aşktan kaçınılmaz için köylü dizisine göre çok iyi, en az 4 alır diyordu. ))))@beyazsoy dün Kalp Hırsızı ezilir demiştin ama iyi direniyor.
aşktan kaçınılmaz için köylü dizisine göre çok iyi, en az 4 alır diyordu. ))))@beyazsoy dün Kalp Hırsızı ezilir demiştin ama iyi direniyor.
bu hafta 2 kere yayılanacakmış bir yeni bölüm diğeri pazar günü tekrarıgüldür güldürü haftada 2 güne indirirse 5. kanallığa geriler show
hayırrr kanal d arkadaşlar bana bu yıl birşey yapamazlar en büyük kozları biz vadicileriz çünkü bizleri baş taçı yapmaları lazım bu yıl en azından😱töbe töbe hicran hakkında söylediklerin konusunda birazdan pişman olacaksın kanal d ci arkadaşlarım icabına bakacak
Reyting sistemi ile ilgili şaibelerle ilgili konu acmistim ben küçük geline bir şey olacağını sanmıyorum ))))))İlginç olan Küçük Geli'in hala total'de zirvede olması @beyazsoy
ab de arkadaşım hoşgeldin geçiyordu vadiyiYani abartılacak bir şey yokhayırrr kanal d arkadaşlar bana bu yıl birşey yapamazlar en büyük kozları biz vadicileriz çünkü bizleri baş taçı yapmaları lazım bu yıl en azından
senin starım şok yaşamaya devam edecek dua edin de bu akşam reaksiyon tutsun o da tutmazsa geçmiş olsun 4.lük yarışına dahil olursunuzÇok boş bir gün yaŞu güne sil baştan dizisini ya da gönül işleri dizisini koysa starım tutar
oo atv kanalı yüzündeydi kanal d kanalında 11 altına ab gurubunda düşmücez bakında görün🙂ab de arkadaşım hoşgeldin geçiyordu vadiyiYani abartılacak bir şey yok
4 reyting alamamış güçlü mü?😱macunu göremedin mi
Birol Güven dizileri belli olmuyor düşer diyoruz yükseliyor yine belli olmaz bence.3. Bolum 3 reyting ve reyting kaybı. Diğer diziler yol aldıkça ve Acun kendini gosterdikce düşertir
yav arkadaşım senede en fazla 3-5 kez olmuş bişeyi yine genel olarak söylüyon Allah Allahab de arkadaşım hoşgeldin geçiyordu vadiyiYani abartılacak bir şey yok
5 bölüme reaksiyon biterse hatırlatırım bu sözlerini. 🙂🙂🙂 fragmanalra göre konuşsaydık eğer vadi'nin ilk 100'e giremeyeceğini konuşurduk. 😉😉😉kalp hırsızı bukadar boş br günde 3 haftadır 3 reytingi geçemiyor mineciğim boşu boşuna kendisi yorup hastanelere düşüyor bence bir an önce kurtulsun şu diziden yol yakınken🙂
tv8 tam beklediğim gibi acun yapımları 2-3 reytingte kalıcağı belliydi zaten tnt kanalı gibi olucak bu kanalında sonu 🙂
bana artık hicran de ben bukadar saçma sapan bir fragman görmedim konusuda okadar kısıtlıkı yanı kızına bana hicran de diyor ayol ne var bunda bu dizi 5 bölümü göremez🙂
kiraz mevsiminin tekrar bölümü bile bana artık hicran de dizisiyle aynı 2 reytingli oranları almış tekrarı bile çok başarılı gerçekten foxtvye tekrar tebrikler 🙂
bi onun pazar tekrarları eksiktii.bu hafta 2 kere yayılanacakmış bir yeni bölüm diğeri pazar günü tekrarı
reytinge göre konusuyorum yanı çok değil 2 bölüm daha üst üste 2 reyting ortalama alsın5 bölüme reaksiyon biterse hatırlatırım bu sözlerini. 🙂🙂🙂 fragmanalra göre konuşsaydık eğer vadi'nin ilk 100'e giremeyeceğini konuşurduk. 😉😉😉
sen sürekli show'un en iyisi olduğuna inanırsan bizde başka seylere inanırız. show zaten filmlerle ya da iyi giden bi programı 7 güne boyunca yayımlayarak yol alır.güldür güldürü haftada 2 güne indirirse 5. kanallığa geriler show
yılanların öcü ne yapmışta bu kadar övüyosun ? total de 4 ab de 2 almış. çok mu iyi bi rakam şimdi bu ? hep iddialı geliyor show ama reytinglere yansıtamıyor bunu nedense
eminmisin? Hafatanin 3gunu dizi olcak 3de iddali haftanin 2gunu de guldur guldur Yayinlayacagi filmler zaten Basli basina iddali bence Biraz Bekle Gor Showu Bu sezon Show tv yukselicek sadece İnammak istemiyorsunuz
kanal d ve fox yeni sezona aarken başlayan kanallardı eylülün ilk haftası başladılar ama star 11 eylülde başladı dizileri aramızda kalsın ve medcezir yani sıralama dediğin değişirsenin starım şok yaşamaya devam edecek dua edin de bu akşam reaksiyon tutsun o da tutmazsa geçmiş olsun 4.lük yarışına dahil olursunuz
tutsa nolur diğer günler düşecek bu sefer perşembe aramızda kalsın çok kötü reyting alıyorsenin starım şok yaşamaya devam edecek dua edin de bu akşam reaksiyon tutsun o da tutmazsa geçmiş olsun 4.lük yarışına dahil olursunuz
ohoo oda tutmassan baska bisi yok ki star faka bastı showa bile gecilcek bu sene @takas
Çok düşmez bu dizi ama 3 reyting de dolanır. Ama 5 reytingi çıkması imkânsız . 90 lara bakma orda hafif reyting oyunu olduğu çok açık))) bu sene boyle şeyler olacağını sanmıyorum4 reyting alamamış güçlü mü?
Birol Güven dizileri belli olmuyor düşer diyoruz yükseliyor yine belli olmaz bence.
aramızda kalsını gördük merak etme vadiyi geçiyodu ya o aramızda kalsınkanal d ve fox yeni sezona aarken başlayan kanallardı eylülün ilk haftası başladılar ama star 11 eylülde başladı dizileri aramızda kalsın ve medcezir yani sıralama dediğin değişir