11 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallah ben Murat gelirse onunla olmasini isterim ama Oguz da fena degil ya. tabi Narinin güzelligine göre bir adam degil. Ama ben sevdim Oguzu
Murat & Ebru uyumu varken Narin & Murat'ı izlemeye gönlüm razı değil ama Narin'e de Oğuz olmaz ya. Yeni bir karakter gelsin diziye. Oğuz'unda hakkından gelsin Kendal zaten tüm bölüm sayıkladı seninde hakkından geleceğim diye Allah'ın mafyası. :X

Evet. Onda bende baya bir sinir küpü olmuştum kanala karşı ama diğer kanallarda aynı uygulamayı yapınca fazla sinirlenmedim ama Show baya büyük bir şekilde 4 Dakika Ara deyince sinirlenmemek elde değildi gerçekten. :X
Vallah ben Murat gelirse onunla olmasini isterim ama Oguz da fena degil ya. tabi Narinin güzelligine göre bir adam degil. Ama ben sevdim Oguzu
karagülün yeni senaristi işi gücü bıcak bogma öldürme silah yazsın ))) yakında bazukada çıkarır. ayrıca dediğiniz gibi asla karaktere sadık kalmaz . karakter onun için aksiyonda aksiyona koşturacağı araşçtır. karakterin ruhumu o da ne )))) bu yüzden kadın seyirci uzaklaşacaktır diziden

karagülün yeni senaristi işi gücü bıcak bogma öldürme silah yazsın ))) yakında bazukada çıkarır. ayrıca dediğiniz gibi asla karaktere sadık kalmaz . karakter onun için aksiyonda aksiyona koşturacağı araşçtır. karakterin ruhumu o da ne )))) bu yüzden kadın seyirci uzaklaşacaktır diziden
AB ile arası gün geçtikçe açılıyor. Sonu ne olacak bilmiyorum. Neyse ki iki bölümdür silah patlamadı dizide ama bu seferde boğulma öldürme sahneleri yazmışlar. Ben heyecanın azalmasını istemiyorum ama gerçeğin dışına çıkınca absürtleşiyor dizi...

beyazsoy deme öyle nazar değecek :(

AB ile arası gün geçtikçe açılıyor. Sonu ne olacak bilmiyorum. Neyse ki iki bölümdür silah patlamadı dizide ama bu seferde boğulma öldürme sahneleri yazmışlar. Ben heyecanın azalmasını istemiyorum ama gerçeğin dışına çıkınca absürtleşiyor dizi...
yeni senaristin gerçekle ilgisi yok. halk analamz ben yazayım diyor. diziyi izlemiyorum ama muhtemelen çok mantık hatası da yapıyordur. takmaz böyle şeyleri ))) (yakinen tanıyorum )

beyazsoy deme öyle nazar değecek :(
furkan menmunsan böyle bir dizi izlemeye bişey demiyeceğim artık )))

Beyaz programın geç yayınlanmasından dertli. :F