14 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Küçük Ağa 21.00'de 15 alınca 2 bölüme düşer, ama bence Karagül 00.00'da 14 reyting alıyorsa kesin düşmez. :):)
küçük ağa daha 3 bölüm oldu akragül ambargosu haftalardır sürüyor 2 ay sonra gel eğer küçük ağa hala 13 alıyorsa eyvallah derim

küçük ağa daha 3 bölüm oldu akragül ambargosu haftalardır sürüyor 2 ay sonra gel eğer küçük ağa hala 13 alıyorsa eyvallah derim
Karagül ilk başlarda bu kadar almıyordu ki? O da sonradan açıldı. :)

Her dizinin ergen izleyicisi vardır emin olun. Bakın twitterdan bir yorum. 😉

Demet Özdemirim ∞ ‏@KeremimCanim 3 dk.
Kendal cok tatli degil mi ya asik oldum suan bi sn

Yalan Dünya sonrası 1 Erkek 1 Kadın izlemek süper keyifli. Keşke Kanal D alsa diziyi de Cuma 22.15 gibi yayınlasa. :(

Karagül yarın total 12,50 ve üzeri AB ise 9,60 ve üzeri bekliyorum :D
Totale bir şey diyemem olması gereken olabilir ama A/B`ye senin hatrına 4-5 diyeyim. Olması gereken o. :D A/B gerçekten A/B ise olması gereken o.

TNS daha tutarlı bu konuda. Ne Küçük Ağa 12 alıyor SBT`de A/B`sinde, ne Karagül 9. :)

ya söyleyince kızıyolar ama bu dizi çok ağır ergen dizisi izleyecek hiçbişey bulamadığım için arada bir açıyorum bir dizi bu kadar amaçsız bu kadar boş olamaz neyi anlatıyor konusu ne :D
yav ben vadide 5 dk durgun bi yer görünce hadi aksiyon diyorum ama bu diziyi görünce şükürler olsun dedim :kiki:
Senaryonun hiçbir anlamı yok. Bu senaryo mereye gidiyor, nasıl değişicek vs sadece tadımlık çerez niyetine bakılcak bir dizi ama o ergen ambiansı bu durumu da engelliyor. :kiki: yarım saat izledim, sinirlerim laçka oldu :kiki:

Totale bir şey diyemem olması gereken olabilir ama A/B`ye senin hatrına 4-5 diyeyim. Olması gereken o. :D A/B gerçekten A/B ise olması gereken o.

TNS daha tutarlı bu konuda. Ne Küçük Ağa 12 alıyor SBT`de A/B`sinde, ne Karagül 9. :)
Gerçek ya da yanlış ama 9 ve üstü almazsa isyan çıkar en düşük olsun 8 :D

Fox allahtan bir dizi tutturuyor yeminle suyunu çıkarıyor ya dizi dediğin 21.00 da başlasın 23.30 da bitsin yookk ama fox bu lale devri gibi suyunu çıkana kadar gece 00.30 ları hatta 01.00 ları bulmazsa olmaz...bu yüzden foxa yazıkk yaniii... izleyiciyi aşırı salak yerine koyuyor 15 dk reklam verip gelip bi 15 dk daha reklam veren kanal FOX durr herşeyini severim fakat bu huyu çook kötü değişmeli artık!!!

Eğer ki KVP foxda olmuş olsaydı yeminle 01.00 hatta 02.00 lara kadar uzardı sakız ederdi diziiyi.....

:) Dizi tam total yahu Kendal ölürse dizi biter öleceğine inanıp merak eden var mıdır acaba? :F
. AB yi söylemeye dilin varmıyor galiba:FMedcezirde sen Yamanın öleceğine înanıp merak edîyormuydun:F

Et de süt de faydalıdır:F

Son düzenleme:
İnsanlarda pek saf haa madem karagül 1 saat den fazla özet veriyor yeni bölümü izlemeye ne gerek otur özeti izle vakitten kazanırsın o kalan vakitede 1 dizi daha izlenir :F

Millet Cuma aksami saldiracak baska birsey bulamiyor herhalde :) tüm hafta ekranda ergenler dizi izlemiyor sadece cuma aksami medcezir izliyorlar cuma aksami ergenlere saldiriliyor. :D baska gün ergen yok ekranda :)

Dizinin amaci olsun olmasin ekranin en samimi ve en sicak, en icten dizilerinden biri. Acik ve net. Baska birsey bulamadiniz iki mini etege mi laf atmak geldi akla? pes :) Millet kendi dizimizede istiyoruz demiyor, diyemiyor tabi @Bully biraz moga biraz dishu yapacak degiller ya :D

İnsanlar tüm haftanin yorgunlugunu bu aksam yasadigi yüzlerdeki tebessüm, kahkaha ve gülümseme ile atti üzerinden o kadar iyi bir bölümdü.

İki aglama, bin silah sahnesi veya ajitasyon ile degil, samimi ve icten dizinin basarisini 'ergen' damgasiyla sogutamazlar :)

Bana göre degil diyip gececeginize illa bir sey bulmaya calismak gercekten baya bir abes :)

Millet Cuma aksami saldiracak baska birsey bulamiyor herhalde :) tüm hafta ekranda ergenler dizi izlemiyor sadece cuma aksami medcezir izliyorlar cuma aksami ergenlere saldiriliyor. :D baska gün ergen yok ekranda :)

Dizinin amaci olsun olmasin ekranin en samimi ve en sicak, en icten dizilerinden biri. Acik ve net. Baska birsey bulamadiniz iki mini etege mi laf atmak geldi akla? pes :) Millet kendi dizimizede istiyoruz demiyor, diyemiyor tabi @Bully biraz moga biraz dishu yapacak degiller ya :D

İnsanlar tüm haftanin yorgunlugunu bu aksam yasadigi yüzlerdeki tebessüm, kahkaha ve gülümseme ile atti üzerinden o kadar iyi bir bölümdü.

İki aglama, bin silah sahnesi veya ajitasyon ile degil, samimi ve icten dizinin basarisini 'ergen' damgasiyla sogutamazlar :)

Bana göre degil diyip gececeginize illa bir sey bulmaya calismak gercekten baya bir abes :)
Moga dishu fazla gelir totallere. :):) İşin garibi Medcezir'e laf atan, ergen dizisi diyen herkes izliyor diziyi. :)))))

Eline sağlık Reis hislerime tercüman oldun.

Biz kimseye cevap yazamıyoruz forumda huzursuzluk çıkmaması için senin yazman iyi oldu.