14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Vadi'yi niye küçümsüyorsunuz anlamadım Vadi 15 almış uçmuş. İntikam o ruhsuzlukla biraz zor geçer bence Vadi'yi total'de.

İntikam zaten 23.00 gibi bitti. İntikam kısa sürdü reytingi düşürüyo diye bahaneye gerek yok bu hafta...

Yahu ne bu tartışma. Vadi de intikam da maç olmasa dha yüksek alırdı. vad yi erkekler dha fazla izlediği için zaten vadi de erken başladığı için ilk 2 anlıktan da belli oluğu gibi düşüş vr

Vadi'yi niye küçümsüyorsunuz anlamadım Vadi 15 almış uçmuş. İntikam o ruhsuzlukla biraz zor geçer bence Vadi'yi total'de.

aga şöyle bişey var bi diziyle baş edemiyosan(intikamın vadiyle baş edememesi gibi) başka yollara baş vurursun :D dediler ocakta şöyle ocakta böyle ocak geldi gitti şubat geldi gidecek vadi hala açık ara farkla zirvede

geç bitme meselesi sadece bahane vadi kaçta bitti sanki 11 den sonra 10 dk oynuyo gerisi hep reklam

maç olmasaydı intikam daha düşük alırdı çünkü maç olmasa acun olacaktı :kiki: vadi haftaya 16 üstü alır

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]23:27:11[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
de bitmiş vadi 15 dk reklamı çıkar 12 geçe bitmiş say arada 2 dk lık reklam vardı ondan önce 22.45 ten sonra 15 dk reklam vardı

Gerçekten dikkat ediyorum da, İntikam geçen bölümün tekrarını 4 kez yayınlamıştı. Hepsinde de iyi reyting almıştı. A/B`de özeti müthiş gitmiş. En çok izlenen özet olmuş. Hele ki maça ve 4 tekrara rağmen.

Tüm tahminlerimin icinde bir KVP'yi, birde Intikamin AB'sini tuturmusun arkadas. Var mi böyle birsey :D

Kanal D Merhamet`i Pazartesi yayınılamalıydı. Bir tek zayıf Pazartesi kaldı. Ama o da Totalde. Tabii, şu an elinde olan dizilerden hiçbiri A/B`de Yalan Dünya kadar alamaz. Kendi yapımı olduğu için onu koyuyor Pazartesiye. Arka Sokaklar Cuma A/B`de 5 alıyor, Pazartesi dağılır 2-3 alır. Yalan Dünya Cuma A/B`de 8-9-10 arası alıyordu. :(

Neyse, yine Yalan Dünya :(

Dizinin 1.haftadan sonraki düşmesinin sebebi m.ali'nin vefati ve ardından şok bi kararla acunun perşembeyede el atması.Kaldıki tatilde de vardi.Şimdi dizi yine toparlanıyor.Son 2 haftadır ve gece tekrar yayınlanan reytinglerinin yuksek cıkmasını neye bağlıyorsun?

senin bu dedigini bende yazmistim! M.Ali Birand in ölümü İntikam a darbe vurdu, hemen ardindan bir darbe de acun vurdu ama unutmaki ayni acun darbeyi Vadi ye de vurdu! Ben İntikam başarısız demiyorum tam aksine gayet başarılı! Şu anda yeni bir dizi olmasına ragmen türkiye nin Total de en cok izlenen dizisine karsi AB de zirve mücadelesi veriyor! Benim anlatmak istedigim nokta İntikam önümüzdeku haftalarda yükselebilir ama Vadi de yükselebilir bunu unutmamak lazim, siz Reytinglere at gözlüğü ile bakıyorsunuz ben ise objektiv bakiyorum. Şu anda Total de Vadi yi zorlayacak bir yapim yok, İntikam da 2-3 hafta sonra Total de 10 Reytinge kadar cikar ama üstü hayal! AB de zirve mücadelesi sezon sonuna kadar devam eder ama 1 hafta öneceden intikam önümüzdeki hafta AB de zirvede olacal demek yanlış olur!

Önümüzdeki hafra FB macı saat 21:05 de ve tur maci olacak o yüzden bence AB de mac zirvede olacak! (Vadi bittikten sonra Vadiciler maca gececek, tipki benim gibi)