dila hanım bu gidişle 2014 göremez yav senaryoda zaten sacma sapan oldu eski tutulur ilk sezon hali yok..şu diziyi adam gibi bir senarist gelmedi bir hep aynı şeyler dünkü bölümde tam bir felaketti haftayada öle olcak
O yeni yetmelerin içinde yalan dünyanın da olduğunu belirtiyosunBeyaz forumda her zaman kiymetliydi forumda araştır bir istersen. Bir kaç yıl sonra 20. yılına girecek Beyaz, yeniyetme hiçbir dizi için Beyazı harcamaz Kanal D. Baktı reytinleri kötüye gidiyor yine eski saatine alır.
Beyaza bakınca Yalan Dünya da yeniyetme elbette. Ama diziler arasında hiç de öyle değil.O yeni yetmelerin içinde yalan dünyanın da olduğunu belirtiyosun
yani . ben hiç bu denli bi üzüntüyü yaşatacak kadar beyaz sevgisi görmedim, herkes ad olarak seviyoruzu kullanıyor. İcraatta bi şey yoktu taaa ki kayıp'a kadar.
Kayıp , kayıplarda dolaşan beyaz sevgisini gün yüzüne çıkardı sanırsam.
Her konuda beyaz sevgisini dile getirsinler diye bişey dediğimi hatırlamıyorum, sana göre böyle bi yaklaşım varsa bilemiycem.. Cumartesi olucağına sanmıyorum, kanal büyük ihtimalle geçen sene yd ye yaptığını yapacak; ordan oraya atacak diziyiBeyaza bakınca Yalan Dünya da yeniyetme elbette. Ama diziler arasında hiç de öyle değil.
Valla Beyazı sevenler her konuda Beyazı çok seviyorum demek zorunda değil. Çoğu kişi izliyordu Beyazı. Cuma Kanal D`nin eğlence gecesiydi. Kayıp geldi gölge düşürdü güne. Bu kadar komedi arasında yer yok bence. Cumartesi 23.00`te denenebilir.
Bence onu yapmaz. Yalan Dünyanın Pazartesiye geçme sebebi Arka Sokakların A/B`de 22. sıraya kadar düşmesi.Her konuda beyaz sevgisini dile getirsinler diye bişey dediğimi hatırlamıyorum, sana göre böyle bi yaklaşım varsa bilemiycem.. Cumartesi olucağına sanmıyorum, kanal büyük ihtimalle geçen sene yd ye yaptığını yapacak; ordan oraya atacak diziyi
Onu ilerde görürüz, yd nin nereye koncağı bi belirlensinde, malum kanal çok değer veriyor diziye, en çok kazandıran dizisini ordan oraya koyuyorBence onu yapmaz. Yalan Dünyanın Pazartesiye geçme sebebi Arka Sokakların A/B`de 22. sıraya kadar düşmesi.
Yalan Dünya Cumadan giderken Totalde 5.23 alarak 2. , A/B`de 9.64 alarak 1. oluyordu. Bu dizinin yeri niye değişir. Tabii ki A/B`sine güvenerek.
Kayıp bu rakamı alamıyor ki, gün değiştirsin de her hangi bir günü kurtarsın.
Yalan Dünya geçer Pazartesiye diyorum ama Kayıp da Cumayı idare edemez.
Evet, başka yüksek reytingli dizisi yok ki, günü kurtaracak o da ne yapsın.Onu ilerde görürüz, yd nin nereye koncağı bi belirlensinde, malum kanal çok değer veriyor diziye, en çok kazandıran dizisini ordan oraya koyuyor
Çok sağlam olupta günü hüç değişmeyenlerde var, öbgzk , aşk-ı memnu.. Asıl bu değerdir kanalın diziye gösterdiği.Evet, başka yüksek reytingli dizisi yok ki, günü kurtaracak o da ne yapsın.
Güneşi Beklerken de en çok izlenen dizisi ama günü değişti.
