14 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kadar fazla abartma show bi güldür güldürden iyi reytingler alıyor diye yılın kanalı yapıcan. hala fiyasko bi kanal ister kabul et ister etme
:F1 haftada 15 kere güldür güldür tekrarını veriyor kanal:Dyılın kanalıymış falan bunlar hep abartı:D

Bence potansiyeli var hem ilk bölüm için çok kötü oranlar değil Kocamın Ailesi, Kiraz Mevsimi örnekleri var şimdi 8 reyting alıyorlar. :)
onlar yaz dizileriydi ama:Dboşlukta tamam izleyiciyi çekti ekrana ama şimdi bu dizinin karşısında da bir yığın rakip var baksana acuna ab de 2. olmuş:D

:F1 haftada 15 kere güldür güldür tekrarını veriyor kanal:Dyılın kanalıymış falan bunlar hep abartı:D

onlar yaz dizileriydi ama:Dboşlukta tamam izleyiciyi çekti ekrana ama şimdi bu dizinin karşısında da bir yığın rakip var baksana acuna ab de 2. olmuş:D
Rakip AB'de bir O Hayat Benim var başka rakip göremiyorum ben. :)

Bana Artık Hicran De dizisinin daha iyi baslangıç yapacağını düşünmüştüm ama pek parlak başlamamış. Aşktan Kaçılmaz çok kötü gitmiş. Klişe bir iş olacağı belliydi. Erler film ne yapsa tutmuyormuş demek ki. O Hayat Benim seyircisi diziyi bırakmamış anladılan. Show tv nin elinde iyi ki Güldür Güldür var. Tebrikler.

Bana artık hicran de kötü başlamış gerçekten, bu kadarını bende beklemiyordum. günü çok yanlış, hafta içilik bi dizi değil hicran. pazar günkü basit dizilerin içinde işi yok. lakin tekrarları yeni bölüme göre az değil. genellikle yeni bölümü 2-3 olan bi dizinin tkr'sı 0, küsüratlı bi rakam alıyor.. haftayı beklemek lazım. ne diziler 3-4 ile başlayıp 10-15 lere çıktı.

aşktan kaçınılmazın hiçbir şekilde elle tutulur yanı yok, yükselicek beklentisi olmamalı bu diziden, çünkü aşırı düşük. :D illa köylü dizisi tutacak diye bir şey yok, kanallar bu algısını değiştirmeli.

küçük gelin yakında çöküşüne çöküş ekleyecektir.

o hayat benim istikrarını korumuş ab'de. total de ise hafif bi düşüş var.

kalp hırsızı şaşırttı.. ama kitlesi diğer 4 diziden çok farklı,bu oranlarla devam eder.

yst fena gitmemiş.

show da iyice abarttı, Allah'ın her gününe güldür güldür mü konulur ? bi şey az biraz iyi gitmesin anında dirhemine kadar sömürecek show...

Bana Artık Hicran De vasat'ında altında başlamış @sokak sanati @yakup09
evet kötü başlamış ama henüz erken net konuşmak için, 3-4 hafta beklemeli.

Son düzenleme:
Bu reytingler çok çok ilginç. Baştan kacilmaz küçük gelinden ancak toz almış))) küçük geline kimse dokunamiyor))) ilk defa köylü dizisi reytingleri bu kadar kötü ikinci hafta da yukselmezse bu işte bir iş var demek

Bana hicran de bu yapısıyla bence iyi reyting almış. Dun de yazdık konu anlatmadan dizi anca bu kadar gider. İkinci bölümde acilmazsa bu kadar iyi bir dizi heba olabilir. Diziye çok emek verilmiş ama ciddi hata yapılmış sadece karakter tanıtımıyla ilk bolum olmaz.

Bana Artık Hicran De çok kötü başlamış kanal d reklam manyağı yaptı bu diziyi 1 aydan beri radyoda tv de ana haberde sürekli reklamını yaptı ama bu iş reklamla olmuyor
benim adım gültepeden sonra bu da bekleneni veremiyo kanal d nin işi zor diyecemde vadi var :D

star yeni bi dizi yapmış ismini ilk kez görüyorum aşktan kaçılmaz ne yav günlük dizi gibi hey Allah ım :D bi de prime time a koymuş

fox tv her gün izleniyor harbiden zirve yarışının en büyük adayı

kalp hırsızı ne çok iyi ne çok kötü güzel dizi İnşallah yükselir Kenan Ece çok süper oynuyo

Bana artık hicran de kötü başlamış gerçekten, bu kadarını bende beklemiyordum. günü çok yanlış, hafta içilik bi dizi hicran. pazar günkü basit dizilerin içinde işi yok. lakin tekrarları yeni bölüme göre az değil. genellikle yeni bölümü 2-3 olan bi dizinin tkr'sı 0, küsüratlı bi rakam alıyor.. haftayı beklemek lazım. ne diziler 3-4 ile başlayıp 10-15 lere çıktı.

