13 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 6 , 2) FOX: 2.79 , 3) KANALD: 2.5 , 4) ATV: 1.73 , 5) STAR: 1.72

Beni Affet ile Deniz Yıldızı'nı mı karşılaştırıyorsunuz. :D

Biri gündüz kuşağı dizisi karşısında Arka Sokaklar'dan başka bir şey yok.

Diğeri koskoca prime time dizisi. Karşısında haber bültenleri ve dizi özetleri. Hatta trt'de maç var.

Beni Affet'i Deniz Yıldızı'nın saatine koyun bakalım 3 reyting alabiliyor mu. :d

portekiz maçı süperdi reytingleri de uçmuş maçlar listeyi kaplar almanya hollanda 10 u bile geçebilir

Almanya hollanda ab de ilk yarı 9 ikinci yarı 11 totalde 8 ve 9.5 alır portekiz maçı ilk yarı ab de 5.2 ikinci yarı 7 totalde ilk yarı 4.1 ikinci yarı 6.5 alır. Çocuklar duymasın totalde 4.8 abde 5.4 alır.

20:00 - 21:00 arasinda Eve Düsen Yildirim'in özeti yayinlandi yanilmiyorsam, bu reytinglere bakilmamali kanimca..

21:00 - 22:00 reytinglerine bakilmali ve 22:00 - 23:00 bence.

Muhtesem Yuzyil'in TKR bile 3 reytingi gecti , yarin total 4-5 gibi alir , ab'yi bilemem ama baya iyi gidiyo yinede.Eve Dusen Yildirim ise listede yok.

çocuklar duymasının reytingleri gayet iyi:DAma 22:00-23:00 reyting düşebilir maç var:)

- - - Ekleme - - -

çocuklar duymasının reytingleri gayet iyi:DAma 22:00-23:00 reyting düşebilir maç var:)

- - - Ekleme - - -

muhtesem bitti cocuklar duymasın izliyorum aga kuzeye destek yok :d final yapsin muhtesemim baslinca tkr muhteseme dönücem :d :d

- - - Ekleme - - -

Muhtesem Yuzyil'in TKR bile 3 reytingi gecti , yarin total 4-5 gibi alir , ab'yi bilemem ama baya iyi gidiyo yinede.Eve Dusen Yildirim ise listede yok.

star tv muhtesem tkr verse varya paranın babasını kırar kesinlikle baksana reytinglere ab daha yüksek çıkıo genelde suan ilk 10da tkr helal olsun