Kayıp Şehir Muhteşem Gitmiş Tebrikler Haftaya Dhada İyi Olacak Esra Erol Programı Böle Böle Bi Hal Olmuş Yani
Kurtlar Vadisi beklentilerin altında kalarak totalde 15 reyting almış Şaka Şaka Cidden çok iyi gitmiş. Tebrikler
Kayıp Şehir yine iyi gitmiş. Eğer SBT`deki sonuçları alsaydı PT1`de şansı olurdu, ama TNS`deki sonuçlara göre Ocak`ta PT2`ye kaydırılır. Ama yine de aldığı oran çok güzel
Umutsuz Ev Kadınları da çok iyi gitmiş.
atv de üçkağıtçılar karvanına katılmış ama zaten oradaydı. Şimdi daha da abartmış.
Kanal D tek programını bile bölmüyor. İşte böylesini savunurum. Tebrikler. Bir de şike yaptı diyorlar. Asıl şikeyi D`den başka diğer bütün kanallar yapıyor.
Adam Asmacadan bi cacık olmaz. Demiştim tutmaz diye. Fragmanları da bir iticiydi zaten
adamsınPerşembe akşamı Vadi dışındaki diziler Vadi ile değil, Vadi'nin özetiyle yarısıyorlar. Allah yardımcıları olsun ne diyelim.
Ateşin falan yok değil mi? Biri Koca Kafalar, diğeri Mehmet Ali Birand Star meyve sularından iç kreys iyi gelir
birbirinizden özür dilemek bu kadar zor mu büyüklük ikinizde olsun ne kaybedersiniz.hayatta hiçbirşey insan kalbını kırmaya değmez
Ateşin var demek hakaret mi ne alaka? Ayrıca şikayet ederken hal vaziyyetini de yaz. Nasılsın? neler yapıyorsun? Çok korkdum yahu titriyorumettigin hakaretler bini geçti yetkililere şikayet ettim o editör yetkinde alınırsa sasırma gerekli sikayetler edildi
Ateşin var demek hakaret mi ne alaka? Ayrıca şikayet ederken hal vaziyyetini de yaz. Nasılsın? neler yapıyorsun? Çok korkdum yahu titriyorum
Umarım Acun da bölemez artık. Zaten Acun hangi kanala gidiyorsa, Kanalı da kendisi gibi üçkağıtçı yapıyor.
Bkz: Show Tv ve Star
Karsidaki insan degilde ne olacak ?
valla herkes kaçmış )
merhaba arkadaşlar
değerlendireyim dünü yeni kısmet oldu?
geçen haftayla aynı sonuçlar polat vurulduğu halde 14 civarı total 12 civarı ab almış demekki artık vurulmalarda işe yaramıyor
yani buda gösteriyorki beren fırtınasına yakalanan polattan geriye 6 reyting kalır
kaldı iki haftanız sevinin eğlenin
kayıp şehir ile uek ab de aynı gibi..
bir sallamada sbt ye yapayım sbt nin şaftı kaymış ne yaptığı belli değil geçen hafta ab yi yükseltince tns de düşük çıktı bu sefer tns ye göre ayar çekeyim dedi tns de ab yüksek çıktı sbt mal gibi ortada kaldı bir reyting şirketi kendi ölçümüne güvenmeyip başka yerlerden kopya çekerse böyle şapa oturur )
Sen 14.98'i nası 14'e yuvarlamayı başardın.
Ki geçen haftadan daha az heyecanlıydı bölüm. Demekki vurulma işe yarıo
Salla dur sen nereye kadar.
gerçekler derrrrrkennnn....mesajlarda sallama olayına girmiyorum ceza veriyorlar bence sende girme?
ama doğruyu söylediğim için rahatsız olman gerçekleri değiştirmez
gerçekler derrrrrkennnn....