O silahın bir anlamı var ama 😉 Onun daha öncesi var hayal sahnesini izlediysen anlarsın Yani amaç vurmak değil orada tabiDemiştim.
O silahın bir anlamı var ama 😉 Onun daha öncesi var hayal sahnesini izlediysen anlarsın Yani amaç vurmak değil orada tabiDemiştim.
Yahu orada amaç öldürmek değil anlamıyorsunuz diziyi izlemediğiniz için sallama yorumlar yapıyorsunuzDizi tam total yahu Kendal ölürse dizi biter öleceğine inanıp merak eden var mıdır acaba?
İşte ilk iki sezon iyi olunca 3. sezon onlar gibi olmasa bile insanın içi el vermiyor.Benim öbgzk için 5 sezon sürsede izlerim dediğim geldi aklıma. neyse karışmıyorum, empati'nin vicdanı adına
Bir beyaz bir naz elmas. İki ucu erken finalli denekdüşün düşün
Yavrun gibi, üstüne gidildikçe daha da bağlanıyosum diziye. bu masum bağlılık sonumuz olucak en son.İşte ilk iki sezon iyi olunca 3. sezon onlar gibi olmasa bile insanın içi el vermiyor.
Ben eleştirilmesi gereken bölümleri zaten eleştiriyorum geçen çok sıkıcı bölümü vardı ona ağzıma geleni söyledim. Yoksa 3. sezonun da diğerlerinden farkı yok hala benim bebeğim.
Sorma, yarım saat izledim. Daha önce İzlemediğim için şükrettim hangi yıldız senin, benle aynı oda da uyudu muhabbeti yapıp, Amaçsız koltuk üstlerinde tepinen, insanlıktan nasibini alamamış kızlarben bu medcezir kadar amaçsız boş bir dizi görmedim kimse kusura bakmasın ama gerçekten durum bu
İzle dedin baktık işte biraz bir daha da izlemem.Yahu orada amaç öldürmek değil anlamıyorsunuz diziyi izlemediğiniz için sallama yorumlar yapıyorsunuz
Küçük Ağa gibi düşer. O da 15 alıyor. Dur daha 30cuk bölümü daha devirmiş.karagül napmış la oha 13 ler 14 ler 😱
artık karagül için diyecek bi kelime yok müthiş bir başarı helal olsun
takasla yakup anlaşmış kıyamet yaklaşıyiSorma, yarım saat izledim. Daha önce İzlemediğim için şükrettim hangi yıldız senin, benle aynı oda da uyudu muhabbeti yapıp, Amaçsız koltuk üstlerinde tepinen, insanlıktan nasibini alamamış kızlar
Fark-ı ergencezirtakasla yakup anlaşmış kıyamet yaklaşıyi
Artık Cumartesideyiz ama teknik olarak.Bugün savaş ilan etmiştik ama
Tüh.. cts de arka izliyodun sen, aslında tam kriz çıkarılabilir bir dizi ama ben genellikle yokumArtık Cumartesideyiz ama teknik olarak.