11 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Show'da en son AFK'yi izledim ve o zamanlarda reklamlara yeni düzenleme gelmişti. Her 15'dakikada bir 4 dakka reklam vermek :X Aklımda öyle kaldı Show TV :F
Evet. Onda bende baya bir sinir küpü olmuştum kanala karşı ama diğer kanallarda aynı uygulamayı yapınca fazla sinirlenmedim ama Show baya büyük bir şekilde 4 Dakika Ara deyince sinirlenmemek elde değildi gerçekten. :X

Sadece senin Ebrunu degil benim Narinimi de iyice bozdular. Tek umudum Oguz komutan vallah. Belki onun sayesinde biraz yumusar. :)
Ben Oğuz ile olmasını istemiyorum ya Narin'in. Yakıştıramıyorum ben Senaristler bula bula Oğuz'u mu buldu. Narin'e. Kendal hakkından gelsin komutanın. :X

Narin'e kim aşık olacak anlatmayın ya, ben daha izleyemedim. :( Oğuz kim :(

Ben Oğuz ile olmasını istemiyorum ya Narin'in. Yakıştıramıyorum ben Senaristler bula bula Oğuz'u mu buldu. Narin'e. Kendal hakkından gelsin komutanın. :X

Vallah ben Murat gelirse onunla olmasini isterim ama Oguz da fena degil ya. tabi Narinin güzelligine göre bir adam degil. Ama ben sevdim Oguzu

Bu anlık hem Yalan Dünya, hem Karagül hem Dila reklam olacak. Müthiş bir bölüm izliyoruz Yalan Dünyada. :):)

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
Oha Sen Iphoneyi ne ara biraktin.Gitmis Note 3 almis .
SOK GECIRIYORUM SU ANDA YANI IPHONE KRALICESI EVEN NOTE 3 KULLANIYOR 😱 @EveN