aşktan kaçınılmazın hiçbir şekilde elle tutulur yanı yok, yükselicek beklentisi olmamalı bu diziden, çünkü aşırı düşük. :D illa köylü dizisi tutacak diye bir şey yok, kanallar bu algısını değiştirmeli.

kalp hırsızı şaşırttı.. ama kitlesi diğer 4 diziden çok farklı,bu oranlarla devam eder.

yst fena gitmemiş.

show da iyice abarttı, Allah'ın her gününe güldür güldür mü konulur ? bi şey az biraz iyi gitmesin anında dirhemine kadar sömürecek show...

evet kötü başlamış ama henüz erken net konuşmak için, 3-4 hafta beklemeli.​
Bu haftadan İtibaren Guldur Guldur persembe Yenisi Pazar Tekrari olcak Hafta İci Film ve Dizilerle Devam

bu kadar fazla abartma show bi güldür güldürden iyi reytingler alıyor diye yılın kanalı yapıcan. hala fiyasko bi kanal ister kabul et ister etme
Hayr Suan Kanalin Projeleri de Guzel Yilanlarin Ocude 1hafta ara vermesine ragmen cok iyi izlendi bide Gunduz Kusagi projeleri cok iddali yeni diziler de var zaten ekim kasimda Bu sezon Yukselcegi Belliydi zaten Tv De İlk Film serileri zaten basli basina iddali Ocak da da Bir kac dizi transferi dusunuyor Yonetim
yılanların öcü ne yapmışta bu kadar övüyosun ? total de 4 ab de 2 almış. çok mu iyi bi rakam şimdi bu ? hep iddialı geliyor show ama reytinglere yansıtamıyor bunu nedense

kalp hırsızı bukadar boş br günde 3 haftadır 3 reytingi geçemiyor mineciğim boşu boşuna kendisi yorup hastanelere düşüyor bence bir an önce kurtulsun şu diziden yol yakınken🙂

tv8 tam beklediğim gibi acun yapımları 2-3 reytingte kalıcağı belliydi zaten tnt kanalı gibi olucak bu kanalında sonu 🙂

bana artık hicran de ben bukadar saçma sapan bir fragman görmedim konusuda okadar kısıtlıkı yanı kızına bana hicran de diyor ayol ne var bunda bu dizi 5 bölümü göremez🙂

kiraz mevsiminin tekrar bölümü bile bana artık hicran de dizisiyle aynı 2 reytingli oranları almış tekrarı bile çok başarılı gerçekten foxtvye tekrar tebrikler 🙂

Çok boş bir gün ya:DŞu güne sil baştan dizisini ya da gönül işleri dizisini koysa starım tutar:(

Bana artık hicran de kötü başlamış gerçekten, bu kadarını bende beklemiyordum. günü çok yanlış, hafta içilik bi dizi hicran. pazar günkü basit dizilerin içinde işi yok. lakin tekrarları yeni bölüme göre az değil. genellikle yeni bölümü 2-3 olan bi dizinin tkr'sı 0, küsüratlı bi rakam alıyor.. haftayı beklemek lazım. ne diziler 3-4 ile başlayıp 10-15 lere çıktı.

yst fena gitmemiş.

evet kötü başlamış ama henüz erken net konuşmak için, 3-4 hafta beklemeli.
Bu haftadan İtibaren Guldur Guldur persembe Yenisi Pazar Tekrari olcak Hafta İci Film ve Dizilerle Devam
güldür güldürü haftada 2 güne indirirse 5. kanallığa geriler show

kalp hırsızı bukadar boş br günde 3 haftadır 3 reytingi geçemiyor mineciğim boşu boşuna kendisi yorup hastanelere düşüyor bence bir an önce kurtulsun şu diziden yol yakınken🙂

tv8 tam beklediğim gibi acun yapımları 2-3 reytingte kalıcağı belliydi zaten tnt kanalı gibi olucak bu kanalında sonu 🙂

bana artık hicran de ben bukadar saçma sapan bir fragman görmedim konusuda okadar kısıtlıkı yanı kızına bana hicran de diyor ayol ne var bunda bu dizi 5 bölümü göremez🙂

kiraz mevsiminin tekrar bölümü bile bana artık hicran de dizisiyle aynı 2 reytingli oranları almış tekrarı bile çok başarılı gerçekten foxtvye tekrar tebrikler 🙂
😱töbe töbe hicran hakkında söylediklerin konusunda birazdan pişman olacaksın kanal d ci arkadaşlarım icabına bakacak:D

evet semre bazı şeyleri aşırı abartıyor.