14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Vadi ve İntikam maça takılmamak için uzun özet girdiler
Maçtan sonra İntikam'ı izledim bende ilk bölümlerde o kasvetli soğuk hava biraz dağılmış gibi oranlarıda yükselmiş zaten
Zengin Kız Fakir Oğlan'ı perşembe günleri güçlü bir rakip olarak görmediğimi söylediğimde baya bir arkadaş üzerime gelmişti sonuçlar beni haklı çıkardı :)

hakan savran su 20 dakika daki müzik sorunu çözmesi lazım intikamın fragmanına simdi baktım sıla ya sarılmıslar

bu tip müzikler hemen dikkat çeker

seksenlerde her bölüm 4 5 müzik çalıyor bu bizim dizide umut kaya parçasından baska bisiy yok :)

Vaaay. Mete Aymar naip olmuş. Süper ya. Süper ters köşe yaptılar 2 dakika içinde

Dream ne uzun özetinden bahsediyon vadi aynı başladı ve maça açık ara fark attı

Vadi ve İntikam maça takılmamak için uzun özet girdiler
Maçtan sonra İntikam'ı izledim bende ilk bölümlerde o kasvetli soğuk hava biraz dağılmış gibi oranlarıda yükselmiş zaten
Zengin Kız Fakir Oğlan'ı perşembe günleri güçlü bir rakip olarak görmediğimi söylediğimde baya bir arkadaş üzerime gelmişti sonuçlar beni haklı çıkardı :)

Vadi normal saatinde başladı normalde de 21.00'da bşalayıp uzun reklam veriyordu intikam geç başladı. :)

- - - Ekleme - - -

Vaaay. Mete Aymar naip olmuş. Süper ya. Süper ters köşe yaptılar 2 dakika içinde

Yeni mi izliyon aga sen. :D

hakan savran su 20 dakika daki müzik sorunu çözmesi lazım intikamın fragmanına simdi baktım sıla ya sarılmıslar

bu tip müzikler hemen dikkat çeker

seksenlerde her bölüm 4 5 müzik çalıyor bu bizim dizide umut kaya parçasından baska bisiy yok :)

20 Dakika'ya laf yok. :D Sürekli müzik çalıp domestikleştirmesinler diziyi, böyle iyi. :D

Yeni bölümde Kuzgun-Ali yakınlaşması var, Ali ne uapacak acaba; süper olacak.

beklediğim gibi intikam artmış :D daha senaryo oturmadı bile haftaya ana karakterlerden derin geliyor yem adem ölüyor :D
kvp anlıklara baktım 17 falan vardı :D
zkfo geçen hafta sbt de 4.5 civarı almuş bu hafta tns de düşmüş şişirme payı gitmiş
maç beklediğim gibi gitmiş

intikam hem ana konuya doğru yaklaşılması hem de mantıklı özet süresiyle artmış daha da artacak:D
haftaya maç var bakalım taktik savaşı olacak mı :D