Ya biz yükselişimize seviniyoruz Daha dizinin 6.bölümü ve 4.bölümden beri her hafta oranlarını artırdı.Abde geçe bilme ihtimalimiz var ama total biraz zor.
normalde vadi özeti intikamla aynı alıyodu maçtan dolayı intikam özeti geçmiş haftaya tekrar özetle birlikte geçeriz
Katılıyorum İntikam izleyicisi hep bayan mı? Kaldı ki İntikam izleyicisinin bayan olması onların evli olmadığı anlamına gelmiyor.Dolayısıyla kocaları Vadiyi de açabilir Maçı da
- - - Ekleme - - -
Şuanda dün izleyeceğim diyerek söz verdiğim İntikam'ı izliyorum netten
Gene mi kıramadık rekoru ya
doğru totalde yükselmişsiniz ama vadide yükselmiş oranlarınızı yükseltiyonuz da kaça çıktınız aldığınız en baba reyting 8
İzle izle Karakteri biliyorsan hemen isinirsin diziye zaten
O sekizi küçümseme gün gelir o 13 olur 14 olur Hiç birşey belli olmaz
Dizinin 1.haftadan sonraki düşmesinin sebebi m.ali'nin vefati ve ardından şok bi kararla acunun perşembeyede el atması.Kaldıki tatilde de vardi.Şimdi dizi yine toparlanıyor.Son 2 haftadır ve gece tekrar yayınlanan reytinglerinin yuksek cıkmasını neye bağlıyorsun?Tabiki mac iki diziyide etkilemiştir ama erkek izleyicisi daha fazla oldugu icin KVP intikam dan fazla etkilenmiştir! Birde kendi kendinizi kandirmayi birakin artik arkadaşlar! Haftalardir ha bu hafta, ha şu hafta, ha o hafta diye diye zirve bekliyorsunuz! Mac varken bile Vadi iki grubtada zirvede ise bundan sonra degil İntikam feriştahi gelse indiremez!
aga başta aldığımız 9-11 doğruymuş demekki dedim sizze doğru mu hayır dediniz
Takas dün Maç Vadiyi etkilemez, Vadi maçı etkiler demiştin. Bu kadar iddialı konuşmasaydın be kardeş.
Ayrıca, Vadi haftalardır 15`e yaklaşıyor ama 15 alamıyor. Biz haftaya diyoruz da, siz de haftaya haftaya diyorsunuz ve her hafta o oldu, bu oldu, inek içti, dağa kaçtı diyorsunuz.