14 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

bak ay yapımın dizilerine özen göstermesine lafım yok ama ahlaki boyutlarda en dip yapım şirketidir bana göre dizilerinin çoğunda bu var
katılmıyorum dediklerini açık ve net bu işler bu akdar basit olmamalı dizide hiçbi numara yok bu bölümü 1 günde çekip montaja verirler sana o kadarını söylim

1 günde cekilsin iki günde cekilsin. Neyi ispatlar? Az is ile 9 reyting alabiliyorsa bile basaridir.

Sana göre numara olmasi icin silahlarin konusmasi mi gerekiyor? Herkes bastan asaga kapanmis, sadece gözler mi konussun o zaman ahlakli mi olacak? Amaci olmasi icin herkes aglasin, zirvalasin dizide, konak agasi amacina ulassin. Bu mudur amac? Neye, kime göre amac, asil soru bu bence 😉 Sanirim ahlaki tüm denekler ayni düsünmüyor ki ay yapim dizileri izleniyor. :)

Karagül yarın Totalde 12+ alır.A\B`de 8-9 alabilir
Medcezir`de çok samimi ama durgun ve aynı sahnelerden oluşan senaryo bu bölüm biraz daha iyiydi ama umarım diğer bölümler daha haraketli bölümler olur :) A\B`de yükseliş olacaktır bence :)

Medczir tns'de gecen haftaya göre yükselecektir. AB'den 9.5 reyting bekliyorum en az :)

Yalan dünya aylar sonra 6 aldı. Totalde de az biraz yükselmiş. Ama sabit reytingi 5.. :)

Medcezir totalik olmuş. :A o senaryo vasat olunca tabii.. :))))

Karagül totalde 12 alarak süper, ab de 8 reytingle gayet iyi. :) boşlukta uçması da etkili tabii bu duruna.:)

Huzur ve diladan bahsetmeye gerek yok. Fİ YAS KO LAR. :)

Beyaz show ab de uçmuş resmen. Fark-Merhamet oyuncuları.. :A

Büyük riski ab'de show'u rahatlatmış. Tebrikler. :)

Karagül düşüş yaşamış ama olsun gayet iyi oranlar :D
Millet Ayseyi Sibeli izlemek istemiyor iste. Gecen haftaki o harika bölümü gecemedigi icin sevindim. Senaristler artik bunu anlasalar cok iyi olur. Narin ve Ebru isbirligi suana kadar en yüksek reytingini aldirdi diziye

:oley: <3 Büyük Risk. <3 :oley:

Kanal değişince düşer diyenlere inat yükseldi, tebrikler. :) :)

Son düzenleme:
Millet Ayseyi Sibeli izlemek istemiyor iste. Gecen haftaki o harika bölümü gecemedigi icin sevindim. Senaristler artik bunu anlasalar cok iyi olur. Narin ve Ebru isbirligi suana kadar en yüksek reytingini aldirdi diziye
Haklısın Zara ben de Sibel ve Ayşe izlemek istemiyorum ağırlıklı olarak Kendal, Kadriye Ana, Özlem, Ebru ve Narin gibi :)