kendalın adamı olasaıca.ssYok sana kıyamam ben @xemrexxx olsa olur da sana vurmam
Son anlık durgundu ama reklama girmeden önce bileğini kesme üzereydi Ayşo
kendalın adamı olasaıca.ssYok sana kıyamam ben @xemrexxx olsa olur da sana vurmam
Son anlık durgundu ama reklama girmeden önce bileğini kesme üzereydi Ayşo
Hayırdır niye güldün söyle biz de gülek.23:59 reklam dönüşü
Sonunda itiraf ettin kalite aradığınızı. İnsan olmayan şeri arar.Tamam işte biz de kalite arıyoruz Inşallah yakışır dizime
Bunu mu anladın söylediğimdenSonunda itiraf ettin kalite aradığınızı. İnsan olmayan şeri arar.
Biz kalite arıyoruz demek ne demek? Demek yok ki arıyonuz.Bunu mu anladın söylediğimden
O işler belli olmuyor, özellikle tv dünyasında. Her an her şey değişir. Ki bildiğim kadarıyla ayşe durmaz'ın twitter hesabı yoktu.Kaç alırsa alsın artık umursamıyorum bile. Durumu iyi ki gelecek sezon onayını da aldı. 😉
Reklam dönüşü devam ediyoruz şimdi laflar gelir ondanHayırdır niye güldün söyle biz de gülek.
Bu sezon biteceğini düşünmüştüm zaten biterse bile 100 bölüme yakın devam etmiş olacak. Bu da başarıdır bir komedi dizisi için.O işler belli olmuyor, özellikle tv dünyasında. Her an her şey değişir. Ki bildiğim kadarıyla ayşe durmaz'ın twitter hesabı yoktu.
Hayır şu demek yani bizim dizi zaten kaliteli kalitesiz kişinin bizde ne işi var diyorum1 Erkek 1 Kadını bir kez daha izliyorum. Sevgililer günü özel bölümü. Süper.
Biz kalite arıyoruz demek ne demek? Demek yok ki arıyonuz.
Kaç haftadır Beyaz'ı kötülemiyorsun maşallah. Bu hafta da Merhamet sayesinde yırttık.Beyaz da merhametin oyuncuları var. Süper bu beyaz show
Yılın yorumu EveN Karagül izliyorKaragül 00.06 hala devam.
Seni @xemrexxx'e havale ediyorum. Zerrine kalitesiz dedi. 😱 Zerrin >> Tezek.Hayır şu demek yani bizim dizi zaten kaliteli kalitesiz kişinin bizde ne işi var diyorum
beyaza konuk olanın akıbeti belliBeyaz da merhametin oyuncuları var. Süper bu beyaz show