xBUGRAx
Süper Emekli
Karagül yeni yazıyor o ne?
Bölümün tekrarı başlayacak.
Karagül yeni yazıyor o ne?
İlk sahnelerini izleyemedim, iyi oldu.Karagül bitti!
İbrahim Tatlıses @imparatoribo 3 dk
KARAGÜL gibi bir senaryo'ya,imza atmak isterdim. Çünkü çok güçlü bir senaryo, yazan ekibi tebrik ediyorum.! Yapımcı Şükrü Avşarı kutlarım! @dizi kolik , @xBUGRAx
Alışman lazım, Fox böyle bir kanal. Tekrarını yeni diye yazıyor.Karagül yeni yazıyor o ne?
İbrahim zaten ağır total adamı. Ona göre Diloş, Karagül, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve türevleri güçlü senaryolar.İbrahim Tatlıses @imparatoribo 3 dk
KARAGÜL gibi bir senaryo'ya,imza atmak isterdim. Çünkü çok güçlü bir senaryo, yazan ekibi tebrik ediyorum.! Yapımcı Şükrü Avşarı kutlarım! @dizi kolik , @xBUGRAx
Senaryo ve oyunculuklar gerçekten de süper ama beğenmediğim yanlarını düzeltmesi gerek dizinin. Karakterlerde çok oynama var bu sezon.İbrahim Tatlıses @imparatoribo 3 dk
Karagül saydığın dizilerle bir tutulamaz bence. Çok iyi oyuncular ve çok iyi bir senaryo var dizide...İbrahim zaten ağır total adamı. Ona göre Diloş, Karagül, Lale Devri, Yer Gök Aşk ve türevleri güçlü senaryolar.
SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
İbrahim Tatlıses @imparatoribo 3 dk
O özelliğini @EveN sayesinde biliyorumdum ama görünce EveN'a hak vermemek elde değilmişAlışman lazım, Fox böyle bir kanal. Tekrarını yeni diye yazıyor.
Karagül'deki komutan Parmaklar Arkası'ndaki gardaiyan Adama yakışıyor emniyet görevinde yer almak demek