13 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Eve Düşen Yıldırım, Show TV'ye yıldırım düşürmüş.

Şaban Pabucu Yarım ile Samanyolu TV iyi gitmiş.

Kuzey Güney Müthiş süper bir bölümdü harika burak banuyla kardeş olduğunu öğrenip düğünü bastı kuzey en sonunda ferhatı buldu sezon finali haftaya kısa bir fragmanda yayınlandı kuzey kanlar içinde ve silah alıyor gercekten müthiş seneye hiç kaçırmam bir vadi iki kuzey..

eve düsen yıldırım dizi yoklugunda izlendigi tescillendi show tv ferihayı kaybedince kan kaybedicektir hiçbir dizi showda feriha kadar reyting alamaz vadi hariç

onun için acun cuma da gelebilir sasirmak lazım

Kreys her yorumda bir ayni seyleri soylemek zorunda misin? Hayir yani cok bos ve gereksiz yere konusuyorsun. Cunku her yere ayni tur mesajlar yaziyorsun Haluk gibi ama bos. Mesajlarinin silinmesi bile lazim ama herkes alisti anlasilan.

Kreys her yorumda bir ayni seyleri soylemek zorunda misin? Hayir yani cok bos ve gereksiz yere konusuyorsun. Cunku her yere ayni tur mesajlar yaziyorsun Haluk gibi ama bos. Mesajlarinin silinmesi bile lazim ama herkes alisti anlasilan.

evet kardes sonuc hüsran show tv gibi bir kanalda pt1 ilk 5e giremiyorsa bu diziden sen ne beklersinki pt2 ferihanın reytinglerinden yararlanarak ilk 10a giriodu ab 10a bile giremiodu feriha destegi çekilince med yapim fatih aksoy yapımcılggında olan eve düsen yıldırım hüsrana ugradi yalansa yalan de :D

Eyvah dusuyorumda muhtesem yuzyil arkasından izlendiği için bugün fosss düşecek

m.yüzyıl 3.46 aldı 3.46 3 mü sanion 4 ü geçmistir ab daha yüksek çıkıo ab ilk 10a girer eyvah düsüyorum

m.yüzyıl 15 lere herseferinde çıktıgı için eyvah düsüyorum mükemmel gidiodu yine süper gider :D

Tamamda ayni mesaji 10 kere yazmana gerek yok. 1 kere yazsanda anlarlar. Forumda bildigim kadariyla bi gerizekali yok. Onun icin bi kere yazman yeterli.

Tamamda ayni mesaji 10 kere yazmana gerek yok. 1 kere yazsanda anlarlar. Forumda bildigim kadariyla bi gerizekali yok. Obub icin bi kere yazman yeterli.

:d bikere 10 kere yazsak sonucu değistiremessin ben burda eve düsen yıldırım kötülemiyorum show tv stratejik hatalarindan bahsediyorum

say say bitmez .. örnek vadi kaybetti persembe birinciligi gitti m.yüzyıl kaybetti stara geçti birincilik beni affet kaybetti öglen reytingleri çok çok düstü

dizileri geç final yaparak soguttu a.f.k haric ... show tv basarısızlıgı eve düsen yıldırımın deil