13 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Valla pes diyorum takas. Kreys kim bilir ne planliyo ama sen ona ragmen hala savunuyosun. Buna ben bisey demem ama tek gercek kreysin vadiyle alakasi olmadigi.

bak benim forumda en sevdiğim kişilerden biridir kreys vadiyle alakası nasıl yok adam vadi izliyo :D

Aga kuzeyin hatasımı yönetmen ama kıvanç çok iyi oyuncu valla bak onun için bırakılmaz dizi :D

aga ben beğenmiyom sana saygı duyarım :D bi tek ondan değil dediğim gibi bi ara dizi acayip durgun olmuştu aşk falan iyice sıkıcı olmuştu o ara bıraktım şimdi nasıl bilmiyom :D

Ben dogru olani yaptim. Herkes kendini biliyo. Sirf takasa yaranmak icin kvp hayrani oldugunu forumda bi kac kiside biliyodur.

kimse yaranmam ihtiyacim yok dusman edinmede usume yoktur yakup haluk falan filan sende bole ithamlarla bana hitap edion ama dikkat et tehlikeli ve iftira sardin mobildeim sikayet edemiom0!

kimse yaranmam ihtiyacim yok dusman edinmede usume yoktur yakup haluk falan filan sende bole ithamlarla bana hitap edion ama dikkat et tehlikeli ve iftira sardin mobildeim sikayet edemiom0!
Ben asla kinseye iftira atmam. Bunu ben bgn soylemesem daha ne kadar surdurecektin merak ediyorum.

Eve düşen Yıldırım hüsran. Reytinglerine yıldırım düştü. Türkün Uzayla İmtihanı bile daha iyi reyting alıyordu :d

Kuzey güney totalde 8.80gibi abdə de 8gibi alır. Muhtesem yuzyilin tekrari her iki qrupda 6 rahat alir. Eve Düsen Yildırımı bu günə koymak bile hata en fazla 3 alır. Çocuklar duymasın 4ü geçer. Almanya- Hollanda macı 7-8 alır diye düsünüyorum

kuzey düsmanı yapmayın elbette birinci olmalı muhtesem s.finali yapti ama 2 maç var maç tercih edilmesi normal dizi katagorisinden girersek kuzey gayet iyi gitmis