Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga kuzeyin hatasımı yönetmen ama kıvanç çok iyi oyuncu valla bak onun için bırakılmaz dizi
kıvançı ayrı bir sevmiyorum ama takası bilemem
Aga kuzeyin hatasımı yönetmen ama kıvanç çok iyi oyuncu valla bak onun için bırakılmaz dizi
Valla pes diyorum takas. Kreys kim bilir ne planliyo ama sen ona ragmen hala savunuyosun. Buna ben bisey demem ama tek gercek kreysin vadiyle alakasi olmadigi.
Valla pes diyorum takas. Kreys kim bilir ne planliyo ama sen ona ragmen hala savunuyosun. Buna ben bisey demem ama tek gercek kreysin vadiyle alakasi olmadigi.
aga ben beğenmiyom sana saygı duyarım bi tek ondan değil dediğim gibi bi ara dizi acayip durgun olmuştu aşk falan iyice sıkıcı olmuştu o ara bıraktım şimdi nasıl bilmiyom
Ben dogru olani yaptim. Herkes kendini biliyo. Sirf takasa yaranmak icin kvp hayrani oldugunu forumda bi kac kiside biliyodur.
kimse yaranmam ihtiyacim yok dusman edinmede usume yoktur yakup haluk falan filan sende bole ithamlarla bana hitap edion ama dikkat et tehlikeli ve iftira sardin mobildeim sikayet edemiom0!
Hollanda Güle Güle
Hollanda Güle Güle
Ben asla kinseye iftira atmam. Bunu ben bgn soylemesem daha ne kadar surdurecektin merak ediyorum.kimse yaranmam ihtiyacim yok dusman edinmede usume yoktur yakup haluk falan filan sende bole ithamlarla bana hitap edion ama dikkat et tehlikeli ve iftira sardin mobildeim sikayet edemiom0!
aga daha belli değil bir ihtimal çıkmaları için
- - - Ekleme - - -
aga daha belli değil bir ihtimal var çıkmaları için
Aga çok zor artık 2 de 0 bu moreller çıkmazlar bence ama belli olmaz tabi
aga hollanda elendi artık 0 paundalar 1 maç kaldı mucizelere kaldı işi