Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çağatay sadece ağlamalı sahnelerde kötü bence diğer sahneler gayet iyi durmuş😕ben çağatayı hiçbeğenmedim oyunculukadınagelişme yok buarada hep dediğim gibi küçüksırlarda sinemkobalyerine serenay olmalıydı buakşam kanıtlandı
bence ryan adeğildejustin e benzemiş dahaçokÇağatay sadece ağlamalı sahnelerde kötü bence diğer sahneler gayet iyi durmuş😕
bu ilk bölümü komple izleyipsenaryoyuanladıysan helalolsn 🙂intikam anlıklarda 2-3-4 almıştı reytingi de 4 zaten 6 yı ab de aldı total reytigni 4anlıklar total olduğuna göre kayıp izlenmemiş reklamın kralına rağmen valla senaryosu aynı farklı marklı değil açık ve net güzel olabilir ki ön tanıtımı bende beğendim
nedediş melih gökçek
Zaten 13 bölüm ellerinde varmiş.Tutmazsa 13 bölüm olarak tasarladık derler, yani kılıflari hazıriç yapım olacağı için 39 bölümü tamamalrlar bence
Biber zaten OC zamanında aynı saçlıydıbence ryan adeğildejustin e benzemiş dahaçok![]()
ryan da fakir amaserseri tipi var çağatayınki bildiğin bieberZaten 13 bölüm ellerinde varmiş.Tutmazsa 13 bölüm olarak tasarladık derler, yani kılıflari hazır
Biber zaten OC zamanında aynı saçlıydıKim bilir Biber belki Ryan'a benziyordur
![]()