Siz daha bitmedi diyince bir baktım hala devam. Sonra Yalan Dünyadan sonra izleyince duygu dünyam çöktü hemen değiştirdim kanalı.Yılın yorumu EveN Karagül izliyor
Siz daha bitmedi diyince bir baktım hala devam. Sonra Yalan Dünyadan sonra izleyince duygu dünyam çöktü hemen değiştirdim kanalı.Yılın yorumu EveN Karagül izliyor
Dizinin önceki reyting başarısını ve kalitesini kimse inkar edemez zaten. Ben komedi konusunda eleştiriyorum ve bu sezon ki düşen reytingleri.Bu sezon biteceğini düşünmüştüm zaten biterse bile 100 bölüme yakın devam etmiş olacak. Bu da başarıdır bir komedi dizisi için.
😱 İnşallah. Bir reklam daha verirler bitmesi 00:30'u bulur gibi en erken.Biter birazdan
Yuh bunu da yanlış anladın Dizimiz kaliteli kalitesizin yeri yok yani Zerrin gelebilir demek kalitesiz demek mi oluyorSeni @xemrexxx'e havale ediyorum. Zerrine kalitesiz dedi. 😱 Zerrin >> Tezek.
Bu bi işaret mı yoksaKaç haftadır Beyaz'ı kötülemiyorsun maşallah. Bu hafta da Merhamet sayesinde yırttık.
Aç izle de heyecan gör nasılsa boşsan şuan😱 İnşallah. Bir reklam daha verirler bitmesi 00:30'u bulur gibi en erken.
eceline susamamıştır daha dediğine inanmıyorumSeni @xemrexxx'e havale ediyorum. Zerrine kalitesiz dedi. 😱 Zerrin >> Tezek.
Düşünmek bile istemiyorum bu ihtimali.beyaza konuk olanın akıbeti belli
Hadi hadi izliyorsundur hala sen şuan Kadriye anamla duygusal temas kurdun eminimSiz daha bitmedi diyince bir baktım hala devam. Sonra Yalan Dünyadan sonra izleyince duygu dünyam çöktü hemen değiştirdim kanalı.
Bu sezon denek değişimi de oldu bildiğin gibi.Dizinin önceki reyting başarısını ve kalitesini kimse inkar edemez zaten. Ben komedi konusunda eleştiriyorum ve bu sezon ki düşen reytingleri.
Boşluk dizisi olduğunu kabul ettin yani.Aç izle de heyecan gör nasılsa boşsan şuan
Öyle bir şey demedim yahu atıyoreceline susamamıştır daha dediğine inanmıyorum
Vallaha izlemiyorum. Konak, tokat ve silahlı bir final olur kesin.Hadi hadi izliyorsundur hala sen şuan Kadriye anamla duygusal temas kurdun eminim
Ne alaka be siz Evenla ne içtiniz bögünBoşluk dizisi olduğunu kabul ettin yani.
Aha silah dedim açtım Karagülü Vallaha Billaha Silah çıktı.Vallaha izlemiyorum. Konak, tokat ve silahlı bir final olur kesin.
Yoo gayet güzel final yapıyoruz şuan Baran silah dayadı amcasınaVallaha izlemiyorum. Konak, tokat ve silahlı bir final olur kesin.