Aktifliğimin azalması güzel mesajlara da yansıması oldukça güzel.![]()
Ben seni daha çok görmek istiyorum azaltman hoşuma gitmiyor benim
tüm arkadaşlara tebrik ederim😉
Aktifliğimin azalması güzel mesajlara da yansıması oldukça güzel.![]()
Bu hafta yükselirim belkiBen seni daha çok görmek istiyorum azaltman hoşuma gitmiyor benim
tüm arkadaşlara tebrik ederim😉
Bu hafta yükselirim belki![]()
ben azalttim diye seninki azaldiBu hafta yükselirim belki![]()
Geçen hafta sen yoktun ama ben zirvedeydimben azalttim diye seninki azaldisonuçta konularda en cok yazistigimdin
![]()
ben azalttim diye seninki azaldisonuçta konularda en cok yazistigimdin
![]()
Mesajına bu kadar değişik emojoli tepkilerin gelmesine ne diyorsun?Aktifliğimin azalması güzel mesajlara da yansıması oldukça güzel.![]()
Güzel şeyler düşünüyorum sokak terliği mesela benim gitmemi bekleyenlerdenMesajına bu kadar değişik emojoli tepkilerin gelmesine ne diyorsun?
Abi mesaj azaltmaya çalışmak nedir yazıyorsan yaz işte, ne bu çaba yani?![]()
benim 2 hafta önceki mesajimdan illaki yarisindan cogu seninledir. gecen haftaninkinde senle cok mesajlasmadik ve seninkine yansimişGeçen hafta sen yoktun ama ben zirvedeydimortamını bulayım yeter ki
![]()
Güzel şeyler düşünüyorum sokak terliği mesela benim gitmemi bekleyenlerdeno sebeple Harika atmış
Bu ve bunun gibilere inat buradayım
![]()
benim 2 hafta önceki mesajimdan illaki yarisindan cogu seninledir. gecen haftaninkinde senle cok mesajlasmadik ve seninkine yansimiş
bu haftada cok yazismiyoz
alistim az yazmaya ya böyle güzel
Sessizlige büründük hala laf atmaya calisanlar varBir bilsen forum disina cikti bazi cirkinlikler
Basta üzüldüm şimdi cokta tın diyorum
![]()
Terlik.Güzel şeyler düşünüyorum sokak terliği mesela benim gitmemi bekleyenlerdeno sebeple Harika atmış
Bu ve bunun gibilere inat buradayım
![]()
Biliyorum anladım demek istediğini benden nefret ediyorsunTerlik.Burda varlığın önemli kalmaya devam et.
Ben de diss attım mesela onun anlamını anlamışsındır umarım. 😉
Saçmalama.Biliyorum anladım demek istediğini benden nefret ediyorsun![]()
Bana dedin galiba ne demek istediğini tam anlamadım ne çirkinliği bilmiyorum ama sözüm Deniz'e idi, çünkü bu tarz mesaj azaltma vs. hiç Denizlik şeyler değil.benim 2 hafta önceki mesajimdan illaki yarisindan cogu seninledir. gecen haftaninkinde senle cok mesajlasmadik ve seninkine yansimiş
bu haftada cok yazismiyoz
alistim az yazmaya ya böyle güzel
Sessizlige büründük hala laf atmaya calisanlar varBir bilsen forum disina cikti bazi cirkinlikler
Basta üzüldüm şimdi cokta tın diyorum
![]()
Sanami ? Sen niye herseyi üstüne aliniyorsunki ? Daha önce bazi problemlerimden dolayi foruma ara vermek zorunda kaldigimdada kendinle alakali sanmistin cok cok sonra baska bir meseleymis megerse demistin.Saçmalama.Ne nefreti anlaya anlaya onu mu anladın.
Bana dedin galiba ne demek istediğini tam anlamadım ne çirkinliği bilmiyorum ama sözüm Deniz'e idi, çünkü bu tarz mesaj azaltma vs. hiç Denizlik şeyler değil.![]()
Benim mesajımdan hemen sonra yazmışsın ve laf atmaya çalışanlar var yazmışsın konuda da kimse yok başkasıysa burada yazmanın mantığını çözemedim anlamadım neyse uzatmıycam.Sanami ? Sen niye herseyi üstüne aliniyorsunki ? Daha önce bazi problemlerimden dolayi foruma ara vermek zorunda kaldigimdada kendinle alakali sanmistin cok cok sonra baska bir meseleymis megerse demistin.
Facebook üzerinden beni rahatsiz edenler var, fake hesap ayarlayarak forumdaki mevzulari dalga gecer gibi cirkin boyuta tasiyanlar var, ben ona cirkin seyler dedim. Ben hatta dayanamayip durum guncelememe yazmistim ama sonra kafaya takmamaya karar verip sildim.
Ben denizede o mesaji yazarken bir isimle ugrastim sonra cevapla kismina bastiktan sonra senin ve denizin cevaplarini gördum
Mevzu aktifligi azaltmak olduğu icin bende kendi az aktifligim hakkinda yazdim yani senin hala kendinle alakali olunmayan konuya niye karistigini anlamadim. Seninle hic problemim olmadi.Benim mesajımdan hemen sonra yazmışsın ve laf atmaya çalışanlar var yazmışsın konuda da kimse yok başkasıysa burada yazmanın mantığını çözemedim anlamadım neyse uzatmıycam.
@denizz19![]()
Ben @denizz19'a mesaj azaltmak aktifliğini azaltmak ne saçmalama yazdım ondan hemen sonra da sen "Sessizlige büründük hala laf atmaya calisanlar varMevzu aktifligi azaltmak olduğu icin bende kendi az aktifligim hakkinda yazdim yani senin hala kendinle alakali olunmayan konuya niye karistigini anlamadim. Seninle hic problemim olmadi.
Simdi bir örnek vereceğim @denizz19 bu forumda en sevdigim kisilerden biri ve kendisinin @sokak sanati ile bir ara olan mevzulari ortada ama ben Umut ile muhabetimi devam ettiridm. En sevdigim birileri ile ağir tartismis olmasi beni alakadar etmedigi için ikisi ile ayni düzeyde sohbetim devam etti.
hhahah admine bak ayollay hoşt 150 bine gireyim görürsün sen admin ben olucam otomatikmen![]()