14 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Benim öbgzk için 5 sezon sürsede izlerim dediğim geldi aklıma. :D neyse karışmıyorum, empati'nin vicdanı adına :A
İşte ilk iki sezon iyi olunca 3. sezon onlar gibi olmasa bile insanın içi el vermiyor. :A

Ben eleştirilmesi gereken bölümleri zaten eleştiriyorum geçen çok sıkıcı bölümü vardı ona ağzıma geleni söyledim. :F Yoksa 3. sezonun da diğerlerinden farkı yok hala benim bebeğim. :D

ben bu medcezir kadar amaçsız boş bir dizi görmedim kimse kusura bakmasın ama gerçekten durum bu :d

:A düşün düşün
Bir beyaz bir naz elmas. İki ucu erken finalli denek:T:

İşte ilk iki sezon iyi olunca 3. sezon onlar gibi olmasa bile insanın içi el vermiyor. :A

Ben eleştirilmesi gereken bölümleri zaten eleştiriyorum geçen çok sıkıcı bölümü vardı ona ağzıma geleni söyledim. :F Yoksa 3. sezonun da diğerlerinden farkı yok hala benim bebeğim. :D
Yavrun gibi, üstüne gidildikçe daha da bağlanıyosum diziye. :d bu masum bağlılık sonumuz olucak en son.:A

karagül napmış la oha 13 ler 14 ler 😱
artık karagül için diyecek bi kelime yok müthiş bir başarı helal olsun

ben bu medcezir kadar amaçsız boş bir dizi görmedim kimse kusura bakmasın ama gerçekten durum bu :D
Sorma, yarım saat izledim. Daha önce İzlemediğim için şükrettim :kiki: hangi yıldız senin, benle aynı oda da uyudu muhabbeti yapıp, Amaçsız koltuk üstlerinde tepinen, insanlıktan nasibini alamamış kızlar :kiki:

Küçük Ağa 21.00'de 15 alınca 2 bölüme düşer, ama bence Karagül 00.00'da 14 reyting alıyorsa kesin düşmez. :):)