WesTxCoasT
Favori Üye
izliodum ordada süperdi ama orda reklam bol bl koyuyodu show starda daha az koyuyor
- - - Ekleme - - -
he tamam
Aferin çok komiksin la
izliodum ordada süperdi ama orda reklam bol bl koyuyodu show starda daha az koyuyor
- - - Ekleme - - -
he tamam
Sanmiyorum. Kreysin Star Tvden baska diger kanallarda dizi izledigini sanmiyorum. KVPyide aslinda neden sevdigi ortada. Ama takasla sirf bu yuzden tartismak istemiyorum.Show dayken m.y izliyormuydun Kreys ?
Aferin çok komiksin la
Sanmiyorum. Kreysin Star Tvden baska diger kanallarda dizi izledigini sanmiyorum. KVPyide aslinda neden sevdigi ortada. Ama takasla sirf bu yuzden tartismak istemiyorum.
Aferin çok komiksin la
Onu öyle kabulledik biz. Kendi çalıp kendi oynuyor. Pardon Haluk'la birlikte.
senin kadar deil
- - - Ekleme - - -
kvp show izliodum süleyman çakır döneminden beri izliyorum )))))))))
show atv kanald star hep takip ettim ersoy ne kafalar kesildi en güzel sezonu kvp show daydi bikere
camdan asa atti polatla memati ne dion dizi kolik
westxcoast kreys aga yapmayın ya biz vadiciyiz bırakın diğer dizileri için birbirinizi kırmayı gözünüzü sevim
- - - Ekleme - - -
aga yapmayın ya neyi tartışıyonuz kendi aramızda
Sürekli starı övüp duruyon her seferinde yorumlarına sesli gülüyom la muhteşem yüzyılda en kaliteli diziymiş gibi bırak bu işleri zaten yalan dolan anlattıklarının hepsi
Aga sürekli aynı yorumu atıyo deli etti beni yok kuzeyi geceriz yok maç dağıtmış falan
sebde taktın domuzcuk aHaluk nerde ya keşke o da olsaydı.
Domuzcuk demeyle ceza mı verilirmiş.
aga yapmayın ya dünkü diziler için kalbinizi kırmayın birbirinizin
kuzeyi 5 katladigi icin yalan yaptiniz en kaliteli dizi muhtesem demedim vadi tabi ama tek vadi pusu deil cakir zamani
dagitmismi dedim lutfen yalan soleme
Sbt ye göre katlıyo korkma sen bilmiyen yok muhteşemin doğru dürüst birşey anlatmadığını
sbt sikeci ilan ettin bir anda biz gunlerdir tartisipz agb iyi ama yine inanmioz die sen birda atip tutuon