13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yav gözünü sevdiğin adamı veda geldiğinde ezer kim gelse ezer geçer diyon biraz realist ol :D

- - - Ekleme - - -

Aslanını yesinler yaw he he 😀d Sakındığın göze çöp batar !
ne diyon yav okunmuyo çok küçük :d

- - - Ekleme - - -

@takas ben yokken hakkımda yorum yapmazsan sevinirim---------------------------

yok yav başka emrin isteğin var mı ben banlıyken benimle ilgili konu açıp dalga geçen babammıydı yok öyle yağma :D

adam4 ondan ondan vadinin o anne kız bulaşma sahnesi varya orda çalan türkü varya behzatın t sine kadar siler be

yav gözünü sevdiğin adamı veda geldiğinde ezer kim gelse ezer geçer diyon biraz realist ol :D

- - - Ekleme - - -

ne diyon yav okunmuyo çok küçük :d

- - - Ekleme - - -

yok yav başka emrin isteğin var mı ben banlıyken benimle ilgili konu açıp dalga geçen babammıydı yok öyle yağma :D
Sorunun varsa benle direk söyle dünden beri ufak tefek laflar filan. Tavrımızı koyalım ona göre yani !

bak bıraz önce takas senın şakalarını ortaya çıkardı .reytınglerle ılglılı bı dolu komık tahmınler yapmışsın.valla saol sen hep böyle tahmın yapkı bızde gülelım .baya ufkumuzu açıyorsun

koy tavrını kimseden korkumuz yok yaptığın ortada cumaya gidiyoz kaçtı falan özür dilemen lazımken bi de üste mi çıkıyon be dün de dalgaya aldın ben takmadım bile ama hem dalga geçip hem üste çıkmaya çalışıyon ki ben senin gönlünü almaya çalışıyom bi de suç bende çok abarttım bu kadar kendimi düşürürsem olacağı bu kendimden daha çok değer verirsem olacağı bu işte artık yok öyle bişey işine gelen konuşur benle işine gelmeyenle işim olmaz

Vadi yine ibreyi 15'e vurdurmuş, tebrikler. :D

Müge yine bölme işini abartmış! Esra Erol da bölme işine başlamış 4-5 parçaya ayrılmış!

Atv sapıttı artık. Zaten dizilerde blok reklam verme furyasını da Atv başlattı. Koskoca Vadi'ye bile blok reklam koymuş Atv.

Atv'ye tek kelimeyle yuh diyorum!

koy tavrını kimseden korkumuz yok yaptığın ortada cumaya gidiyoz kaçtı falan özür dilemen lazımken bi de üste mi çıkıyon be dün de dalgaya aldın ben takmadım bile ama hem dalga geçip hem üste çıkmaya çalışıyon ki ben senin gönlünü almaya çalışıyom bi de suç bende çok abarttım bu kadar kendimi düşürürsem olacağı bu kendimden daha çok değer verirsem olacağı bu işte artık yok öyle bişey işine gelen konuşur benle işine gelmeyenle işim olmaz
Özür dilerim ama özür dilemicem herkes kendi yaptığını iyi bilir. :J

adam4 ondan ondan vadinin o anne kız bulaşma sahnesi varya orda çalan türkü varya behzatın t sine kadar siler be

:d
Behzatında çokta .... vadide çalan türkü.
Görüyoz senaryonun ne kadar vasatın altında oldugunu.Ya harbi bunlar senaryoyu yazıp başbakana yolluyolar galiba o önce bi kontrol ediyo bence.yakında vadide tayyipte çıkarsa hiç şaşırmayın.beleşe bile oynar :d

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]FLAŞ! RATING ÖLÇÜMLERİNDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR! PROGRAMLAR ARTIK BÖLÜNMEYECEK! AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!14/12/2012 12:53
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]
Televizyon reyting ölçümlerinde yeni dönem başlıyor. RTÜK ve TİAK'ın düzenlediği toplantıda alınan kararlar gereğince; programlar, diziler ve haberler kesinlikle bölünmeyecek.
Yarından itibaren televizyon programları, televizyon dizileri, ve ana haber bültenleri gibi yayınlar tek parça olarak ölçülecek.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar size atv nin neden bu kadar böldüğü bişeyler düşündürmüyo mu adamlar bölen kanalları ve programları protesto amaçlı bunu yapıyorlar bu kadar açık ve net bölme işi saçmalıktır acunda bölmeyecek büyük riskte hiçkimse bölmeyecek bu iş böyle olmaz acun 20.45 te yeni bölüm başlatıyo 21.30 da bölüyo ne güzel dünya yok öyle bişey 2 bölende 50 bölende aynı

haha müthiş atv çok akıllı kanal be böyle bölme işini bitirir işte helal olsun 2 günde çözdüler işi

- - - Ekleme - - -

Bu son durak oldu bunuda bil artık. Yol bulursan hevesini de alırsın. Bu gidişle sen benden havanı alırsın ! Belki bu şekilde yaran kapanır.

burda hava çok güzel havamı alıyom süper yolun açık olsun kardeş kimseye yalvaramam :D

acunun isi rahat zaten özet 7 reytingi geçiyor iki gruptada özet yayınlıycak yeni bölüm 11 geçiyor özeti kısa tutar direk yeni bölüm baslar yine götürür isi :)

atv kendi kazdıgı kuyuya düsecek esra 4 e bölünmedigi zaman 3 reyting alır en fazla büyük risk bugun bölünmemis ab 3 reytingi geçmis :)

diziler bölünmüyoki zaten pardon fox lale devrini bölmüstü :d

haha müthiş atv çok akıllı kanal be böyle bölme işini bitirir işte helal olsun 2 günde çözdüler işi

- - - Ekleme - - -

burda hava çok güzel havamı alıyom süper yolun açık olsun kardeş kimseye yalvaramam :D
Alırım havanı merak etme sen geç dalganı hiç ummadığın anda . Bende şeytan çok melek lazım.