14 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

1 günde cekilsin iki günde cekilsin. Neyi ispatlar? Az is ile 9 reyting alabiliyorsa bile basaridir.

Sana göre numara olmasi icin silahlarin konusmasi mi gerekiyor? Herkes bastan asaga kapanmis, sadece gözler mi konussun o zaman ahlakli mi olacak? Amaci olmasi icin herkes aglasin, zirvalasin dizide, konak agasi amacina ulassin. Bu mudur amac? Neye, kime göre amac, asil soru bu bence 😉 Sanirim ahlaki tüm denekler ayni düsünmüyor ki ay yapim dizileri izleniyor. :)
dizide komedi mi var yok dram mı var yok senaryo mu var yok heycan mı var yok ne var söyle de bilelim
amaç nedir biliyon mu dizinin senaryosudur ve o senaryoya göre gitmesidir yani dizide bişeyler olur ilerler gider bunda ne oluyor hiçbişey olan şeyleri söylim sana; okula giderler 30 dk,eve dönüp yemek yerler 30 dk,el yüz yıkama faslı 10 dk
tatile giderler basit ve anlamsız şeyler
hee bi de cevap veriyosun ya genel konuşma dizi için konuş bir dizinin senaryosu olur illa ağlamalı zırlamalı konaklı olmasına gerek yok benim demek istediğim senaryosunun olması
malesef toplumun ahlak yapısını çoktan bozdular çoktan..
ahlaklı olması için baştan aşağı kapanmaya sadece gözlerin gözükmesine de gerek yok bilmiyorum sizin yaşadığınız yerde nasıl ne şeklde oluyo ama benim gördüğüm bildiğim ahlaki yapıya fazlasıyla ters düştüğüdür
sana izlediğimiz diziden örnek verim karadayıda hemen hemen her bölüm mahirle feride öpüşüyo tmm 1 olur eyvallah 2 olur eyvallah hadi 3 e eyvallah ama her bölüm de olmaz ki arkadaş biz diziyi ailece izliyoruz o sahnelerde ben utanıyorum büyüklerimin yanında

Karagül her zamanki gibi müthiş gitmiş 12 yi geçmiş ve zirvede helal olsun
medcezirde 9 almış ama zirve şansı yok
diğerlerini değerlendirmeye gerek yok yoklar zaten :D
beyaz show her zamanki gibi süper tabi ona da değinmek gerek :d

Karagül iki grupta da çok iyi giderek zirvede yer almış tebrikler ama düşüşü gözlerden kaçmıyor. :A

Medcezir'im iki grupta da yükselmiş ve ab'de tekrardan zirve koltuğuna oturmuş. :oley: Totalimiz nedense daha fazla çıkmış ama haftaya ab'yi daha da arttırız güzel bölümler kapıda. :)

Yalan Dünya çok iyi bir yükseliş yakalamış. Ab'de uzun bir aradan sonra 6'yı geçmesi sevindirici. 6'nın aşağısına inmezse sıkıntı yok. :D

Diloş iki grupta da iyi giderek Show'u memnun etmiş. Bitmezse şaşırmam. :A

Huzur Sokağı ab'de hatırı sayılır oranlar almış. :)

Tabii ki de günün yıldızı Beyaz olmuş. 😎 Ab'de resmen şovun dibine vurmuş helal olsun. :Z
İçin kan ağlamasın. Sezon başında aldığı 3 reytingi hatırla şükürler et, yatırlara bez bağla. :F

°°°mobil mesaj°°°[/quote. 3 lerden gelipde zirveye oturmak asıl başarı budur.Gerisi ise hikayedir.

43ESRA EROL'LA (TKR)FOX TV14.02.201403:48:0405:28:391,3141,693,15

Esra Erol'la 41,69 Share! Tebrikler FOX'a ve Esra Erol'a..

Tekrarı bile reyting rekoru kırdı!

