küçük ağa daha 3 bölüm oldu akragül ambargosu haftalardır sürüyor 2 ay sonra gel eğer küçük ağa hala 13 alıyorsa eyvallah derimKüçük Ağa 21.00'de 15 alınca 2 bölüme düşer, ama bence Karagül 00.00'da 14 reyting alıyorsa kesin düşmez.
küçük ağa daha 3 bölüm oldu akragül ambargosu haftalardır sürüyor 2 ay sonra gel eğer küçük ağa hala 13 alıyorsa eyvallah derimKüçük Ağa 21.00'de 15 alınca 2 bölüme düşer, ama bence Karagül 00.00'da 14 reyting alıyorsa kesin düşmez.
Karagül ilk başlarda bu kadar almıyordu ki? O da sonradan açıldı.küçük ağa daha 3 bölüm oldu akragül ambargosu haftalardır sürüyor 2 ay sonra gel eğer küçük ağa hala 13 alıyorsa eyvallah derim
Totale bir şey diyemem olması gereken olabilir ama A/B`ye senin hatrına 4-5 diyeyim. Olması gereken o. A/B gerçekten A/B ise olması gereken o.Karagül yarın total 12,50 ve üzeri AB ise 9,60 ve üzeri bekliyorum
Senaryonun hiçbir anlamı yok. Bu senaryo mereye gidiyor, nasıl değişicek vs sadece tadımlık çerez niyetine bakılcak bir dizi ama o ergen ambiansı bu durumu da engelliyor. yarım saat izledim, sinirlerim laçka olduya söyleyince kızıyolar ama bu dizi çok ağır ergen dizisi izleyecek hiçbişey bulamadığım için arada bir açıyorum bir dizi bu kadar amaçsız bu kadar boş olamaz neyi anlatıyor konusu ne
yav ben vadide 5 dk durgun bi yer görünce hadi aksiyon diyorum ama bu diziyi görünce şükürler olsun dedim
Gerçek ya da yanlış ama 9 ve üstü almazsa isyan çıkar en düşük olsun 8Totale bir şey diyemem olması gereken olabilir ama A/B`ye senin hatrına 4-5 diyeyim. Olması gereken o. A/B gerçekten A/B ise olması gereken o.
TNS daha tutarlı bu konuda. Ne Küçük Ağa 12 alıyor SBT`de A/B`sinde, ne Karagül 9.
Yanlıştır o.Gerçek ya da yanlış ama 9 ve üstü almazsa isyan çıkar en düşük olsun 8
Atma be Karagül bittiYanlıştır o.
Bu arada Karagül reklam 01.15.
PT2 diye tabir ediyoruz.21:45'de başladı normal bitiş.
. AB yi söylemeye dilin varmıyor galibaMedcezirde sen Yamanın öleceğine înanıp merak edîyormuydunDizi tam total yahu Kendal ölürse dizi biter öleceğine inanıp merak eden var mıdır acaba?
Moga dishu fazla gelir totallere. İşin garibi Medcezir'e laf atan, ergen dizisi diyen herkes izliyor diziyi. ))))Millet Cuma aksami saldiracak baska birsey bulamiyor herhalde tüm hafta ekranda ergenler dizi izlemiyor sadece cuma aksami medcezir izliyorlar cuma aksami ergenlere saldiriliyor. baska gün ergen yok ekranda
Dizinin amaci olsun olmasin ekranin en samimi ve en sicak, en icten dizilerinden biri. Acik ve net. Baska birsey bulamadiniz iki mini etege mi laf atmak geldi akla? pes Millet kendi dizimizede istiyoruz demiyor, diyemiyor tabi @Bully biraz moga biraz dishu yapacak degiller ya
İnsanlar tüm haftanin yorgunlugunu bu aksam yasadigi yüzlerdeki tebessüm, kahkaha ve gülümseme ile atti üzerinden o kadar iyi bir bölümdü.
İki aglama, bin silah sahnesi veya ajitasyon ile degil, samimi ve icten dizinin basarisini 'ergen' damgasiyla sogutamazlar
Bana göre degil diyip gececeginize illa bir sey bulmaya calismak gercekten baya bir abes
Eline sağlık Reis hislerime tercüman oldun.Millet Cuma aksami saldiracak baska birsey bulamiyor herhalde tüm hafta ekranda ergenler dizi izlemiyor sadece cuma aksami medcezir izliyorlar cuma aksami ergenlere saldiriliyor. baska gün ergen yok ekranda
Dizinin amaci olsun olmasin ekranin en samimi ve en sicak, en icten dizilerinden biri. Acik ve net. Baska birsey bulamadiniz iki mini etege mi laf atmak geldi akla? pes Millet kendi dizimizede istiyoruz demiyor, diyemiyor tabi @Bully biraz moga biraz dishu yapacak degiller ya
İnsanlar tüm haftanin yorgunlugunu bu aksam yasadigi yüzlerdeki tebessüm, kahkaha ve gülümseme ile atti üzerinden o kadar iyi bir bölümdü.
İki aglama, bin silah sahnesi veya ajitasyon ile degil, samimi ve icten dizinin basarisini 'ergen' damgasiyla sogutamazlar
Bana göre degil diyip gececeginize illa bir sey bulmaya calismak gercekten baya bir abes