Bakıyom silahlar konuşuyor her zamanki gibi.Ne alaka be siz Evenla ne içtiniz bögün
Bakıyom silahlar konuşuyor her zamanki gibi.Ne alaka be siz Evenla ne içtiniz bögün
Bu sezon denek değişimi de oldu bildiğin gibi.
Yalan Dünya sezon başında 6.58 falan alırken A/B'de deneklerin değişimi ile Karagül 3-4'ten 9'a fırladı. Çok mutluyum ki bu denek değişimi hiç olmazsa Yalan Dünyayı A/B`de 3`e düşürmedi. 5+ ortalama ile devam ediyor.
SBT'de 7 reytingle 1. oluyor. SBT ile TNS birleşecekse tek umudumuz o belki tekrar yükselir.
Ben seviyorum uzasa da izlerim. Gençlik komedi dizim benim.Bence bu sezon bitip, gülse yeni sezonda yeni bi soluk getirmeli komediye. yani 3 sezon bi komedi için zaten çok. Ama 4-5 uzatmalardan başka bi şey değil bence.
Demiştim.Yoo gayet güzel final yapıyoruz şuan Baran silah dayadı amcasına
Yani öyle ahım şahım değil ama Baran ve Ayşe fena değiller köylü aşkı işteGodiva yok diyor da.
Benim öbgzk için 5 sezon sürsede izlerim dediğim geldi aklıma. neyse karışmıyorum, empati'nin vicdanı adınaBen seviyorum uzasa da izlerim. Gençlik komedi dizim benim.
Dizi tam total yahu Kendal ölürse dizi biter öleceğine inanıp merak eden var mıdır acaba?Yani öyle ahım şahım değil ama Baran ve Ayşe fena değiller köylü aşkı işte