14 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakk cnm yüksek alırsada gelir tebrik ederim diziyi biz burda reyting sonuclarına göre her hafta dizileri aldığı reytinglere göre değerlendiriyoruz düşük alanı eleştirir yüksek alanıda tebrik ederim
burdakı sonuclara göre haftalık değerlendirme yapıyoruz yüksek alırsa gelir tebrik ederim yanı🙂
sen fragamana göre eleştirmiştin ama, bölümü izlemeden. 🙂

acun gitti ama şu ana kadar eylül ortalamasında 11 eylüğle kadar 2 yazlık diziyle gelmesine rağmen 0.40 share ile geride yani...
starın başka bi gücü mü var yok :d kanal d daha vadiyi sahaya sürmedi en büyük güç
fox en güçlü silahı karagülü devreye sokmadı diğer dizileri de yavaş yavaş başlıyor :D
ama starda böyle bi silah yok aşktan kaçılmazı falan sahaya sürüyo sonuç ortada
:D

sen fragamana göre eleştirmiştin ama, bölümü izlemeden. 🙂
ayoll ben frgmanı görür görmezmi gelip eleştirdim bekledim reyting açıklanmasını reytingte kötü olunca eleştirimi yaptım eğer reytingler 4-5 civarı olsaydı
frgmanı beğenmemiştim ama dizi iyi başlamıs tebrik ederim diye yorum yapardım
haftalık alınan reytinglere göre değerlendirme yapıyoruz yoksa benim bir derdim yok bu dizilerle🙂🙂

Ben her koylu dizisinin 4 reyting garanti derim diğer koylu dizilerine bak hep ayni yorumu yaparım. Bu hafta emanet ve yılanların öcünün 4 reyting almasıni bekliyorum. Ama asktan kaçılmazin küçük gelin karşında direnebilir mi bilmiyorum)))
bilmiyorsan niye emin konuşuyordun en az 4 diye :F

starın başka bi gücü mü var yok :D kanal d daha vadiyi sahaya sürmedi en büyük güç
fox en güçlü silahı karagülü devreye sokmadı diğer dizileri de yavaş yavaş başlıyor :D
meryemim gelecek daha iddialısı mı var:D

starın başka bi gücü mü var yok :D kanal d daha vadiyi sahaya sürmedi en büyük güç
atv geçen sene kvp'yi sürüyordu da ne oluyordu ? 3. lük için yarışıyordu kanal.:)))))))

Bana Artık Hicran De ve Aşktan Kaçılmaz beklentilerin çok uzağında reyting almış. Ben Bana Artık Hicran De'den 5+ , Aşktan Kaçılmaz'dan 3+ reyting bekliyordum.

ayoll ben frgmanı görür görmezmi gelip eleştirdim bekledim reyting açıklanmasını reytingte kötü olunca eleştirimi yaptım eğer reytingler 4-5 civarı olsaydı
frgmanı beğenmemiştim ama dizi iyi başlamıs tebrik ederim diye yorum yapardım
haftalık alınan reytinglere göre değerlendirme yapıyoruz yoksa benim bir derdim yok bu dizilerle🙂🙂
neyse, ilerki reytingleri beklemek lazım 🙂🙂

o da tutmayacak meryem kim :D sana kalsa stardaki reklamlar bile 10 reyting ama işler öyle gitmiyor :D

:F sende coşmuşsundur inkar edemezsin inanmıyorum :D
😎meryem mi kim yurtdışında büyük bir topluluğun önünde dünyanın her yerinden gelecek gazetecilerin önünde yeni projesini imzalayacak kişi:D