14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
normalde vadi özeti intikamla aynı alıyodu maçtan dolayı intikam özeti geçmiş haftaya tekrar özetle birlikte geçeriz :D

TOTAL

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 680"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM REYTİNGİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM SHARESİ
[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM SHARESİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İntikam[/TD]
[TD]7.75[/TD]
[TD]8.23[/TD]
[TD]+0.48[/TD]
[TD]18.23[/TD]
[TD]18.65[/TD]
[TD]+0.42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutsuz Ev Kadınları[/TD]
[TD]3.66[/TD]
[TD]3.54[/TD]
[TD]-0.12[/TD]
[TD]11.50[/TD]
[TD]13.38[/TD]
[TD]-1.88[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]7.68[/TD]
[TD]Yayınlanmadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.44[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu[/TD]
[TD]14.81[/TD]
[TD]14.93[/TD]
[TD]+0.12[/TD]
[TD]35.04[/TD]
[TD]34.31[/TD]
[TD]-0.73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güven Bana[/TD]
[TD]4.33[/TD]
[TD]3.35[/TD]
[TD]-0.98[/TD]
[TD]18.30[/TD]
[TD]13.81[/TD]
[TD]-4.49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 680"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM

[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM REYTİNGİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM SHARESİ
[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
SHARESİ[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İntikam[/TD]
[TD]10.23[/TD]
[TD]10.01[/TD]
[TD]-0.24[/TD]
[TD]27.03[/TD]
[TD]24.17[/TD]
[TD]-2.86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Umutsuz Ev Kadınları[/TD]
[TD]4.22[/TD]
[TD]3.49[/TD]
[TD]-0.73[/TD]
[TD]14.49[/TD]
[TD]13.76[/TD]
[TD]-0.73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]6.86[/TD]
[TD]Yayınlanmadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kurtlar Vadisi Pusu[/TD]
[TD]11.38[/TD]
[TD]10.80[/TD]
[TD]-0.58[/TD]
[TD]29.67[/TD]
[TD]26.37[/TD]
[TD]-3.30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güven Bana[/TD]
[TD]4.27[/TD]
[TD]2.94[/TD]
[TD]-1.33[/TD]
[TD]19.65[/TD]
[TD]12.49[/TD]
[TD]-7.17[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede. Totalde hafif yükseliş yaşarken, A/B`de düşüş yaşadı.

İntikam bu hafta Totalde yükselişe geçerek 8 reytingi geçti. A/B`de ise hafif düşüş yaşadı ve 2. sırada yer aldı.

Umutsuz Ev Kadınları bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı. Totalde 13. , A/B`de 10. oldu.

Güven Bana bu hafta önemli orande reyting kaybederek gerilerde kaldı.

Ya biz yükselişimize seviniyoruz :D Daha dizinin 6.bölümü ve 4.bölümden beri her hafta oranlarını artırdı.Abde geçe bilme ihtimalimiz var ama total biraz zor.

doğru totalde yükselmişsiniz ama vadide yükselmiş :D oranlarınızı yükseltiyonuz da kaça çıktınız aldığınız en baba reyting 8 :kiki:

Tabiki mac iki diziyide etkilemiştir ama erkek izleyicisi daha fazla oldugu icin KVP intikam dan fazla etkilenmiştir! Birde kendi kendinizi kandirmayi birakin artik arkadaşlar! Haftalardir ha bu hafta, ha şu hafta, ha o hafta diye diye zirve bekliyorsunuz! Mac varken bile Vadi iki grubtada zirvede ise bundan sonra degil İntikam feriştahi gelse indiremez!

Katılıyorum İntikam izleyicisi hep bayan mı? Kaldı ki İntikam izleyicisinin bayan olması onların evli olmadığı anlamına gelmiyor.Dolayısıyla kocaları Vadiyi de açabilir Maçı da:D

- - - Ekleme - - -

Şuanda dün izleyeceğim diyerek söz verdiğim İntikam'ı izliyorum netten :D

İzle izle :X Karakteri biliyorsan hemen isinirsin diziye zaten:X

Kurtlar Vadisi Pusu her iki grupta da zirvede yer almayı başardı. Dizi totalde açık ara zirvede yer almayı başardı. Fakat dizi A/B'de maçtan etkilenerek düşüş yaşadı. Haftaya da maçın olması Vadi'yi etkileyebilir.

