13 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
bana sorarsanız muhteşemi hayatta izlemem
kuzey güneyi izliyodum çok iyiydi ama diziyi aşk dizisi yapınca klasik kanal d ay yapım dizisine dönünce bıraktım arada aksiyon oluyo ama bana göre değil artık izleyenlere saygım sonsuz west kardeşime de saygım sonsuz bende başta hayat devam ediyoru çok seviyodum 2.dizim falan diyodum vadiden sonra ama onu da bıraktım tek gerçek vadi aga gerisi boş :D

Sen takasin gozunu boyamak icin izliyorum demezsin zaten. Yani kim olsa demez. Bosuna ugrasma artik kreys. Herkesin sevdigi bi kanal vardir ama yorumlarimizda objektif olmak zorundayiz.

kimse gozunu boyamak icin bisiy izlemem vadi iskender zamaninda izliodum bitince indirip yine izliodum ama dersler var bitek yeni bolumlerini takip ediyorum

kreys aga sbt nin neyi doğru vadi 10 reyting alıyosa gerçekte kendimi balkondan atarım sallama reytingler

bana sorarsanız muhteşemi hayatta izlemem
kuzey güneyi izliyodum çok iyiydi ama diziyi aşk dizisi yapınca klasik kanal d ay yapım dizisine dönünce bıraktım arada aksiyon oluyo ama bana göre değil artık izleyenlere saygım sonsuz west kardeşime de saygım sonsuz bende başta hayat devam ediyoru çok seviyodum 2.dizim falan diyodum vadiden sonra ama onu da bıraktım tek gerçek vadi aga gerisi boş :D

Aga kuzeyin oyuncuları muhteşemden 10 kat güzel dramı aksiyon aşk hepsi var gördük muhteşem nerde savaşlar havada :D

kimse gozunu boyamak icin bisiy izlemem vadi iskender zamaninda izliodum bitince indirip yine izliodum ama dersler var bitek yeni bolumlerini takip ediyorum

tamam aga yeni bölümü izliyosan daha ne izlicen bende yeni bölümünü izliyom :D

muhtesem her yerde kuzeyi gecio bu objektif 1 yorum agb oledi denekler yalan solemez ama stv agb gore yuksek cikinca ve tns gelmeden reyting saatlik konunca icime bi suphe dustu sbt guvenirirligi hakkinda

Takas sen bi zamanlar kreysle nasil tartisiyordun? Nasil unuttun bunlari? Kreys sana yaranmak icin yapiyo tum bunlari. Nasil gormezsin tum bunlari? Valla pes diyorum

Aga atayım birkaç link izle oyunculuklar süper hürremde ne var hadi sülüman sonra yatak nerde savaşlar :D

aga biliyom izliyodum önceden zaten :D hepsi çok iyi oyuncu ama o kuzeyi hiç beğenmiyom aga bi sahnede o simayın birlikte olduğu adam vardı ya sümer miydi neydi onu çocuk gibi tokatlamıştı orda soğudum diziden çok abartmışlar polat bile bi adamı döverken gerçekçi dövüyo bu kuzey resmen adamı tokatladı bide çok abartıyo rolünü sevmiyom o adamı

Takas sen bi zamanlar kreysle nasil tartisiyordun? Nasil unuttun bunlari? Kreys sana yaranmak icin yapiyo tum bunlari. Nasil gormezsin tum bunlari? Valla pes diyorum

dalga mı geçiyon kreys benim kardeşim gibidir onunla arada bir muhteşemi tartışsakta kardeşim olduğu gerçeği değişmez

heh tartisma dedigi tnt vadi carsambaya alirsa die bu cinari gun deisikligi ayiramaz tartidma amaci vadi carsamba gelse ne olur komik bizi kavga ettirmeye calisman :)))))))

aga biliyom izliyodum önceden zaten :D hepsi çok iyi oyuncu ama o kuzeyi hiç beğenmiyom aga bi sahnede o simayın birlikte olduğu adam vardı ya sümer miydi neydi onu çocuk gibi tokatlamıştı orda soğudum diziden çok abartmışlar polat bile bi adamı döverken gerçekçi dövüyo bu kuzey resmen adamı tokatladı bide çok abartıyo rolünü sevmiyom o adamı

Aga kuzeyin hatasımı yönetmen ama kıvanç çok iyi oyuncu valla bak onun için bırakılmaz dizi :D

dalga mı geçiyon kreys benim kardeşim gibidir onunla arada bir muhteşemi tartışsakta kardeşim olduğu gerçeği değişmez

Valla pes diyorum takas. Kreys kim bilir ne planliyo ama sen ona ragmen hala savunuyosun. Buna ben bisey demem ama tek gercek kreysin vadiyle alakasi olmadigi.