Boşluğu bile doldurcak şey yoksa onda, adam bile pardon yapım şirketi bile değildirAynen Acun Medya küçük Osman'ın hışmına fena maruz kalmış. Hükümet Kadın ve Çalıkuşu'nu da geçememiş Acuncan. Boşluğunu bulamamış bu sefer garibim.
Boşluğu bile doldurcak şey yoksa onda, adam bile pardon yapım şirketi bile değildirAynen Acun Medya küçük Osman'ın hışmına fena maruz kalmış. Hükümet Kadın ve Çalıkuşu'nu da geçememiş Acuncan. Boşluğunu bulamamış bu sefer garibim.
Cümleyi pek çözemedim ama güzele benziyor.Boşluğu bile doldurcak şey yoksa onda, adam bile pardon yapım şirketi bile değildir
Henüz forumda yenisin üyelik süren 1 yılı geçsin o zaman anlarsın.Cümleyi pek çözemedim ama güzele benziyor.
halkın dizisi bu bişi olmazKüçük Ağa çok iyi oranlar almış tebrikler. Yalnız yorumları okudum uzamasın dizi, böyle devam etsin çünkü hitap ettiği çoğunluk kitlesi erken yatıyor nasıl Pis Yedili 22.00'a alındı dip yaptı..
Hükümet Kadın çok iyi tebrikler.
Benim Hala Umudum Var yükselmiş madem bitecekti Star TV'de bitseydi 5 reyting üstü final yapardı.
Güldür Güldür saatine göre iyi gitmiş tebrikler.
Pis Yedili'ye Küçük Ağa'yı bir tutmamak lazım bence. Küçük Ağa her kesime hitap ediyor bu yüzden 13 reyting alıyor. Pis Yedili'nin dip yapmasının sebebi 22:00'a alınması değil Pazartesi 20:00'a alınması. Dizi Çarşamba'dan gittiği an fişi çekilmişti maalesef..Küçük Ağa çok iyi oranlar almış tebrikler. Yalnız yorumları okudum uzamasın dizi, böyle devam etsin çünkü hitap ettiği çoğunluk kitlesi erken yatıyor nasıl Pis Yedili 22.00'a alındı dip yaptı..
Hükümet Kadın çok iyi tebrikler.
Benim Hala Umudum Var yükselmiş madem bitecekti Star TV'de bitseydi 5 reyting üstü final yapardı.
Güldür Güldür saatine göre iyi gitmiş tebrikler.
Çok severim o şarkıyı. <3Henüz forumda yenisin üyelik süren 1 yılı geçsin o zaman anlarsın.
Küçüğüm daha çok yenisin, anlamaman bu yüzden bu yüzden 1 yılı aşılması gereken
Sezen ablaya selamlar olsun
Çoğunluk kitle dedim.Pis Yedili'ye Küçük Ağa'yı bir tutmamak lazım bence. Küçük Ağa her kesime hitap ediyor bu yüzden 13 reyting alıyor. Pis Yedili'nin dip yapmasının sebebi 22:00'a alınması değil Pazartesi 20:00'a alınması. Dizi Çarşamba'dan gittiği an fişi çekilmişti maalesef..
Tamam.Çoğunluk kitle dedim.
Niye ezdin ki şimdi beni?Henüz forumda yenisin üyelik süren 1 yılı geçsin o zaman anlarsın.
Küçüğüm daha çok yenisin, anlamaman bu yüzden bu yüzden 1 yılı aşılması gereken
Sezen ablaya selamlar olsun
Küçük osmanım fırtına estirmiş, gün eğlenme günüdür Moral bozmaca yokPeki, öyle diyorsan.
Aynen attıralım göbecikleri.Küçük osmanım fırtına estirmiş, gün eğlenme günüdür Moral bozmaca yok
Bilmezmiyim, bir beddua parçası açıp kanal d'ye saydırmışsındırAtarım tabi.
Son yazdığım Kanal D'ye övgü dolu köşe yazısını ne çabuk unutun.Bilmezmiyim, bir beddua parçası açıp kanal d'ye saydırmışsındır