14 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşktan kaçınılmaz ve bahd dizileri maalesef kötü başlamışlar özelllikle aşktan kaçınılmaz fiyasko olmuş :( ilk hafta olduğu için umarım böyle olmuştur. Pelinin oynadığı dizileri severim ama bu diziye bakmadım umarım reytingleri yükselir.

Güldür güldür showun yüzünü güldürmüş :)

Küçük gelin iyi gitmiş artık sezon boyunca hep birinci olur.

Acun yavaş yavaş yükseliyor. Bence acun tv8 ın çizgisini yükseltip en az üç büyük kanal arasına sokacaktır.

yav arkadaşım senede en fazla 3-5 kez olmuş bişeyi yine genel olarak söylüyon Allah Allah :D
yılda 35 bölüm var 30 unda fark yerler o sayılmaz 3-5 kez o da ab grubunda yaz gelince virgül farkıyla geçerler tamam vadiyi geçtiler
he geçtiler he :D madem vadiyi geçiyolardı ne diye 2.1 milyon lira bölüm başı verip transfer edip baş tacı yapıp diğer programı yok ettiler nerde arkadaşım hoşgeldin göremiyorum ben

ya da aramızda kalsın senede bir o da yaz gelince bak :D ab de 0.1 ile geçer tamam vadiyi geçiyor :D he o da geçiyo he geçen hafta 2 reyting zor aldı ama yakında faili meçhul olursa şaşırmayın :D
işte o da kanal d hatası:Do paraya 4 tane küçük ağa tarzında dizi yaparlardı ve 1. olurdu kanal:D

Çok düşmez bu dizi ama 3 reyting de dolanır. Ama 5 reytingi çıkması imkânsız . 90 lara bakma orda hafif reyting oyunu olduğu çok açık))) bu sene boyle şeyler olacağını sanmıyorum
Sadece 90'lar değil ki Seksenler mesela düşmüyor bir türlü hep düşer diyoruz. :D

yükselir daha merak etme:Dacun olmadı psy yi getirtir yine bir bakmışsın 9 a fılamış:D
Acun yükselir ama şu an için önemli bir rakip değil diyorum. :D

sen sürekli show'un en iyisi olduğuna inanırsan bizde başka seylere inanırız. show zaten filmlerle ya da iyi giden bi programı 7 güne boyunca yayımlayarak yol alır.​
Evet ama Aldigi Dizi Yilanlarin Ocu de İyi basladi 2bolum daha 3-4haftaya 5alirsa Konusursun boyle bikere en basindan dedim Melis Civelk ve Sebnm Aksoy bu sezon showu yukselticek Hazir Olun Melis Civelek imzali Dev 2dizi geliyor C yapim ile sadece ekim kasimi bekle bak reytinglere Bu sezon En iddali Show demiyorum ben Ama Gecen sezondan iddali bu sezon Tum Kanallara basarilar diliyorum Sizin Gibi bir kanalin batisini istemem sonucta Eve Ekmek gidiyor İnsAllah Her kanal İzlenir ne diyim ya Neyse

tutsa nolur diğer günler düşecek bu sefer :D perşembe aramızda kalsın çok kötü reyting alıyor
cuma karagül ve beyaz karanfil gelince medcezirden net bi düşüş bekliyorum
salı zaten bişey yok çarşamba güzel köylü götüremez bu işi
haftasonu da bişey yok :D
beyaz karanfil persembe degil mi @takas

reytinge göre konusuyorum yanı çok değil 2 bölüm daha üst üste 2 reyting ortalama alsın
paşa gönlüm gibi aniden biticektir sadece 2 bölüm daha 2 reyting alsın bence bu yeterli olucaktır 🙂🙂
alıcağını nerden biliyosun? belki kuvvetli yükseliş yaşayacak her hafta ? 🙂🙂

ben dogu dizilerini cok severim ama asktan kacilmaz inanilmaz kotu bi dizi olmus 5 dk izledim kapattim
Aşk Bir Hayal'i izlemiştim öyle bir beklentim vardı ama yorumlara bakınca iç açıcı değil. Deniz Çakır ve Yiğit Özşener'in diziside doğuda çekilecek bakalım o nasıl olacak?

işte o da kanal d hatası:Do paraya 4 tane küçük ağa tarzında dizi yaparlardı ve 1. olurdu kanal:D
o kadar kolaysa starın yapsaydı o kadar paraya :D starun aşktan kaçılmaz gibi ismini ilk kez duyduğum dizilerle 1.olamaz fox her gün geçiyo nerdeyse düşün :D

Sadece 90'lar değil ki Seksenler mesela düşmüyor bir türlü hep düşer diyoruz. :D

ya hicran iyi hoş dizi tamam da buğra var ya almışlar adamı fatmagülün suçu ne den hemen bu diziye koymuşlar gibi oldu:(

Küçük Ağa'nın sabah tekrarı çok iyi gitmiş bu arada yazıyım da sonra yazılmadı deniliyor. :D

Ne var yani Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı Kanal D bir aralar haftanın her günü yayınlıyordu. :)
dizinilerin programların eski tekrarlarını yayımlamak ayrı, yeni prpgram dizileri yayımlamak çok ayrı. :)

yani reytingin dizinin emeğine göre değil, kanala göre yükseldiğini kabul ediyosunuz, hele şükür.🙂🙂

ettin zaten, şimdi değiştirme sohbetin ciddiyetini.
2 yıldır sadece atv izleyen birisi olarak evet kabul ediyorum reklam ayarlamaları çok aşırı kötü çünkü ayolll atv dizileri 2 reyting az alıyor bu reklam ayarlması yüzünden
bu yıl kara para aşk 3 kaçak 2 reytingte kaldı ben karadayıda bile düşüş bekliyorum atv dizileri hepsimi az reyting alır yanı anlamıyorum 🙂

ayrıca acun yapımları tv8de olduğundan 2-3 ortalama reyting alabiliyor üstünede çıkamazlar zaten burdada kanal faktoru ortaya çıkıyor braz 🙂

Daha ne kadar düşecek 12 reytinglerden 4 reytinge . birol güvenin kitlesi( düzgün mutlu aile) bu kadar bu reytingleri altına zor düşer . bu insanlar ekranda ne izleyecek))))

tutsa nolur diğer günler düşecek bu sefer :D perşembe aramızda kalsın çok kötü reyting alıyor
cuma karagül ve beyaz karanfil gelince medcezirden net bi düşüş bekliyorum
salı zaten bişey yok çarşamba güzel köylü götüremez bu işi
haftasonu da bişey yok :D
beyaz karanfil persembe degil mi @takas
yok cuma olacak dendi ama daha net bi tarhi yok :d atv tutacak tek dizisini niye çöğe atsın perşembe yaparak :D