14 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk Bir Hayal'i izlemiştim öyle bir beklentim vardı ama yorumlara bakınca iç açıcı değil. Deniz Çakır ve Yiğit Özşener'in diziside doğuda çekilecek bakalım o nasıl olacak?​
o daha guzel biseye benziyo bak daha gercekci olucak deniz cakir kurtce kursu aliyomus o dizi guzel olucak bence @sürgünüm

yani reytingin dizinin emeğine göre değil, kanala göre yükseldiğini kabul ediyosunuz, hele şükür.🙂🙂

ettin zaten, şimdi değiştirme sohbetin ciddiyetini.
ciddiyet mi :d ben burada bi ciddiyet göremiyorum altı üstü reyting yorumluyoruz neyin ciddiyeti :D

o kadar kolaysa starın yapsaydı o kadar paraya :D starun aşktan kaçılmaz gibi ismini ilk kez duyduğum dizilerle 1.olamaz fox her gün geçiyo nerdeyse düşün :D
:Fya allahaşkına fox tüm dizilerini başlattı ki tek karagül hariç kanal d de öyle ekanalın boş günü yok vadi dışında ama star sezona geç girdi...
Hem bu diziler mezelik:Astarım asıl eylül ayı sonunda ekim ayı başında ve ocakta parlayacak:)

Bence potansiyeli var hem ilk bölüm için çok kötü oranlar değil Kocamın Ailesi, Kiraz Mevsimi örnekleri var şimdi 8 reyting alıyorlar. :)
erler film starda yine tutturamadı o yüzden ben seyretmedim hiç başıma ne gelceğini biliyorum kanal d alsaydı tutardı Erler fİLM kanal d de tutardı
@Çiğdem-

:Fya allahaşkına fox tüm dizilerini başlattı ki tek karagül hariç kanal d de öyle ekanalın boş günü yok vadi dışında ama star sezona geç girdi...
Hem bu diziler mezelik:Astarım asıl eylül ayı sonunda ekim ayı başında ve ocakta parlayacak:)
mezelik dediğin dizilerle her gün starı geçiyo adamlar neden bahsediyon :D bak dua ette bugün reaksiyon tutsun o da olmazsa :))

sen sürekli show'un en iyisi olduğuna inanırsan bizde başka seylere inanırız. show zaten filmlerle ya da iyi giden bi programı 7 güne boyunca yayımlayarak yol alır.
Evet ama Aldigi Dizi Yilanlarin Ocu de İyi basladi 2bolum daha 3-4haftaya 5alirsa Konusursun boyle bikere en basindan dedim Melis Civelk ve Sebnm Aksoy bu sezon showu yukselticek Hazir Olun Melis Civelek imzali Dev 2dizi geliyor C yapim ile sadece ekim kasimi bekle bak reytinglere Bu sezon En iddali Show demiyorum ben Ama Gecen sezondan iddali bu sezon Tum Kanallara basarilar diliyorum Sizin Gibi bir kanalin batisini istemem sonucta Eve Ekmek gidiyor İnsAllah Her kanal İzlenir ne diyim ya Neyse
kimse istemez show'un batmasını. biz sadece yaptığı hataların,prestij kayıplarını dile getiriyoruz.. geçen sezon zaten batacağının en derinine kadar batmıştı, daha fazlası olamazdı zaten :d

alıcağını nerden biliyosun? belki kuvvetli yükseliş yaşayacak her hafta ? 🙂🙂
bakk cnm yüksek alırsada gelir tebrik ederim diziyi biz burda reyting sonuclarına göre her hafta dizileri aldığı reytinglere göre değerlendiriyoruz düşük alanı eleştirir yüksek alanıda tebrik ederim
burdakı sonuclara göre haftalık değerlendirme yapıyoruz yüksek alırsa gelir tebrik ederim yanı🙂

Reytingler tam şokluk.😱

O Hayat benim'i tebrik ederek başlayayım. Dizi çok başarılı gidiyor.Rakipler geldi ama o hiç taviz vermiyor. Tebrikler.:D

Küçük Gelin ise haa düştü haa düşecek derken 2. sezondada zirvede olabiliyor. Baya şaşırtıcı.

Dün Akşam benimde heyecanla izlediğim Bana Artık Hİcran de ise vasat başlamış. Yoğun ve dram kabul etmekte zorlanılan bir günde diyeceğim ama eğlence programı neredeyse hiç yok bence ilk haftanın günahı olmaz. Artacaktır ki bunu tekrarlarla daha iyi göreceğiz. Tekrar demişkende dün akşam tam dizilerin en heyecanlı yerlerinde verilen ilk bölüm tekrarı göze batıyor zaten burdan. özellikle Ab grubunda büyük umud vadediyor dizi. İlk haftanın günahı olmaz deyip sineye çekilim diyeceğim ama bir ayrıntı daha aklıma geld. Oda Coşkun Irmak imzalı Öyle Bir geçer Zaman ki. Yani oda çok iyi başlamamıştı. Neyse yükseleceğinden eminim ve bunun için sabırsızlanıyorum.

Aşktan kaçılmaz'a geleyim diyeceğim ama gelmeye gerek yok galiba. Pelin'e üzüldüm sadece. Artar mı diye düşünürsem hiç bir şey imkansız değil ama ilk 10 için yarışacağı garanti oldu.

Kalp Hırsızı ise beklenenden iyi gidiyor. kanalın en iyisi galiba şuan.:F

o zaman yazdığında uzun vadede alır deseydin. biz nerden anlıyalın uzun vadeyi kastettiğini. ))))))
Ben her koylu dizisinin 4 reyting garanti derim diğer koylu dizilerine bak hep ayni yorumu yaparım. Bu hafta emanet ve yılanların öcünün 4 reyting almasıni bekliyorum. Ama asktan kaçılmazin küçük gelin karşında direnebilir mi bilmiyorum)))

Küçük Gelin cidden düşer dedik forumcak ama hala zirvede yeni hikayesi sevilmiş anlaşılan. :)

Küçük Gelin totalde oranlarını artırmış zirvede
O Hayat benim totalde biraz düşsede abde iyi bir artış yakalamış
Kalp Hırsızı ortalama gidiyor şimdilik
Yetenek Sizsiniz düne göre yükselmiş giderek yükselir
Bana Artık Hicran De iyi başlamamış
Aşktan Kaçılmaz ilk bölüm reytingleri beklenilenin çok altında kalmış
Güldür Güldür tekrarı her zamanki gibi iyi izlenmiş

Son düzenleme:
o kadar kaliteliyse diğer günlerde de parayı bassın yoksa zirve yarışını çok gerilerden takip etmek zorunda kalacak acunda gitti zaten :D
acun gitti ama şu ana kadar eylül ortalamasında 11 eylüğle kadar 2 yazlık diziyle gelmesine rağmen 0.40 share ile geride yani...