13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

4-5 bölüm beklemek gerek, dizinin seyri için. Daha rtg bile açıklanmamışken bu denli kesin ifadeler doğru değil

Adam kararmış baya

Yani farklıdan kasstım Kızım Nerede'ye benzemiyor daha heyecanlı. İntikam'da 3 almıştı anlıklarda ama 6.5 aldı ben ümitliyim.

medcezir mi

ergen muamelesiyapmıyom hüloğğğğ

ayrıcadizimagte30+ kitlesşyüzde60tan fazlaolan dizilerdevar

bu akşamçok dizi izledim kayıp taen iyi oynayan hizmetçikadın olmuş bence

irfan şahin mibiriaçıklamayaptı ilk 3-4 bölüm durgun diye
Yok hacı yaa cumaların en iyi dizisi MEDCEZİR benim için artık.Beklediğime değdi
Birde AŞK dizisini bekliyorum oda günü iyi olursa tmmdır bu seneki tv programlarim

bu akşamçok dizi izledim kayıp taen iyi oynayan hizmetçikadın olmuş bence

irfan şahin mibiriaçıklamayaptı ilk 3-4 bölüm durgun diye
Aynen, 3. Bölümden sonra tempo tırmanıyomuş. Ama yanlış dağılım olmuş. Dizi izleyicilerini kendini çekmek için ilk bölümler daha heycanlı olmalıydı.

Kayıp onca tanıtıma rağmen beklenileni verememiş gibi duruyor

Yok hacı yaa cumaların en iyi dizisi MEDCEZİR benim için artık.Beklediğime değdi
Birde AŞK dizisini bekliyorum oda günü iyi olursa tmmdır bu seneki tv programlarim
ben çağatayı hiçbeğenmedim oyunculukadınagelişme yok buarada hep dediğim gibi küçüksırlarda sinemkobalyerine serenay olmalıydı buakşam kanıtlandı

Yani farklıdan kasstım Kızım Nerede'ye benzemiyor daha heyecanlı. İntikam'da 3 almıştı anlıklarda ama 6.5 aldı ben ümitliyim.
intikam anlıklarda 2-3-4 almıştı reytingi de 4 zaten 6 yı ab de aldı total reytigni 4
anlıklar total olduğuna göre kayıp izlenmemiş reklamın kralına rağmen valla senaryosu aynı farklı marklı değil açık ve net güzel olabilir ki ön tanıtımı bende beğendim

medcezir ne böyle ya hala 5 üstü kesin tuttu bu dizi