13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Alırım havanı merak etme sen geç dalganı hiç ummadığın anda . Bende şeytan çok melek lazım.

yav bırak bu havalı lafları güldürme beni :D

- - - Ekleme - - -

lordly atv berbatsa aga star çok mu iyi kanal d çok mu iyi sence bence aydın doğan israil yancısı veya ferit şahenk başbakana yalakalık yapıyo atv umrumda değil ama diğer kanallarda öyle doğuş grubunun en süper kanalı ntvspor müthiş bi kanal atv nin yancı olduğunu düşünmüyorum dizilerine bakalım karadayı,biü,almin kralı,kurtlar vadisi,huzur sokağı,alev alev,hde
ben bunlarda bi yancılık falan görmedim

Son düzenleme:
yav bırak bu havalı lafları güldürme beni :D

- - - Ekleme - - -

lordly atv berbatsa aga star çok mu iyi kanal d çok mu iyi sence bence aydın doğan israil yancısı veya ferit şahenk başbakana yalakalık yapıyo atv umrumda değil ama diğer kanallarda öyle doğuş grubunun en süper kanalı ntvspor müthiş bi kanal atv nin yancı olduğunu düşünmüyorum dizilerine bakalım karadayı,biü,almin kralı,kurtlar vadisi,huzur sokağı,alev alev,hde
ben bunlarda bi yancılık falan görmedim

Sen de haklısın. Hepsi yalaka bunların...

atv iktidar yancısı olabilir ne yancısı olursa olsun dizilerinde ben bunu görmedim vadiye 2 sene önce müdahele ettiklerinden dolayı vadi ayrıldı zaten o sezon hep başbakanı falan gösteriyolardı pana istan etti ayrıldı ama şimdi kesinlikle başbakanla iktidarla uzaktan yakından alakası yok

- - - Ekleme - - -

Saygımdan cevap vermiyorum bak hadi bak keyfine. Diziden soğuttun lanet olsn panaya !

yazma o zaman :D ben pana film başkanımıyım da diziden soğuyon bizim meselemiz ayrı dizi ayrı vadiyi işe katma izle keyfine bak diyeceğini de özelden de küfür mü ediyon napıyosan merak etme ben şikayet etmem

- - - Ekleme - - -

01.04.00 olacaktı 2 dk geriye alın :D

yazma o zaman :D ben pana film başkanımıyım da diziden soğuyon bizim meselemiz ayrı dizi ayrı vadiyi işe katma izle keyfine bak diyeceğini de özelden de küfür mü ediyon napıyosan merak etme ben şikayet etmem

- - - Ekleme - - -

01.04.00 olacaktı 2 dk geriye alın :D
Gözünü sevim neyine güveniyon ! İş klavyede bitmez emin ol klavyeden 3 yaşındaki bebekte yazar. !

ya arkadaşlar ayıp oluyor takas kardeş warlords kardeş yapmayın bu konularda bırbırınızı kırmaya değmez

- - - Ekleme - - -

ne vadi nede başka bir dizi sizlerden değerli deil yapmayın .bız burda muhabbet yapıp bırbırımıze takılıyoruz.

aga bu bana kaç kez yanlış yaptı hep ben kusura bakma özür dilerim falan dedim alttan aldım hep dostluğumuz bozulmasın diye ama anladım ki böyle yaparak kendimi düşürüyom adam dünden beri dalga geçiyo benle yok böyle bişey dur mesajlarını bulayım

birbirinizden özür dilemek bu kadar zor mu büyüklük ikinizde olsun ne kaybedersiniz.hayatta hiçbirşey insan kalbını kırmaya değmez

mod olduktan sonraki mesajlarına baksanıza bi tek tek bakın

birbirinizden özür dilemek bu kadar zor mu büyüklük ikinizde olsun ne kaybedersiniz.hayatta hiçbirşey insan kalbını kırmaya değmez

aga ben hep özür diledim kaç kez kusura bakma aga falan yazdım dün akşam o benle dalga geçtiği halde ben yine gönlünü almaya çalıştım ama o artistlik yapmaya devam ediyo hele bugün bana kaçtı falan demesi üstelik ben cumaya gittiğimi belirtmeme rağmen sabrımı taşırdı artık bu adamla dostluğumz falan imkanı yok olamaz bitti

dost olmana gerek yok ama saygılı olmana gerek var lütfen

- - - Ekleme - - -

dost olmana gerek yok ama saygılı olmana gerek var lütfen

aga bu bana kaç kez yanlış yaptı hep ben kusura bakma özür dilerim falan dedim alttan aldım hep dostluğumuz bozulmasın diye ama anladım ki böyle yaparak kendimi düşürüyom adam dünden beri dalga geçiyo benle yok böyle bişey dur mesajlarını bulayım
Karakterin cesaretinden üstün basarsa gelmem oraya yakarım bi yerde rastlarsam. Cesaretin karakterinden üstün basarsa, sansa doğru yoldayım sonrada dilersen banlanayım !
Pardon ya yanlış mı dedi biri bana mı öyle geldi !

Zaten ben Atv'yi kötülerken söylediklerimin kesinlikle Vadi ile alakası yok yanlış anlaşılmasın. Vadi'nin başarısı ortada zaten. Bunu kimse yadsıyamaz.

Benim kızdığım şey "kanal". Atv saçmalamaya başladı son zamanlarda. :S