dizide komedi mi var yok dram mı var yok senaryo mu var yok heycan mı var yok ne var söyle de bilelim1 günde cekilsin iki günde cekilsin. Neyi ispatlar? Az is ile 9 reyting alabiliyorsa bile basaridir.
Sana göre numara olmasi icin silahlarin konusmasi mi gerekiyor? Herkes bastan asaga kapanmis, sadece gözler mi konussun o zaman ahlakli mi olacak? Amaci olmasi icin herkes aglasin, zirvalasin dizide, konak agasi amacina ulassin. Bu mudur amac? Neye, kime göre amac, asil soru bu bence 😉 Sanirim ahlaki tüm denekler ayni düsünmüyor ki ay yapim dizileri izleniyor.
amaç nedir biliyon mu dizinin senaryosudur ve o senaryoya göre gitmesidir yani dizide bişeyler olur ilerler gider bunda ne oluyor hiçbişey olan şeyleri söylim sana; okula giderler 30 dk,eve dönüp yemek yerler 30 dk,el yüz yıkama faslı 10 dk
tatile giderler basit ve anlamsız şeyler
hee bi de cevap veriyosun ya genel konuşma dizi için konuş bir dizinin senaryosu olur illa ağlamalı zırlamalı konaklı olmasına gerek yok benim demek istediğim senaryosunun olması
malesef toplumun ahlak yapısını çoktan bozdular çoktan..
ahlaklı olması için baştan aşağı kapanmaya sadece gözlerin gözükmesine de gerek yok bilmiyorum sizin yaşadığınız yerde nasıl ne şeklde oluyo ama benim gördüğüm bildiğim ahlaki yapıya fazlasıyla ters düştüğüdür
sana izlediğimiz diziden örnek verim karadayıda hemen hemen her bölüm mahirle feride öpüşüyo tmm 1 olur eyvallah 2 olur eyvallah hadi 3 e eyvallah ama her bölüm de olmaz ki arkadaş biz diziyi ailece izliyoruz o sahnelerde ben utanıyorum büyüklerimin yanında
Karagül her zamanki gibi müthiş gitmiş 12 yi geçmiş ve zirvede helal olsun
medcezirde 9 almış ama zirve şansı yok
diğerlerini değerlendirmeye gerek yok yoklar zaten
beyaz show her zamanki gibi süper tabi ona da değinmek gerek