20 Aralık 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 11. Bölüm | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Güldür Güldür Show - 423. Bölüm | Show TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
1646579098593-screenshot-2.png
Final kararı açıklanınca da bekliyorum burada. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Final kararı açıklanınca da bekliyorum burada. :A
Reytinglerin yükselmesi istendi ve yükseldi bunun üstüne 1-2 reyting alan diziler gibi ertesi hafta yangından mal kaçırır gibi bitirilirse sorunun dizide değil kanalda olduğu görülecek ama yine de kendini çocukça tatmin etmeye devam edebilirsin. :A

Reytinglerin yükselmesi istendi ve yükseldi bunun üstüne 1-2 reyting alan diziler gibi ertesi hafta yangından mal kaçırır gibi bitirilirse sorunun dizide değil kanalda olduğu görülecek ama yine de kendini çocukça tatmin etmeye devam edebilirsin. :A
Ufak tefek yükseliş mi final kararından vazgeçirecek? En son Çarpıntı için de aynı şey denilmişti ve sonuç ortada. :A

• Güldürdün
Ben Leman kritik haftada üstüne düşeni yapıp reytinglerini yükseltmiş. :Z Hatta öyle 0.10, 0.20 falan da değil hatırı sayılır artışlarla 4'ü geçmeyi başarmış, ABC1'de bugüne kadarki en yüksek ikinci reytingini almış, Total'de de yeniden 3 bandını görmüş kısacası devam kararı alınması için yeterli sonuçlar ama yine de son dakika golü gelir mi diye şüphelenmiyor da değilim. Yine de hafta boyunca hem dizinin izleyicileri hem oyuncular hem de kamera arkasındaki set ekibi diziyi gündemde tutmak için elinden geleni yaptı bu saatten sonra kılkuyrukluk yaparsa onun sorunu.
Şimdi final var mı yok mu :F

Haber gelmiş kaderi yarın belli olacakmış. Final ihtimali daha yakınmış. Ulan NOW...
Birinde 4'ü geçmiş çok net. Diğerinde 0.20 daha alsa 4 olacak net. Totali belki hâlâ bir şeyler denebilir ama o da 3 olmuş.

1 haftada daha ne bekliyor kanal. Bitirmek için üfürükten bir bahane arıyoruz desinler açık açıkta, nasıl bir yönetime sahip olduklarını görelim.

Ufak tefek yükseliş mi final kararından vazgeçirecek? En son Çarpıntı için de aynı şey denilmişti ve sonuç ortada. :A
Çarpıntı'nın kurtulma ihtimali yoktu çünkü 1-2 reyting alıyordu, sıralaması kötüydü ve kritik haftada doğru düzgün artış yaşayamadı. Ben Leman zor günde AB ve ABC'de yarım puandan fazla artarak günü 2 ve 3. tamamlayıp bir grupta 4'ü geçiyorsa ikisinin aynı kefeye konulması saçmalığın dik alası.

G7EK5H6WEAAl0cD

Birinde 4'ü geçmiş çok net. Diğerinde 0.20 daha alsa 4 olacak net. Totali belki hâlâ bir şeyler denebilir ama o da 3 olmuş.

1 haftada daha ne bekliyor kanal. Bitirmek için üfürükten bir bahane arıyoruz desinler açık açıkta, nasıl bir yönetime sahip olduklarını görelim.
Yarın belli olacak diyorlar. 13. bölüm çekilmiş zaten. Bakalım ne olacak ...

• Okudum
Reactions: TenTen
Ben Leman ab si iyi. Hep 4 alsa bizi de strese sokmasa iyi olacak da :D 1-2 bölüm daha uzattı bence yayın ömrünü.

• Okudum