İntikam totalde 3. olurken, A/B'de 2. olmayı başardı. Dizinin A/B'de Vadi ile arasındaki fark çok aza indi. Gelecek haftalarda A/B grubunda zirveyi ele geçirebilir.

Bate Borisov - Fenerbahçe maçı Star'ı sevindirmeyi başardı.

Zengin Kız Fakir Oğlan başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı ve totalde 10., A/B'de ise 5. olmayı başardı. Dizinin daha da yükselebilmesi için ilerleyen bölümlerde oyuncu takviyesi şart.

Umutsuz Ev Kadınları düşüş yaşayarak totalde 13, A/B'de ise 10. sıraya geriledi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun hemen ardından yayınlanan Güven Bana gerilerde kaldı. Yarışmanın yerine Ben Onu Çok Sevdim dizisi yayınlanmalı.

İki Dünya Arasında yükselişe geçerek totalde 23. sıraya yükseldi, A/B'de ise 32. sırada yer aldı.

Beni Affet, Unutma Beni ve Deniz Yıldızı başarılarını sürdürdü.

Show TV'de ekranlara gelen yabancı sinema Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar filmi ise epey gerilerde kaldı.

Vdiyle maçın kitlesi tani aynı dğn askrler vadinin reklam aralarında maç izliyolardı

Sevgililer gününü de mi forumda geçirdiniz. :D Neyse dün akşam İntikam'ın son yarım saatini izledim ama olmuyor yani bana olmadı bir türlü. Zorluyorum kendimi ama başaramadım İntikam'ı bırakıyorum. :D Çok garip insanlar var, garip şeyler oluyor, bir yavaşlık, durgunluk, karanlık var...

Kısaca haftalardır beni açmadı. Beren'e rağmen, Beren'den özür dileyerek İntikam'a güle güle diyorum... :))

Takas dün Maç Vadiyi etkilemez, Vadi maçı etkiler demiştin. Bu kadar iddialı konuşmasaydın be kardeş.

Ayrıca, Vadi haftalardır 15`e yaklaşıyor ama 15 alamıyor. Biz haftaya diyoruz da, siz de haftaya haftaya diyorsunuz ve her hafta o oldu, bu oldu, inek içti, dağa kaçtı diyorsunuz.

Trt'nin dolandırıcılığı yine çıkmış. Sbt'de İntikamı geçen Zkfo 6,3 reyting almış. :))

Anima Tns'de İntikam'ın yarısı kadar reyting alamamış sadece 4 reyting... :)))

Günlerdir diyorum sbt a/b grubunda kendini düzeltsin yoksa daha fazla rezil olacak. :))

Tabiki mac iki diziyide etkilemiştir ama erkek izleyicisi daha fazla oldugu icin KVP intikam dan fazla etkilenmiştir! Birde kendi kendinizi kandirmayi birakin artik arkadaşlar! Haftalardir ha bu hafta, ha şu hafta, ha o hafta diye diye zirve bekliyorsunuz! Mac varken bile Vadi iki grubtada zirvede ise bundan sonra degil İntikam feriştahi gelse indiremez!
Dizinin 1.haftadan sonraki düşmesinin sebebi m.ali'nin vefati ve ardından şok bi kararla acunun perşembeyede el atması.Kaldıki tatilde de vardi.Şimdi dizi yine toparlanıyor.Son 2 haftadır ve gece tekrar yayınlanan reytinglerinin yuksek cıkmasını neye bağlıyorsun?

Takas dün Maç Vadiyi etkilemez, Vadi maçı etkiler demiştin. Bu kadar iddialı konuşmasaydın be kardeş.

Ayrıca, Vadi haftalardır 15`e yaklaşıyor ama 15 alamıyor. Biz haftaya diyoruz da, siz de haftaya haftaya diyorsunuz ve her hafta o oldu, bu oldu, inek içti, dağa kaçtı diyorsunuz.

tamam da biz 14.93 de alsak farkla zirvedeyiz 15 alsakta yani biz kendi kendimizle kapışıyoz kazanan yine kendimiz :kiki: siz her hafta haftaya haftaya haftaya diyonuz bi türlü aradaki 7-8 reyting farkı kapatamadınız :D