13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yani intikamın ocaktan itibaren sizi 6 reytinge mahkum edeceği gerçeği :))

dün selam verdim selamımı almadın hızlı:)

not ettim bunu bir yere :)
kusura bakma sağolasın selam için.....malum perşembe trafiği vadi filan kaynıyor mesajlar falan....mesajını iki parçaya böldüm..mesajla ilgili olanı ciddi...intikamlı diğeri gerçek dışı :surprise:

kusura bakma sağolasın selam için.....malum perşembe trafiği vadi filan kaynıyor mesajlar falan....mesajını iki parçaya böldüm..mesajla ilgili olanı ciddi...intikamlı diğeri gerçek dışı :surprise:

normaldir insanlar işine gelmeyen kısmı genelde ciddi değil diye alğılar oysa mesajım tümden ciddiydi :))

normaldir insanlar işine gelmeyen kısmı genelde ciddi değil diye alğılar oysa mesajım tümden ciddiydi :))
ya atıyosan bari destekli at...bende atıyom bazen yalan değilde bir yere bağlayıpatıyorum...seninki tam fırlama atış...15 nereye 6 nereye....bizim dizi 15 den heran 20 ye fırlama potansiyeline sahipte 15 den 6 ya inme potansiyeli yok....

ya atıyosan bari destekli at...bende atıyom bazen yalan değilde bir yere bağlayıpatıyorum...seninki tam fırlama atış...15 nereye 6 nereye....bizim dizi 15 den heran 20 ye fırlama potansiyeline sahipte 15 den 6 ya inme potansiyeli yok....

boş günde o potansiyeli kullanamayan dizi beren gelince 6 ya çivilenir benden hatırlatması :))

ya daha bu konuya mesaj mı atıyonuz :S
şabanın uçkur lastiği gibi konu...herkes çektikçeuzuyor...biz yazıyoz başkası yazıyor...başkası yazıyor bizyazıyoruz...

- - - Ekleme - - -

boş günde o potansiyeli kullanamayan dizi beren gelince 6 ya çivilenir benden hatırlatması :))
o kadar da uzun boylu değil artık ab de alacaksınız ne reytinginiz varsa zaten..totalde zınık koklatmayız...

Vadi yine tozunu attırmış ortalığın total 15 ab 12.5 özeti geçen dahi yok bazılarına iyi ders vermiş diğerlerini saymıyorum bile. :D

perşembe akşamları hazirana kadar zirvenin rezervasyonu dolu canım başka geceye....
Eylülde Berenin geleceği belli değildi. O yüzden Vadinin rezarvasyon yaptırması gayet normal.

Beren bi telefon açar. Anında dehlerler Vadiyi o rezarvasyondan. Kapı dışarı ederler.

Beren oturur o zirve koltuğunda :):)

Eylülde Berenin geleceği belli değildi. O yüzden Vadinin rezarvasyon yaptırması gayet normal.

Beren bi telefon açar. Anında dehlerler Vadiyi o rezarvasyondan. Kapı dışarı ederler.

Beren oturur o zirve koltuğunda :):)
niye belli değil de ...beren sinemada aradı şansını kapı dışarı olunca tv ye döndü uyanık......ama baltayı taşa vuracak.....ayrıcana ben bunu sadece beren için demiyomtüm yapımlar için diyorum...özellikle abd çakması tümyapımlar için....total15 ab 12.5 reytingli diziyi zirveden almak için uçan bir kırk ayak gerekli...

tamam kavga etmeyin ben kendime rezerve ettim perşembeyi perşembe akşamları flash tv deyim 15 reyting garant i:d

tamam kavga etmeyin ben kendime rezerve ettim perşembeyi perşembe akşamları flash tv deyim 15 reyting garant i:d
sana kırgınım zaten...2 hafta forum dışında kaldım bir kere bile hızlı nealemde hızını kaybetmişmi diye yazmadın...haram olsun mesajlarına yazdığım anti mesajlar....

- - - Ekleme - - -

revan ve hayalleri :d
hayali kanal d görüyor...ağzının suyu akıyor tüm kanalların perşembeye ama vadi yedirmez o geceyi..