11 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül özetli yeni bölümüyle Cuma akşamı 20:15'de FOX'ta!

-Med cezirle aynı kitleleri olan yalan d, med cezir olmamasına rağmen çok iyi gidememiş.. Ab si iyi sayılmaz.
-Beyaz show geç başlayıp, geç bitmesine rağmen totelde normal bi sıralamada yer bulurken, ab de 3. Olarak çok başarılı.
-Karagül erken bitmesi nedeniyle iki grupta düşüş yaşamış. Ama totelde düşüş çok büyük.
-Dila hanım yeni bölümü tam hayal kırıklığı yaratmış reytinglerde:)))) 2 lerde kalmış dizi.
-Huzur sokağıda vasatı aşamamış, bikaç haftaya bitirilir zaten. Bu rtglerle devam edemez..

Karagül ve Yalan Dünya maça rağmen iyi direnmişler, tebrik ederim :)

maç total 14.30 ab 14.80 alarak çok iyi gitmiş
karagül yine çok iyi gitmiş totalde 6.77 reyting almış erken bitmesine rağmen ab 4.15 almış gelecek hafta yükselir
yalan dünya bu hafta 4.06'ya yükselmiş ab 5.80'e düşmüş medceziri abde geçemez
dila hanım özetsiz total 3.50 ab 2.45 almış özetli yayınıyla gelecek hafta 4 geçer:)
medcezir tekrarı gayet iyi 3.53 ve 3.32 ile gayet iyi

Dün Biraz huzur Sokağında baktım dizinin toparlanması için hiç bişey yapmammislar şimdiye kadar. Tek onur tuna ve kız kardeşini almışlar. Yine şükran bilal yanlış anlama geyiği döndürüler))) geçen senenin tekrarı. onur tuna yurtta büyüyüp bu yaşında ultra zengin olmuş biri ve çocukluğunu yasayamadi diye milletten öç alacak.. Yeni sezon bu intikam üzerinden gidecek yani. aşırı klişe aşırı yapay bir hikaye 3ay demek bunu düşünmüşler))) böyle dizi kurtulmaz demiş olayim klişenin biraz reytingi vardır o kadar..

Yalan dünya aynı Yalan dünya hiç bir orjinalite yok espiriler gidimla bu diziyi kurtarsa kurtarsa yeni bir karakter kurtararir. Zaten şimdiye kadar karakterlerin sırtında yurudu

Yalan Dünya maça karşı iyi gitmiş. Totalde 4 reytingi geçmiş ama A/B`de düşüş yaşamış. :( Umarım özetli yayınlanır da Kayıp başka güne alınır. Yoksa Yalan Dünya ne totalde 5`i geçebilir, ne de A/B`de 7`yi. :(

kanal d , kayıp'ın saatini yazmamış ana ekrana. sadece cuma yazıyor, bi değişiklik olmaz umarım.. bu arada 2.ve 3. fragmanlar da çıkmış, hepsi harika:d

kanal d , kayıp'ın saatini yazmamış ana ekrana. sadece cuma yazıyor, bi değişiklik olmaz umarım.. bu arada 2.ve 3. fragmanlar da çıkmış, hepsi harika:d
Yalan Dünya gelecek hafta ara verebilir bu yüzden 1 haftalık 20.00'de yayına girecek herhalde. Cuma saatinde belirgin bir değişiklik olmaz.

Maç iki grupta da çok iyi oranlar alarak rahat bir şekilde zirvede yer almış.

Karagül ve Yalan Dünya maç ve bayram etkisine rağmen öyle belirgin bir düşüş yaşamayarak gayet iyi gitmişler.

Dila Hanım ve Huzur Sokağı pek iyi gidememişler. Yine Dila'nın oranları totalde Show'a yeter ama Huzur Sokağı'nın aldığı oranların ATV'ye yeteceğini sanmıyorum.

Beyaz Show özellikle ab'de çok iyi gitmiş. 23:15 gibi başlarsa 5'i rahatlıkla geçecektir.

Medcezir ve Galip Derviş'in tekrarları da çok iyi oranlar almayı başarmışlar.

beyaz ve müge anlı aynı oranları almış bence show ikisini birden almal ya da kanal d beyazın yanına müge anlıyı eklemeli ikisini pirmetime a arka arkaya koysunlar :F
yd totali iyi ab de maçtan dolayı dşmüş
karagül iyi gitmiş diyebiliriz tekarırını hesaba katarsak
medcezirin tekrarı ile galip in tekrarı aynı izlenmiş işte galip in kalite farkı :F

Kanal D'nin yerinde olsam:

Cuma

20.00 Yalan Dünya
23.00 Galip Derviş
00.00 Beyaz Show

Perşembe

20.00 İntikam
23.00 Kayıp

Ek olarak Galip Dervişi kötü olduğum bir güne daha yerleştirirdim. Mesela Pazartesi 23.00

Kanal D'nin yerinde olsam:

Cuma

20.00 Yalan Dünya
23.00 Galip Derviş
00.00 Beyaz Show

Perşembe

20.00 İntikam
23.00 Kayıp

Ek olarak Galip Dervişi kötü olduğum bir güne daha yerleştirirdim. Mesela Pazartesi 23.00
Beyaz'ı yine 00.00 yapmışsın ne anladık o işten :D

Kayıp, Perşembe 23.00'da tutmaz. Yani alabileceği en yüksek reyting Benim Hala Umudum Var kadar olur ki onu da ne yapsın Kanal D :)

Beyaz'ı yine 00.00 yapmışsın ne anladık o işten :D

Kayıp, Perşembe 23.00'da tutmaz. Yani alabileceği en yüksek reyting Benim Hala Umudum Var kadar olur ki onu da ne yapsın Kanal D :)
Beyaz zaten 23.30`da başlıyordu. :D 30 dakika farkla bir şey olmaz. Ama Cuma sadece Yalan Dünya ve Beyaz Show olursa çok daha iyi olur.

Kayıp bence Perşembe A/B`de 5`i geçer ki, bu da Kanal D`ye yeter.

Galip Derviş güçlü A/B halkası. Onu kötü olduğu günlee koymalı. Örneğin Pazartesi ve Cumartesi gibi. :)

Düne kadar beyaz kimsenin umrunda değiken nedense birden kıymete bindi. Tüm foruma büyük üzüntü yaşatıyor beyaz'ın saati, vay be.

Düne kadar beyaz kimsenin umrunda değiken nedense birden kıymete bindi. Tüm foruma büyük üzüntü yaşatıyor beyaz'ın saati, vay be.
Beyaz forumda her zaman kiymetliydi forumda araştır bir istersen. Bir kaç yıl sonra 20. yılına girecek Beyaz, yeniyetme hiçbir dizi için Beyazı harcamaz Kanal D. Baktı reytinleri kötüye gidiyor yine eski saatine alır. :)

maç totalde vadiden 2 reyting fazla alabilmiş sadece....çok büyük oranlar bekleniyodu olmadı...:bilmem::bilmem::bilmem: