14 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
😱töbe töbe hicran hakkında söylediklerin konusunda birazdan pişman olacaksın kanal d ci arkadaşlarım icabına bakacak:D
hayırrr kanal d arkadaşlar bana bu yıl birşey yapamazlar en büyük kozları biz vadicileriz çünkü bizleri baş taçı yapmaları lazım bu yıl en azından :kiki::kiki:

ben dogu dizilerini cok severim ama asktan kacilmaz inanilmaz kotu bi dizi olmus 5 dk izledim kapattim

güldür güldürü haftada 2 güne indirirse 5. kanallığa geriler show​

yılanların öcü ne yapmışta bu kadar övüyosun ? total de 4 ab de 2 almış. çok mu iyi bi rakam şimdi bu ? hep iddialı geliyor show ama reytinglere yansıtamıyor bunu nedense​
eminmisin? Hafatanin 3gunu dizi olcak 3de iddali haftanin 2gunu de guldur guldur Yayinlayacagi filmler zaten Basli basina iddali bence Biraz Bekle Gor Showu Bu sezon Show tv yukselicek sadece İnammak istemiyorsunuz

senin starım şok yaşamaya devam edecek dua edin de bu akşam reaksiyon tutsun o da tutmazsa geçmiş olsun 4.lük yarışına dahil olursunuz :D
ohoo oda tutmassan baska bisi yok ki :D star faka bastı showa bile gecilcek bu sene @takas

:Fab de arkadaşım hoşgeldin geçiyordu vadiyi:DYani abartılacak bir şey yok:D
yav arkadaşım senede en fazla 3-5 kez olmuş bişeyi yine genel olarak söylüyon Allah Allah :D
yılda 35 bölüm var 30 unda fark yerler o sayılmaz 3-5 kez o da ab grubunda yaz gelince virgül farkıyla geçerler tamam vadiyi geçtiler
he geçtiler he :D madem vadiyi geçiyolardı ne diye 2.1 milyon lira bölüm başı verip transfer edip baş tacı yapıp diğer programı yok ettiler nerde arkadaşım hoşgeldin göremiyorum ben

ya da aramızda kalsın senede bir o da yaz gelince bak :D ab de 0.1 ile geçer tamam vadiyi geçiyor :D he o da geçiyo he geçen hafta 2 reyting zor aldı ama yakında faili meçhul olursa şaşırmayın :D

kalp hırsızı bukadar boş br günde 3 haftadır 3 reytingi geçemiyor mineciğim boşu boşuna kendisi yorup hastanelere düşüyor bence bir an önce kurtulsun şu diziden yol yakınken🙂

tv8 tam beklediğim gibi acun yapımları 2-3 reytingte kalıcağı belliydi zaten tnt kanalı gibi olucak bu kanalında sonu 🙂

bana artık hicran de ben bukadar saçma sapan bir fragman görmedim konusuda okadar kısıtlıkı yanı kızına bana hicran de diyor ayol ne var bunda bu dizi 5 bölümü göremez🙂

kiraz mevsiminin tekrar bölümü bile bana artık hicran de dizisiyle aynı 2 reytingli oranları almış tekrarı bile çok başarılı gerçekten foxtvye tekrar tebrikler 🙂
5 bölüme reaksiyon biterse hatırlatırım bu sözlerini. 🙂🙂🙂 fragmanalra göre konuşsaydık eğer vadi'nin ilk 100'e giremeyeceğini konuşurduk. 😉😉😉

:Fbu hafta 2 kere yayılanacakmış bir yeni bölüm diğeri pazar günü tekrarı:D
bi onun pazar tekrarları eksiktii. :d

5 bölüme reaksiyon biterse hatırlatırım bu sözlerini. 🙂🙂🙂 fragmanalra göre konuşsaydık eğer vadi'nin ilk 100'e giremeyeceğini konuşurduk. 😉😉😉
reytinge göre konusuyorum yanı çok değil 2 bölüm daha üst üste 2 reyting ortalama alsın
paşa gönlüm gibi aniden biticektir sadece 2 bölüm daha 2 reyting alsın bence bu yeterli olucaktır 🙂🙂

Küçük Ağa'nın sabah tekrarı çok iyi gitmiş bu arada yazıyım da sonra yazılmadı deniliyor. :D

Ne var yani Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı Kanal D bir aralar haftanın her günü yayınlıyordu. :)

güldür güldürü haftada 2 güne indirirse 5. kanallığa geriler show
yılanların öcü ne yapmışta bu kadar övüyosun ? total de 4 ab de 2 almış. çok mu iyi bi rakam şimdi bu ? hep iddialı geliyor show ama reytinglere yansıtamıyor bunu nedense
eminmisin? Hafatanin 3gunu dizi olcak 3de iddali haftanin 2gunu de guldur guldur Yayinlayacagi filmler zaten Basli basina iddali bence Biraz Bekle Gor Showu Bu sezon Show tv yukselicek sadece İnammak istemiyorsunuz
sen sürekli show'un en iyisi olduğuna inanırsan bizde başka seylere inanırız. show zaten filmlerle ya da iyi giden bi programı 7 güne boyunca yayımlayarak yol alır.

senin starım şok yaşamaya devam edecek dua edin de bu akşam reaksiyon tutsun o da tutmazsa geçmiş olsun 4.lük yarışına dahil olursunuz :D
:Fkanal d ve fox yeni sezona aarken başlayan kanallardı eylülün ilk haftası başladılar ama star 11 eylülde başladı dizileri aramızda kalsın ve medcezir yani sıralama dediğin değişir:D

ohoo oda tutmassan baska bisi yok ki :D star faka bastı showa bile gecilcek bu sene @takas
tutsa nolur diğer günler düşecek bu sefer :D perşembe aramızda kalsın çok kötü reyting alıyor
cuma karagül ve beyaz karanfil gelince medcezirden net bi düşüş bekliyorum
salı zaten bişey yok çarşamba güzel köylü götüremez bu işi
haftasonu da bişey yok :D

4 reyting alamamış güçlü mü? :D

Birol Güven dizileri belli olmuyor düşer diyoruz yükseliyor yine belli olmaz bence. :D
Çok düşmez bu dizi ama 3 reyting de dolanır. Ama 5 reytingi çıkması imkânsız . 90 lara bakma orda hafif reyting oyunu olduğu çok açık))) bu sene boyle şeyler olacağını sanmıyorum

:Fkanal d ve fox yeni sezona aarken başlayan kanallardı eylülün ilk haftası başladılar ama star 11 eylülde başladı dizileri aramızda kalsın ve medcezir yani sıralama dediğin değişir:D
aramızda kalsını gördük merak etme :D vadiyi geçiyodu ya o aramızda kalsın :D