11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçük Ağa'm yine harika gitmiş totalde 13'e kadar yükselmiş. :oley: :oley: Ab'de de Hükümet Kadın'dan etkilenerek hafif düşmüş ama 12 civarında almış yine süper. :D

Acun Medya maalesef düşük. Totalde Küçük Ağa tarafından ikiye katlanıp ab'de yayından kaldırılacak denilen Çalıkuşu'na geçilmiş. :):)

Hükümet Kadın iyi gitmiş. Keşke Kaçak yayınlansaydı. :D

Benim İçin Üzülme iyi oranlar alarak Show'u idare etmiş yine.

Seksenler baya boşlukçuymuş da haberimiz yokmuş. :)

Benim Hala Umudum var yükselmiş ama bitecek maalesef. :A

Kurt Seyit'i bekliyoruz. :A

Acun Medya'yı tebrik etmezsem olmaz. :Z

Çalıkuşu Küçük Ağa'nın hemen arkasından yayınlanmasına rağmen vasat. :) Kanal d çalıkuşu'nu çalılığa gönderecek mi bakalım. :)

Resmen bomboş gün :( Kurt Seyid tez elden başlasa:( Boş gün oldugu Hükümet Kadının 876543456786545 kaçıncı kere verilişip 4567876567 kaçıncı kere iyi reyting aldiğindan belli. Yada Denekler değişmiş:T: AB'nin küçük ağayı bile izlemesinden belli:T:

Çalılık Kuşu AB'de idare eder cinsten.Ama günü değişecektir.

Resmen bomboş gün :( Kurt Seyid tez elden başlasa:( Boş gün oldugu Hükümet Kadının 876543456786545 kaçıncı kere verilişip 4567876567 kaçıncı kere iyi reyting aldiğindan belli. Yada Denekler değişmiş:T: AB'nin küçük ağayı bile izlemesinden belli:T:

Çalılık Kuşu AB'de idare eder cinsten.Ama günü değişecektir.
çalılluk kuşu perşembeye geçsin:Z
ayrıca hafife alma filmleri recebim bile 7.5 tan düşmedi daha :F

çalılluk kuşu perşembeye geçsin:Z
ayrıca hafife alma filmleri recebim bile 7.5 tan düşmedi daha :F
Yahu ben daha oturup 1 kere bile izlemedim şu filmi millet nasıl izliyor(b) Haa cücük ağa izleyeceme onu izlerim diyen varsa tamam o zaman:X

Ha @mrt-06 ve xemrexxx sizin efsane meftane olmuş:A

Küçük Ağa fırtınalarda Totalde iyi artmış yine ama ab aynı kalmış tıkanmış gibi inşallah geri fides olmaz.:)
Yeteneksizisniz ezilmiş kalmış.
Benim için üzülme'ye vah vah vah olmuş.:F

Yahu ben daha oturup 1 kere bile izlemedim şu filmi millet nasıl izliyor(b) Haa cücük ağa izleyeceme onu izlerim diyen varsa tamam o zaman:X

Ha @mrt-06 ve xemrexxx sizin efsane meftane olmuş
:A
Yüzlerce kez yayınlandı normaldir. Unutmazsam sana TV'de ilk kez olan reytingi göstericem akşama. :D

Ben Sübyan ağayı 15 Tatil bitince görücem. :Z

Aaaa yoksa 15 tatil bitti mi? Pardon kuzenim yazmış. :A

°°°mobil mesaj°°°

Total kısmı;
1.KA
2.YST
3.KA-Özet
4.Hükümet Kadın
5.Beni Affet
6.BİÜ
7.Çalıkuşu :) iştee tam burada
Ab kısmı;
1:KA
2:KA-Özet
3: YST
4:Çalıkuşu
5. de sırasıyla gider :D

:)

İştee liste ve tutmuş bütün dediklerim :D

Benim Hala Umudum Var ciddi ciddi yükselmiş. :( Umut ve Ozan oldu reytingler arttı harcadılar diziyi..

Kanal yüzünden değil senaryo yüzünden düştüğü kanıtlandı. 😉

katılıyorum diziyi izlerdim yazın stardan sonra bıraktım şimdi baktım ki malesef kanal değilde senarit ve yapımcı düşürmüş diziyi :( güzel diziydi harcadılar resmen

Kim ne derse desin küçük Ağa fırtına estirmiş diziyi beğenmeyen kişiler kendini bi zahmet camdan aşağı atsın ...demekki ağızlarının tadı bozuk...Totalde 13 ü de geçtik abde 12 buçuklardayız eğer süresi uzasa 15 leri görür ve alır
Çalıkuşum çook süper bitcek dneiyordu acunu ezmişiz bee daha ne olsun acun yerlerde
Hükümet teyze çok iyi dünde dedim zatenn
Küçük ağanın özetide çok başarılı tebrikler
acun a da tebrikler totalde iyi gitmiş
BİÜ showu kurtaıyor tebrikler...

Son düzenleme:
Kanal D ne çektirmiş bazılarına. :) bu kadar da anticilik olmaz, hele kanal anticiliği.:)
Antin kuntin denir :) sonra kuntin olmayıpta fırtına estiren diziye düşecek, erir vs sözler sarf edilir. :)
Bu ne perhiz :) bu ne turşu kokusu :)
Küçük gelin 11 lere çıkınca çoşanlar antin kuntin olmayan işi hala karalama tahtası olarak görüyolar. :) bu kadar da kanal anticiliği yapmayın.:) ruha, sağlığa zarar. :)

Birde osmanı küçük feridemidir, nazifmidir her neyse onla karşılaştırırlar. Küçük osman başrolde dizi çekip haftalıklara ambargo koyuyor 12-13 alıyor:kiki: hala yok nazif vs deniyor. :kiki: bu kadar uçuk bi karşılaştırma yapmayın, o da bünyeye zarar çünkü :kiki:

Küçük Ağa silip süpürmüş kısacası. :D Uzun özetli başlasak tüm rakiplerimiz özetimizle yarışır. :D

Acun, hülya ve eseri muma çevirmiş osmanım :kiki: alışkın zaten onun bünyesi bu tür cellatlıklara :A
Aynen Acun Medya küçük Osman'ın hışmına fena maruz kalmış. :A Hükümet Kadın ve Çalıkuşu'nu da geçememiş Acuncan. :A Boşluğunu bulamamış bu sefer garibim. :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...