13 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Aferin çok komiksin la

senin kadar deil :d

- - - Ekleme - - -

Sanmiyorum. Kreysin Star Tvden baska diger kanallarda dizi izledigini sanmiyorum. KVPyide aslinda neden sevdigi ortada. Ama takasla sirf bu yuzden tartismak istemiyorum.

kvp show izliodum süleyman çakır döneminden beri izliyorum :))))))))))

show atv kanald star hep takip ettim ersoy ne kafalar kesildi en güzel sezonu kvp show daydi bikere

camdan asa atti polatla memati :d ne dion dizi kolik :d

senin kadar deil :d

- - - Ekleme - - -

kvp show izliodum süleyman çakır döneminden beri izliyorum :))))))))))

show atv kanald star hep takip ettim ersoy ne kafalar kesildi en güzel sezonu kvp show daydi bikere

camdan asa atti polatla memati :d ne dion dizi kolik :d

Sürekli starı övüp duruyon her seferinde yorumlarına sesli gülüyom la muhteşem yüzyılda en kaliteli diziymiş gibi bırak bu işleri zaten yalan dolan anlattıklarının hepsi :d

westxcoast kreys aga yapmayın ya biz vadiciyiz bırakın diğer dizileri için birbirinizi kırmayı gözünüzü sevim

- - - Ekleme - - -

aga yapmayın ya neyi tartışıyonuz kendi aramızda

westxcoast kreys aga yapmayın ya biz vadiciyiz bırakın diğer dizileri için birbirinizi kırmayı gözünüzü sevim

- - - Ekleme - - -

aga yapmayın ya neyi tartışıyonuz kendi aramızda

Aga sürekli aynı yorumu atıyo deli etti beni yok kuzeyi geceriz yok maç dağıtmış falan

Sürekli starı övüp duruyon her seferinde yorumlarına sesli gülüyom la muhteşem yüzyılda en kaliteli diziymiş gibi bırak bu işleri zaten yalan dolan anlattıklarının hepsi :d

kuzeyi 5 katladigi icin yalan yaptiniz :d en kaliteli dizi muhtesem demedim vadi tabi ama tek vadi pusu deil cakir zamani

Haluk nerde ya keşke o da olsaydı.

Domuzcuk demeyle ceza mı verilirmiş. :d

çocuklarduymasın kuzey güneyin sezon finalinin kendi izlediği dizi olan çocuklar duymasınla aynı hafta sezona girecek olmasından dolayı baya sinirli :D oysa o bgn sanıyodu kuzeyin finalini çocuklar duymasında haftaya karsısında rakip yok die yüksek alıcak die tahmin etti heralde :D

Sen takasin gozunu boyamak icin izliyorum demezsin zaten. Yani kim olsa demez. Bosuna ugrasma artik kreys. Herkesin sevdigi bi kanal vardir ama yorumlarimizda objektif olmak zorundayiz.

bir Show klasiği daha ! dizi Cuma iyiyken gitti çarşambaya aldı bir diziyi daha gözden çıkardı Show walla helal olsun :)