xBUGRAx
Süper Emekli
Kanal D aynısını Fatih'e yaptı Pazartesi. 😵
Evet özetsiz başladığı için erken bitti.
Bitti mi Karagül?
Evet özetsiz başladığı için erken bitti.
Bitti mi Karagül?
Show'da en son AFK'yi izledim ve o zamanlarda reklamlara yeni düzenleme gelmişti. Her 15'dakikada bir 4 dakka reklam vermek Aklımda öyle kaldı Show TVİşte bu yüzden Show'a geçsin dizi. @xBUGRAx
Karagül bayramın 4.gününe denk geliyor ama yeni bölümü yok. BAH ise bayramın 1.gününe denk geliyor ama yeni bölüm var! Tuhaf cidden.Haftaya yok bayram var.
Karagül bayramın 4.gününe denk geliyor ama yeni bölümü yok. BAH ise bayramın 1.gününe denk geliyor ama yeni bölüm var! Tuhaf cidden.
Ciddi? Çok iyi haber o zaman. Teşekkürler ya bilmiyordum. Dizi biterken kanal fragmanı göstermiştide.Hayır yok BAH. Ay Lav Yu filmi yayınlanacak.
Evet. Onda bende baya bir sinir küpü olmuştum kanala karşı ama diğer kanallarda aynı uygulamayı yapınca fazla sinirlenmedim ama Show baya büyük bir şekilde 4 Dakika Ara deyince sinirlenmemek elde değildi gerçekten.Show'da en son AFK'yi izledim ve o zamanlarda reklamlara yeni düzenleme gelmişti. Her 15'dakikada bir 4 dakka reklam vermek Aklımda öyle kaldı Show TV
Yemin ederim bu Avşar Film Ebru'mu ne hale soktu ya. Senaristler neden değişti?
Ben Oğuz ile olmasını istemiyorum ya Narin'in. Yakıştıramıyorum ben Senaristler bula bula Oğuz'u mu buldu. Narin'e. Kendal hakkından gelsin komutanın.Sadece senin Ebrunu degil benim Narinimi de iyice bozdular. Tek umudum Oguz komutan vallah. Belki onun sayesinde biraz yumusar.
Ben Oğuz ile olmasını istemiyorum ya Narin'in. Yakıştıramıyorum ben Senaristler bula bula Oğuz'u mu buldu. Narin'e. Kendal hakkından gelsin komutanın.