13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

tehdit mi ediyon kardeşim sabrım taşacak ya sabır cuma cuma

- - - Ekleme - - -

Zaten ben Atv'yi kötülerken söylediklerimin kesinlikle Vadi ile alakası yok yanlış anlamasın. Vadi'nin başarısı ortada zaten. Bunu kimse yadsıyamaz.

Benim kızdığım şey "kanal". Atv saçmalamaya başladı son zamanlarda. :S

aga adamlara kızdın ama onlar sayesined bölme işi kalktı :d protesto ettiler 2 gün saçmaladılar ama bundan sonrası için süper oldu :D

vışşşh neler dönüşüyor burada vadiciler birbirine düşmüş gibi yapıp forumu kandırıyot inanmayın panpalar :d amerikanın oyunu hep bunlar :ds

- - - Ekleme - - -

bir de inasanalra p*iyasada yok diyenler var hereks vadi gibi boş işlerle uğraşmak yerine dersine gidiyor ya da işine be canlarım siz takıllın

bölümü beğendim.güzeldi.biz vadiye her şeyimizi verdik.moralim olmayınca bile vadi beni iyi hissettiriyordu.takasın dediği gibi her şey para değil.bizim evde sadece ben izliyom.vadi efsanedir

vışşşh neler dönüşüyor burada vadiciler birbirine düşmüş gibi yapıp forumu kandırıyot inanmayın panpalar :d amerikanın oyunu hep bunlar :ds

- - - Ekleme - - -

bir de inasanalra p*iyasada yok diyenler var hereks vadi gibi boş işlerle uğraşmak yerine dersine gidiyor ya da işine be canlarım siz takıllın

vay vay işinize geldımı boş ışler gelmedımı dolu işler oluyor oylemı bu sene o zaman sana hayırlı işler dılerım sen daha çok dolu işlerle uğraşırsın.

vadi düşmanları bu reytingleri görünce ağzı açık bakıyolar :d

arkadaşlar dikkat ettiniz mi tns reytingleri yükselmeye başladı sbt de 1 reyting düşen vadi tns de attmış :D

- - - Ekleme - - -

aha kardeşim benim üyeliğini geri aldın mı :D hayırlı olsun :D
gerçekten TNS oranları yükselmeye başladı my dün SBT her 2.gruptada düşerken TNS de her 2.gruptada 0.5 yükselmişti

bu hafta my totalde 11 geçmiş..vadi ab de 12 yi....gruplar karşılıklı olarak açılım yapmışlar herhalde...reyting açılımı....

- - - Ekleme - - -

sistem aşırı yoğun diyor bu saatte ne yoğunluğu ki acep....

kurtlar vadisi pusu her 2. gruptada yükselişini sürdürmüş , dizi totalde 14.98 reyting abde 12.41 reyting alarak açık farkla zirvede yer almış.

kayıp şehir totalde 5.98 reyting abde 6.08 reytingle her 2 gruptada 4. sırada yer almış.

büyük risk bölünmemiş akşam , bu akşam da bölünmezde ab dilanın olacak yarışma bölünmeyerek totalde 2.73 abde
3.48 reyting almış.

vadinin özeti ile 3.program arasında 1 reytingden fazla fark var totalde....vadi baya baya bi ezmiş...

- - - Ekleme - - -

bu hafta ozan hit oldu herhalde sayfa 60 ı buldu rekor hangi günde bu güne mi geçti...