Arka Sokaklar da totalde en çok izlenen dizi ama günü değişti.
Gün değişimleri her zaman düşük reytingler için değil günü kurtarmak için de yapılır bazen.
Yalan Dünya hangi gün olursa olsun iş yapar. Zaten senelerdir bu işin içindesin bunu bilmiyorsan söyleyeceğim bir şey yok.
Pazartesi sanki kolay bir gün mü ki Yalan Dünya oraya konulsun? En zorlu gün besbelli. İki tane 10 reyting alan yapım var doğal olarak Kanal D de en büyük kozunu oraya koyar.
ÖBGZK ve Aşkı Memnu yayınlanırken kanalda herşey yolundaydı. Kanal D`nin keyfine değen yoktu. Şimdiki haline bir bakarsan anlarsın bunu.Çok sağlam olupta günü hüç değişmeyenlerde var, öbgzk , aşk-ı memnu.. Asıl bu değerdir kanalın diziye gösterdiği.
Geçen sene yine kanal d'nin durumu kötüydü. Veda ve kayıp şehir beklenenin altındaydı. Her dizisi yer, saat değiştirdi; kuzey , arka , yd,kayıp şehir, umutsuz ev kadınları vs vs ama bi öbgzk ye dokunulmadı. Yani keyifle alakalı bi durum değil, kanal dizisini aşırı önemsiyosa ne halde olursa olsun ona dokunmaz görüldüğü gibi.ÖBGZK ve Aşkı Memnu yayınlanırken kanalda herşey yolundaydı. Kanal D`nin keyfine değen yoktu. Şimdiki haline bir bakarsan anlarsın bunu.
Neyse az önce diğer konuda da dedim. Reytingler gelsin öyle konuşuruz.
Niye ki? Bir tek Pazartesi A/B`si kötüydü oraya da Yalan Dünya geldi ve düzeltti.Geçen sene yine kanal d'nin durumu kötüydü. Veda ve kayıp şehir beklenenin altındaydı. Her dizisi yer, saat değiştirdi; kuzey , arka , yd,kayıpumutsuz ev kadınları vs vs ama bi öbgzk ye dokunulmadı. Yani keyifle alakalı bi durum değil, kanal dizisini aşırı önemsiyosa ne halde olursa olsun ona dokunmaz görüldüğü gibi.
Geçişlerin etkisini tartışmıyoruz şu an, sonuç olarak belli kitle oluşturmuş dizilerin yerlerini değiştirdi kanal.Niye ki? Bir tek Pazartesi A/B`si kötüydü oraya da Yalan Dünya geldi ve düzeltti.
Salı: ÖBGZK
Çarşamba: Merhamet+Kuzey
Perşembe: İntikam
Cuma: Arka Sokaklar (Cumaya geçince her iki grupta da yükseldi)
Cumartesi, Pazar: BBEB
Görüldüğü gibi gayet yerindeymiş keyfi. Arka Sokaklar Pazartesi A/B`de 2 alıyordu, Cumaya geçti 4 almaya başladı. Öyle ki, Cuma A/B`de 6 reytingi bile geçti.
Ama bu sene Kanal D`nin bütün dizilerinde genel bir düşüş var. Bu düşüşlerde en azı Kanal D`de. A/B`de Yalan Dünya düşüş yaşamış biraz. Ortalaması 8 falandı. Ama 7`yi geçmesi için o da uzun özetle yayınlanmalı.
Twitteri en çok kullanan ülkeyiz demek
hs niye tt oldu hem de dünya hem türkiye gündeminde 1.olmuşTwitteri en çok kullanan ülkeyiz demek
Ya Kutsi'ciler abanmiş yada Twitter'da parayla😕 Bilemicem Diziyi izlemiyorum, dün bakayim dedim önemli yerde bitti gibi geldi😕hs niye tt oldu hem de dünya hem türkiye gündeminde 1.olmuş