14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,20[/TD]
[TD]53,90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET]
[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,50[/TD]
[TD]39,60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hele şükür buldum :D revan yaprak dökümünün tekrarının 15 görmüşlüğü var mı :D ya da şöyle söylim tekrarı 15 görebilen herhangi bidizi var mı :D

Sanmıyorum. Kurtlar Vadisinin başarısını inkar eden yok zaten. Ben Pusuyu sevmiyorum.

Ayrıca sen de inkar etme, o zamanlar reytingler bir az yüksekti. Spor bile 8 alıyormuş. Haberlerde 10 alıyordu.

Yalan Dünyanın 10 almışlığı var. Sebebi ne olursa olsun.

Sanmıyorum. Kurtlar Vadisinin başarısını inkar eden yok zaten. Ben Pusuyu sevmiyorum.

Ayrıca sen de inkar etme, o zamanlar reytingler bir az yüksekti. Spor bile 8 alıyormuş. Haberlerde 10 alıyordu.

alakası yok o zaman ki reytinglere bak diğer günler 20 ye yaklaşan bile yok vadi fark atıyomuş o zaman düşükmüş hatta 2007-2011 agb arası reytingler acayip yüksekti binbir gece ab de 28 almıştı fatmagül 19 öbgzk 27 önüne gelen 20 :kiki: :kiki:
sporun 8 almasının sebebi vadiden önce olması

Revan sende Yalan Dünya takıntısı olmuş kardeş bence bırak bu diziyi zaten eleştiren yok her lafının biri yalan dünya (b)

bak
çarşamba günü;
[TR]
[TD]30
[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI
[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]2,20[/TD]
[TD]6,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1 gün sonra perşembe günü;
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]7,10[/TD]
[TD]20,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ve cuma günü
[TR]
[TD="class: XL36"]17
[/TD]
[TD="class: XL36"]SPOR SAYFASI
[/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"] 2,90
[/TD]
[TD="class: XL39"] 9,20
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sanırım anlamışsındır :D çarşamba cuma 2 alan spor perşembe 8 alıyo :D

Revan sende Yalan Dünya takıntısı olmuş kardeş bence bırak bu diziyi zaten eleştiren yok her lafının biri yalan dünya (b)

Öyle dizi ar mı dedi, ben de Yalan Dünya 10 almıştı dedim.

- - - Ekleme - - -

bak
çarşamba günü;
[TR]
[TD]30
[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI
[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]2,20[/TD]
[TD]6,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1 gün sonra perşembe günü;
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]7,10[/TD]
[TD]20,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ve cuma günü
[TR]
[TD="class: XL36"]17
[/TD]
[TD="class: XL36"]SPOR SAYFASI
[/TD]
[TD="class: XL36"]SHOW[/TD]
[TD="class: XL39"] 2,90
[/TD]
[TD="class: XL39"] 9,20
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sanırım anlamışsındır :D çarşamba cuma 2 alan spor perşembe 8 alıyo :D

Ya haberler?

Neden yine tartismaya basladiniz ki durduk yere. Hiç gerek yok yani.

haberleri ne yapacan sen spor bile 8 alıyo dedin bende sana vadiyle alakalı olduğunu gösterdim diğer günler 2 perşembe 8 almış

- - - Ekleme - - -

Neden yine tartismaya basladiniz ki durduk yere. Hiç gerek yok yani.

tartışma değil ki :D

Konuyu birazdan kapatirlar böyle devam ederseniz. Revan sen de niye giriyorsun ki hem tartismaya..

Ve İntikam Sıla müziği :D

- - - Ekleme - - -

Yalnız İntikam'ı beğendim ben :D

İlk bölümleri bir az durgundu. 4. Bölümden sonra açıldı. Aslında karakterler açısından ilk bölümleri de izlemeni tavsiye ederim. :)

- - - Ekleme - - -

Konuyu birazdan kapatirlar böyle devam ederseniz. Revan sen de niye giriyorsun ki hem tartismaya..

Ortada tartışma var da benim mi haberim yok? :D

2007'den AGB'nin sonuna kadar reytinglerin çok yüksek olduğu bir gerçek. 2007'de reytinglerde oynama başladığı açık zaten.

intikam her geçen hafta yükselir heyecan yükseldi çok güzel bir dizi total 8.23 ab 10 reyting alarak çok iyi gidiyo , kurtlar vadisi total 14.93 reytingle farkla zirvede ab 10.8 reyting almış , maç total 9.38 ab 9.95 reyting alan maç 3. sırada yer almış , zkfonın bişey yapamayacağını söyledim total 3.73 reyting ab 4.17 reyting alabilmiş

bu sencer varya çok olmaya basladi ama o götürdükleri akif bence polat değil yüzünü göstermediler israil timi çok fena kaç kisi gelmisler bir adamı almak için

Vadi ve İntikam maça takılmamak için uzun özet girdiler
Maçtan sonra İntikam'ı izledim bende ilk bölümlerde o kasvetli soğuk hava biraz dağılmış gibi oranlarıda yükselmiş zaten
Zengin Kız Fakir Oğlan'ı perşembe günleri güçlü bir rakip olarak görmediğimi söylediğimde baya bir arkadaş üzerime gelmişti sonuçlar beni haklı çıkardı :)

vadi totelde yukselmis bu hafta.ab oranlari isi ayni sayilir.
yalniz intikam pis geliyor ab de yakinda vadiyi gecer bence.
totelde gecemez.
mac hak etmedigi reyting almis hali saha maci gibi oyuna kim ttaamul edip izliyorsa!

intikam yeni dizi olmasina ragmen toplam 18 retingle cok iyi!!
absi muthis hayret ya