ohh sevindim şimdi 🙂🙂Reklamdı.
Yalan Dünya gelecek hafta ara verebilir bu yüzden 1 haftalık 20.00'de yayına girecek herhalde. Cuma saatinde belirgin bir değişiklik olmaz.kanal d , kayıp'ın saatini yazmamış ana ekrana. sadece cuma yazıyor, bi değişiklik olmaz umarım.. bu arada 2.ve 3. fragmanlar da çıkmış, hepsi harika
Beyaz'ı yine 00.00 yapmışsın ne anladık o iştenKanal D'nin yerinde olsam:
Cuma
20.00 Yalan Dünya
23.00 Galip Derviş
00.00 Beyaz Show
Perşembe
20.00 İntikam
23.00 Kayıp
Ek olarak Galip Dervişi kötü olduğum bir güne daha yerleştirirdim. Mesela Pazartesi 23.00
Beyaz zaten 23.30`da başlıyordu. 30 dakika farkla bir şey olmaz. Ama Cuma sadece Yalan Dünya ve Beyaz Show olursa çok daha iyi olur.Beyaz'ı yine 00.00 yapmışsın ne anladık o işten
Kayıp, Perşembe 23.00'da tutmaz. Yani alabileceği en yüksek reyting Benim Hala Umudum Var kadar olur ki onu da ne yapsın Kanal D
Beyaz forumda her zaman kiymetliydi forumda araştır bir istersen. Bir kaç yıl sonra 20. yılına girecek Beyaz, yeniyetme hiçbir dizi için Beyazı harcamaz Kanal D. Baktı reytinleri kötüye gidiyor yine eski saatine alır.Düne kadar beyaz kimsenin umrunda değiken nedense birden kıymete bindi. Tüm foruma büyük üzüntü yaşatıyor beyaz'ın saati, vay be.