Reyting rekorları kıran Esra Erol'un sunduğu evlilik programı, sevgililer gününe özel programıyla bir ilke imza attı.

Gece saat 04.00 sularında tekrarı yayınlanan programın ertesi güne gelen izlenme oranı görenlerin dudağını uçuklattı.

O saat diliminde 41 share alarak Türkiye'nin neredeyse yarısının izlemesi,Esra Erol'un milyonların sevgilisi olmasını ve televizyoncu olarak ne denli başarılı olduğunun en büyük ispatıdır.

43 ESRA EROL'LA (TKR) FOX TV 14.02.2014 03:48:04 05:28:39 1,31 41,69 3,15
Esra erol ne yapmış öyle 41 share de ne demek😱
Büyük risk ab de 5 almış çok başarılı:D
Medcezir de tottalci olmaya başlamış:D
Yalan Dünya başarılı gitmiş ab de+6.50 bu dizi pazartesi yayınlansa 7 yi rahatlıkla geçer hatta 8 bile alır totalde de +4 alır:D
Beni Affet total+6 ab de de 6 almış :D
Haberlerde fatih abimiz önde
Dila ab de başarılı gitmiş totalde de 5 almış:D
Beyaz show ab de +7 alarak çok başarılı gitmiş.

Reyting rekorları kıran Esra Erol'un sunduğu evlilik programı, sevgililer gününe özel programıyla bir ilke imza attı.

Gece saat 04.00 sularında tekrarı yayınlanan programın ertesi güne gelen izlenme oranı görenlerin dudağını uçuklattı.

O saat diliminde 41 share alarak Türkiye'nin neredeyse yarısının izlemesi,Esra Erol'un milyonların sevgilisi olmasını ve televizyoncu olarak ne denli başarılı olduğunun en büyük ispatıdır.
Bende çok şaşırdım direk gözüme 41 gözüktü...:D

Tüm Türkiye değil o saat diliminde TV'yi izleyenlerin %41 oluyor. :) :)

Karagül her iki gruptada süper gitmiş
Medcezir bu hafta yükselmiş
Bursa nın etkisi olmuş
Yalan Dünya en sonunda eski reytinglerine kavuşacakmı merak konusu
Bu hafta reytingler her iki gruptada yükselmiş
Beyaz Show ab de reytingleri süpürmüş
Huzur Sokağı kötü gitmiş her an final yapabilir:(

@takas Medcezirde olay Yamanın hayatı. Zorluklar yaşamış, şimdi hayata tutunmaya çalışıyor. Tabii ki diğerlerinin de hayatlarında olaylar oluyor ama ana konusu bu dizinin. :) Senin izlediğin bölüme ben de katılıyordum dizi çok durgun gidiyor ama bu konusu olmadığı anlamına gelmez.

O bölümde Yaman Tozluderedeki evine geri dönmüştü ve nasıl hayatı olduğu için öyle uzun uzun gösterildi. Orada amaç Yamanın okula gitmek için 3 saat erken kalkması, Serezlerdeki gibi herşeyin önüne hazır gelmemesi ve evin küçük olması falan da filan onlar anlatıldı. Ama gerçekten durgun bir bölümdü.

Dün de söyledim zaten senaryoda çok tekrara düşüyor Ece Meleksiz. 3. kez annesi Yamanı terk etti dün.

Karagülde amaç ne? Kim kimi ne kadar tokatlayacak, kim kime ne kadar silah çekilecek? Bugün kime ne kadar kuma gelecek? Bugün yer sofrasını kumalardan hangi kaldıracak? Kim kimin saçını başını yolacak? Paçalı don kime en çok yakışacak? Falan da filan konu bu mu?

zenginmi bari yarın öbürgün ölür malı mülkü abna kalır :F
adamın üniversitesi bile var :F

ay görüldüğü gibi yüksek reyting alıp da ab işi olmak ne ka zor medcezir bile fışık düştü @EveN @mrt-06
karagül çok iyi gidiyor ab yi toparamış ab 7 nin altına düşmezse iyi ama yine ağır total
yalan dünya yükselmiş
beyaz show coşmuş :F
beni affet bugün total olmuş :F

