14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Dünkü anlıklarda ne kadar yüksek almıştı oysa ki Vadi ve bu anlıklara göre tahminlerimi yüksek tuttum.Beni yanılttı dizi neyse işin bu boyutunda değilim artık :D Ayrıca İntikam'ı özellikle tebrik ederim maça rağmen oranları çok yükselmiş,ee tabi Sıla şarkı söyledi var mı ötesi be.:D

Dün 17 gördükte sonra vadiciler maç vadiyi etkilemez gibi yorumlar yapmışlardı.Ne ara etkiler oldu? :D

o zaman maç mı vardı :kiki: haftaya bomba yerden başlıyo başlangıç reytingi vadinin 14 üstü olacak reytingi 16 üstü bu mesajımı kayıt altına alın

İlk bölümden reytingin yuksek cıkıp sonradan düşmesinin nedeni rahmetli M.Ali'nin vefatindan dolayı verilen arada insanlarin 1 haftalık diziyi unutmasından kaynaklandı.Şimdi yeniden kitlesini yakalıyor.İnş AB'miz 12'lerde olacak totalimizde 11'lerde olacaktir sonraki haftalarda.

anlıklarda sorun yok arkadaşlar vadi 17 gördü ama 9 da gördü hemde yeni bölümü ilk 2 anlığa bakın

Her hafta İntikam AB de 10 Reytingi gördükce berenci arkadaşlar haftaya zirvedeyiz diyorlar ama maalesef her hafta hüsrana ugruyorlar! Çünkü birşeyi unutyorlar, karşidaki rakibtr armut toplamiyor yani! Ordada heyecan dorukta, Polat yine ayaklaniyor, haftaya büyük ihtimalle maskeyi cikariyor,.... Mac olmasa Vadi AB de 12 Reyting de olurdu...

İntikam`ın tekrarı 4 defa yayınlanmasına rağmen, özeti müthiş gitmiş. Hele ki, A/B`de.

İntikam'ın totalini bilmem ama ilerleyen zamanlarda ki bu en geç haftaya olabilir zirvenin sahibi olacaktır ab grubunda.Totalde kademe kademe yükseliş var 10 reytinge rahatlıkla çıkabilir totalde bence.Ab grubunda 12-13 görecektir zamanla.

Bu arada İntikam yükseliyor diyen arkadaşlar! Diziniz Total de yükselmiş AB de düşmüş...

haftaya haftaya diiye diye hafta bırakmadınız hala zirveyi alacağız diyosunuz vadiye büyük tebrikler diğeer yapımlarada tebrikler

KVP'yi etkileyen maç İntika'ı neden etkilememiş? İntikam izleyen kesim hiç mi maç izlemiyor? O zaman İntikam'dan da reyting çaldi maç:bağır:

arkadaşlar totalin %8 lik kısmı ab yle seviniyo ama %100 lük totalde 2 ye katlıyoz nerdeyse buna cevap yok :D maçın vadiyi etkilediği özetten belli özet 6 almış :D hatta 5.9 :D

KVP'yi etkileyen maç İntika'ı neden etkilememiş? İntikam izleyen kesim hiç mi maç izlemiyor? O zaman İntikam'dan da reyting çaldi maç:bağır:

Katılıyorum İntikam izleyicisi hep bayan mı? Kaldı ki İntikam izleyicisinin bayan olması onların evli olmadığı anlamına gelmiyor.Dolayısıyla kocaları Vadiyi de açabilir Maçı da:D

- - - Ekleme - - -

Şuanda dün izleyeceğim diyerek söz verdiğim İntikam'ı izliyorum netten :D

arkadaşlar totalin %8 lik kısmı ab yle seviniyo ama %100 lük totalde 2 ye katlıyoz nerdeyse buna cevap yok :D maçın vadiyi etkilediği özetten belli özet 6 almış :D hatta 5.9 :D

Ya biz yükselişimize seviniyoruz :D Daha dizinin 6.bölümü ve 4.bölümden beri her hafta oranlarını artırdı.Abde geçe bilme ihtimalimiz var ama total biraz zor.