anlaştık
deniz kızın gerçek ismi kaptı sen dizideki ismi kaptın ama malzeme aynı
anlaştık
bak ay yapımın dizilerine özen göstermesine lafım yok ama ahlaki boyutlarda en dip yapım şirketidir bana göre dizilerinin çoğunda bu var
katılmıyorum dediklerini açık ve net bu işler bu akdar basit olmamalı dizide hiçbi numara yok bu bölümü 1 günde çekip montaja verirler sana o kadarını söylim
Yarın derken bugün yaniKaragül yarın iki grupta zirvede gibi
Tns'de de iyi gidecek inşallah 😉Karagül çok iyi gitmiş anlıklarda
Helal olsun enfesto diziYalan Dünya Total'de 3.84, A/B'de 6.44 almış.
°°°mobil mesaj°°°
Millet Ayseyi Sibeli izlemek istemiyor iste. Gecen haftaki o harika bölümü gecemedigi icin sevindim. Senaristler artik bunu anlasalar cok iyi olur. Narin ve Ebru isbirligi suana kadar en yüksek reytingini aldirdi diziyeKaragül düşüş yaşamış ama olsun gayet iyi oranlar
Haklısın Zara ben de Sibel ve Ayşe izlemek istemiyorum ağırlıklı olarak Kendal, Kadriye Ana, Özlem, Ebru ve Narin gibiMillet Ayseyi Sibeli izlemek istemiyor iste. Gecen haftaki o harika bölümü gecemedigi icin sevindim. Senaristler artik bunu anlasalar cok iyi olur. Narin ve Ebru isbirligi suana kadar en yüksek reytingini aldirdi diziye
Bütün oyuncuları saydı dizide.Haklısın Zara ben de Sibel ve Ayşe izlemek istemiyorum ağırlıklı olarak Kendal, Kadriye Ana, Özlem, Ebru ve Narin gibi