Karagül 50. bölüme kadar toslar. Yalan Dünyam 4. sezon onayını da aldı. Karagül 4. sezonda Baran futbol takımı kurar, Çınar konağa gelir, Zümrüt Sultan tokatlar atar.Alır abi alır gel birkaç hafta izle bırak şu yakan dünyayı
VarmıHe Medcezir'i de abazalar izliyor sadece. Mini etekmiş barbi bebekmiş boş örnekler bunlar. Karagül'de aşk yok mu şimdi?
Sen beni zaten kıramazsın ama ben kafanı kırarım senin yine de severim seni ben sevdiğimi döverimKırıcı tartışmalar diyelim. Senle tartıştıklarımız ayrı.
Kaç alırsa alsın artık umursamıyorum bile. Durumu iyi ki gelecek sezon onayını da aldı. 😉Yalam dünya ölmüş ağlayanı bir even kalmış.
Mes cezir boşlukta yine her zaman ki gibi coşuyor.
Yav he he hep aynı terane. Zerrin'i transfer ettirecem Karagülüme Gevşek Gevşek konuşur Kendal'ı sinir ederKaragül 50. bölüme kadar toslar. Yalan Dünyam 4. sezon onayını da aldı. Karagül 4. sezonda Baran futbol takımı kurar, Çınar konağa gelir, Zümrüt Sultan tokatlar atar.
Al işte işin gücün saldırmak. Bir gün geleyim de Şişli'ye kır kafamı çok içinde kaldı zaar.Sen beni zaten kıramazsın ama ben kafanı kırarım senin yine de severim seni ben sevdiğimi döverim
Reklam yok, kamu spotu yok dizi durduk yere düşmüş Buğra.
Zerrin ağır kaliteli gelir oraya yalnız.Yav he he hep aynı terane. Zerrin'i transfer ettirecem Karagülüme Gevşek Gevşek konuşur Kendal'ı sinir eder
Yok sana kıyamam ben @xemrexxx olsa olur da sana vurmamAl işte işin gücün saldırmak. Bir gün geleyim de Şişli'ye kır kafamı çok içinde kaldı zaar.
Son anlık durgundu ama reklama girmeden önce bileğini kesme üzereydi AyşoKaragül belirgin bir düşüş yaşamış son anlıkta.
. Verdiğin cevaplara bakılırsa tartışmayı seviyorsun😕Neyse tartışmayı pek sevmem zaten uzatmaya gerek yok.
Reklam yok, kamu spotu yok dizi durduk yere düşmüş Buğra.
Zerrin ağır kaliteli gelir oraya yalnız.
Tamam işte biz de kalite arıyoruz Inşallah yakışır dizimeReklam yok, kamu spotu yok dizi durduk yere düşmüş Buğra.
Zerrin ağır kaliteli gelir oraya yalnız.
Oh vurun totalin dibine.Yok sana kıyamam ben @xemrexxx olsa olur da sana vurmam
Son anlık durgundu ama reklama girmeden önce bileğini kesme üzereydi Ayşo
Gerektiğinde iyi tartışırım.. Verdiğin cevaplara bakılırsa tartışmayı seviyorsun😕