15 - 21 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bosver kafani yorma 😉 bu konudaki birilerine birsey demedim ben zaten, bunuda 2 kere acikladim.
Facebook adresimden rahatsiz edenler olduda onu dedim ben :D @denizz19 anladi ne demek istedigimi.
Kafamı yormuyorum ama geldiğimden beri bir gerginlik var. Kime söylüyorsun, ne demek istiyorsun çözemedim. Hani sana bir şey diyeni bırak sağda solda küçük bir laf sokması dahi görmedim. Sen neye kırıldın bu kadar anlamadım. :D

Cunku forumdaki birileri tarafindan ve facebook adresimde ismimle nickim ayni 😉
Çünkü faceden yazanlar burdaki kişilerden de o yüzden Yiğit :D
Kimmiş onlar merak ettim. :D

Kafamı yormuyorum ama geldiğimden beri bir gerginlik var. Kime söylüyorsun, ne demek istiyorsun çözemedim. Hani sana bir şey diyeni bırak sağda solda küçük bir laf sokması dahi görmedim. Sen neye kırıldın bu kadar anlamadım. :D

Kimmiş onlar merak ettim. :D
Ben SIKILDIMDa öyle kendi kendime olay cikariyorum :) yoruldum artik aciklama yapacak halim kalmadi.
Karisik mevzular, salla gitsin

Ben SIKILDIMDa öyle kendi kendime olay cikariyorum :) yoruldum artik aciklama yapacak halim kalmadi.
Karisik mevzular, salla gitsin
Ben adam gibi bir soru sordum, geçip de dalgaya alarak cevap vermen hoş değil. Karşında çocuk yok. Sadece ne olduğunu merak ettim. Her sıkıldığında olay çıkacaksan işimiz var o zaman. :)

Ben adam gibi bir soru sordum, geçip de dalgaya alarak cevap vermen hoş değil. Karşında çocuk yok. Sadece ne olduğunu merak ettim. Her sıkıldığında olay çıkacaksan işimiz var o zaman. :)
sen yapma bari ya :(
yanlis uslup kullandiysam özur dilerim. Sana bu konu hakkinda özelde demistim ben zorlaniyorum bir seyi anlatirken. Iste tamda bunu demek istedim.

sen yapma bari ya :(
yanlis uslup kullandiysam özur dilerim. Sana bu konu hakkinda özelde demistim ben zorlaniyorum bir seyi anlatirken. Iste tamda bunu demek istedim.

Zorlanacak ne var anlatabilirsin cnm ya 😉burdan olmazsa özelden açıklayabilirsin durumu:kissingheart:

@destere durgunluk ayları normal ama @xemrexxx de durum kötü evet can çekişiyor ayoll geberecek geberemiyorda :A :A :A
biz diğer pis sıvacı @Doğu ile birlikte muayyen aylarımıza girdik çok hassasız bu günlerde mesaj yazacak halimiz yok :)
@xemrexxx nin ise bataryası bitti duracell le çalışıyordu zaten:) 150 bin mesaj kapasitesi var o pillerin :)

Sende canı gönülde istiyordun en son. :A
iftira atma hogathaya bir forumda görmesin beni sinir krizleri geçiriyor yokluğuma dayanamaz :)

eşşek kadar oldu gidip vazifesini yapmalı @destere :F
o gün gidip sordum dediler senin gibi değerli bir insanı askere alıpta çarçur edemeyiz vatanın saadeti ve mutluluğu için senin daha önemli görevlerin var dediler bizde olur dedik döndük eve:) ne diyelimki karşı mı çıkalım koskoca komutana :)

iftira atma hogathaya bir forumda görmesin beni sinir krizleri geçiriyor yokluğuma dayanamaz :)

o gün gidip sordum dediler senin gibi değerli bir insanı askere alıpta çarçur edemeyiz vatanın saadeti ve mutluluğu için senin daha önemli görevlerin var dediler bizde olur dedik döndük eve:) ne diyelimki karşı mı çıkalım koskoca komutana :)
Sana ne belki bedelli yapıcak :A
Sende canı gönülde istiyordun en son. :A
efeden 8 yaş büyük harundan 5 yas ama siz bundan önce askerlik yaparsınız bencede ayoll :A :A :A