Son düzenleme:

ay görüldüğü gibi yüksek reyting alıp da ab işi olmak ne ka zor medcezir bile fışık düştü @EveN @mrt-06
karagül çok iyi gidiyor ab yi toparamış ab 7 nin altına düşmezse iyi ama yine ağır total
yalan dünya yükselmiş
Günün ağır A/B dizisi Yalan Dünya. Onunla karşılaşan her dizi bir gün Total olacaktır. :A

Zerrin Prenses oldu reytingler fırladı. :D

99dd0b30acf6bd40af9de54127704468.jpg

@takas Medcezirde olay Yamanın hayatı. Zorluklar yaşamış, şimdi hayata tutunmaya çalışıyor. Tabii ki diğerlerinin de hayatlarında olaylar oluyor ama ana konusu bu dizinin. :) Senin izlediğin bölüme ben de katılıyordum dizi çok durgun gidiyor ama bu konusu olmadığı anlamına gelmez.

O bölümde Yaman Tozluderedeki evine geri dönmüştü ve nasıl hayatı olduğu için öyle uzun uzun gösterildi. Orada amaç Yamanın okula gitmek için 3 saat erken kalkması, Serezlerdeki gibi herşeyin önüne hazır gelmemesi ve evin küçük olması falan da filan onlar anlatıldı. Ama gerçekten durgun bir bölümdü.

Dün de söyledim zaten senaryoda çok tekrara düşüyor Ece Meleksiz. 3. kez annesi Yamanı terk etti dün.

Karagülde amaç ne? Kim kimi ne kadar tokatlayacak, kim kime ne kadar silah çekilecek? Bugün kime ne kadar kuma gelecek? Bugün yer sofrasını kumalardan hangi kaldıracak? Kim kimin saçını başını yolacak? Paçalı don kime en çok yakışacak? Falan da filan konu bu mu?
Sana göre amacı bu izlemediğin için yorum yapmıyorum önce izleyip sonra yorum yaparsan daha iyi :)

Sana göre amacı bu izlemediğin için yorum yapmıyorum önce izleyip sonra yorum yaparsan daha iyi :)
Amacı o demedim zaten. :) Sadece olaya o taraftan bakması için öyle yazdım.

Sen de takasın Medcezirin hiçbir amacı yok olan mesajını beğeniyorsun demekki onla aynı fikirdesin. Sende Medceziri izlemiyorsun? Where is adalet? :D

Amacı o demedim zaten. :) Sadece olaya o taraftan bakması için öyle yazdım.

Sen de takasın Medcezirin hiçbir amacı yok olan mesajını beğeniyorsun demekki onla aynı fikirdesin. Sende Medceziri izlemiyorsun? Where is adalet? :D
Yoo Medcezir'i izledim hatta tekrarlarına bakıyorum bazen güzel de dizi. Konusu güzel ama her hafta off ne olacak denilecek bir şeyi yok gibi görünüyor. Ilk bölümler hatta Medcezir izliyordum Karagül'ü bırakmıştım ama sonra sarmayınca Karagül'e geçtim tekrar :)

Günün en konusuz dizisi olması gerekirken en konulu dizisi Yalan Dünya. :D Hüloğğğ :oley:

yalan dünya yükselmiş
üniverstemi hahah iyimiş 2 güne öldürürüm ben bunu :F

Karagül'e tebrikler,Medcezir'den daha yüksek oranlar beklerdim özellikler ab'de

Son günlerde Ay Yapım'a karşı bir operasyon var bunu gazete manşetlerinde de görebiliyoruz,Kanal d'ye dizi yapmadığı için hakkında doğan medyası tarafından olumsuz haberler çıkıyor.

Bu Arada Kanal D'deki yükseliş gözlerimi yaşartmaya başladı.:)