15 - 21 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
efeden 8 yaş büyük harundan 5 yas ama siz bundan önce askerlik yaparsınız bencede ayoll :A :A :A
ne demişler akıl yaşta değil, yok neyse bu atasözü bize ters:) nerde kalmıştık ne diyordum ben dur diğer konulara bakayım ben en iyisi :)

aynen
Paranız bolsa yap bedelli hogatha yalnız kalmasın :A
öyle vatan için canım feda ama hogathayı feda edecek durumdada değiliz :)

Sonunda objektif takıldın hayret :A
bu şirret giresunlu harbi harbi beni göndermeyi düşünüyor valla:) demin sen söyledin inanmamıştımda şimdi inanmaya başladım :)

Hogatha önemli tabi askerdeyken bir bakarsın başkası kapar :A @Çiğdem-
tabiki önce geleceğimizi kurtaralım sonra vatanıda kurtarırız vatan bir yere kaçmıyor ya :) hem sen harubla ne güne duruyorsunuz ben hogathanın peşindeyken gidip vatanı savunun işte başka işinizmi var :)

ne demişler akıl yaşta değil, yok neyse bu atasözü bize ters:) nerde kalmıştık ne diyordum ben dur diğer konulara bakayım ben en iyisi :)

aynen

öyle vatan için canım feda ama hogathayı feda edecek durumdada değiliz :)
@Çiğdem- belki de destere 70 yaşında bir dede ve son demlerini yaşıyor zamanında yapamadığı fantazileri de senle düşlüyor. :A

Bu etiket gelmemiş.
Ben az yaziyorumda sende o lafımdan sonra frenemi bastın ne :A
ama ben demiştim bıraktım yarışmayı , çeneyi tutmak zor oluyor diye:D Yinede iyiyim
800lerden 100-200 lere inmek başarı benim gibi çenesi düşük biri için :A
250 civarı mesaj idealdir benim için :A

Bu etiket gelmemiş.
Ben az yaziyorumda sende o lafımdan sonra frenemi bastın ne :A
ama ben demiştim bıraktım yarışmayı , çeneyi tutmak zor oluyor diye:D Yinede iyiyim
800lerden 100-200 lere inmek başarı benim gibi çenesi düşük biri için :A
250 civarı mesaj idealdir benim için :A

Yok, benim cenem de cok calismis gecen hafta, 100 üzeri fazla benim icin. :D

Destere'yi kim durdurabilir. :D
Gecen hafta Dosi'den az yazamaliyim dediginde bende dedim 250 civari yazarim belki başarirsin demistim ama malesef ben 160 i geçememişim. onun rakamini göremiyorum ama oda 200 alti. Çokta yaklaşmiş hedefe ama olmamis :) benim gidişat yine ayni oranlarda olacagimi gösteriyor :)

Gecen hafta Dosi'den az yazamaliyim dediginde bende dedim 250 civari yazarim belki başarirsin demistim ama malesef ben 160 i geçememişim. onun rakamini göremiyorum ama oda 200 alti. Çokta yaklaşmiş hedefe ama olmamis :) benim gidişat yine ayni oranlarda olacagimi gösteriyor :)

172 onun ki. :D
Siz böyle devam edin, ben iyiyim böyle. :A

172 onun ki. :D
Siz böyle devam edin, ben iyiyim böyle. :A
Ramazanda nasıl olunur bilmem ama listede senden geride kalacagim gunler yakinmis gibi hissediyorum:A
en azindan temmuzda hic girmesem listede olmam bile ve sen 1 mesaj yazsan amacima ulasirim. Ozaman yoklugumu bahane edersen cevabim: haticeye degil neticeye bakalim :F
Temmuzda buralarda olurmuyum bilemem ama olursamda aylik 150 mesaj olur belki :A

Ramazanda nasıl olunur bilmem ama listede senden geride kalacagim gunler yakinmis gibi hissediyorum:A
en azindan temmuzda hic girmesem listede olmam bile ve sen 1 mesaj yazsan amacima ulasirim. Ozaman yoklugumu bahane edersen cevabim: haticeye degil neticeye bakalim :F
Temmuzda buralarda olurmuyum bilemem ama olursamda aylik 150 mesaj olur belki :A

Yalniz söyle bir durum da var Temmuz'da bende 2 hafta tatile gidiyorum. :A :A :A :F

Yalniz söyle bir durum da var Temmuz'da bende 2 hafta tatile gidiyorum. :A :A :A :F
ay dur gercekten sesli güldüm kopma smile ayarliyayim :kiki:
yaa ama ben belki hiç girmem. Neyse daha Temmuz gelmeden başaririm kesin. haziran 20 si civarı gidersem tatile ilk hafta internet falan ayarlayamam ve listede olmam kazanırım :A