15 - 21 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben @denizz19'a mesaj azaltmak aktifliğini azaltmak ne saçmalama yazdım ondan hemen sonra da sen "Sessizlige büründük hala laf atmaya calisanlar var :)" yazmışsın tabii ki üzerime alınacağım çünkü benim yazdığımın paralelinde bir mesaj. Birde "bazıları" diye eklemişsin. Benim bu gördüklerimden üzerime alınmam normal yani. :)
Açıklamasını yaptım. Ben o mesaji yazdim ve cevapla kismina basmadan baska bir isle ugrasmak zorunda kaldim sonra cevapla kismina bastim. O esnada senin yazman tesaduf olmus. en son ben vadikizi ve deniz konudaydik ve uğraşma kısmida facebook üzeri.

benim 2 hafta önceki mesajimdan illaki yarisindan cogu seninledir. gecen haftaninkinde senle cok mesajlasmadik ve seninkine yansimiş:D
bu haftada cok yazismiyoz :A
alistim az yazmaya ya böyle güzel :)

Sessizlige büründük hala laf atmaya calisanlar var :) Bir bilsen forum disina cikti bazi cirkinlikler :A Basta üzüldüm şimdi cokta tın diyorum :F
Şair burada kime laf söyledi? :A Konuda sana laf söyleyen birini göremedim de? :A

Kim neyi forum dışına çıkarmış onu anlamadım. :D

Geldiğimden beri sürekli birilerine laf atmaya çalışıyor @Dosi nedir anlayamadım olayları. :D

Bende bilmiyorum kim olduklarını zeynep laf atmıyor atanlara cevap veriyor kız burdakilerden kimse artık forum dışı faceden mesaj yazmışlar kıza :D üzülmüş oda kendisi daha iyi anlatır @Dosi dimi zeynep

Kim neyi forum dışına çıkarmış onu anlamadım. :D

Geldiğimden beri sürekli birilerine laf atmaya çalışıyor @Dosi nedir anlayamadım olayları. :D
bosver kafani yorma 😉 bu konudaki birilerine birsey demedim ben zaten, bunuda 2 kere acikladim.
Facebook adresimden rahatsiz edenler olduda onu dedim ben :D @denizz19 anladi ne demek istedigimi.