11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından bir Lordly değilim. :X

Daha öncede demiştim, Kanal D'ye Kayıp Şehir sebebiyle halen kızgınım. Onun dışında bir sorunum yok.. :)
Kimse bir o olamaz zaten :):)

Sorunun yoksa yeni sezon da kanald ci ol. :A ne kanal d ci , berenciler ; vadici , starcı oldu 1 gün içinde :kiki:
Hem @Bully kokulu öpücüklü davetiye göndercekmiş kanal d'ye bir müttefik kazandırma bağbında sana. :A

Karadağlar'ı çok sıkı izlerdim o boynu altında kalasıca Acun için 23.45'e atmışlardı. Ne küfürler ederdim hem Show'a hem Acun'a. :) :)

Ustura Kemal'i harcadı, haklısın..
Öbgzk harcadı onu. Show'a ne kızıyosun :A

Sorunun yoksa yeni sezon da kanald ci ol. :A ne kanal d ci , berenciler ; vadici , starcı oldu 1 gün içinde :kiki:
Hem @Bully kokulu öpücüklü davetiye göndercekmiş kanal d'ye bir müttefik kazandırma bağbında sana. :A
Kanal D'mize katılacak herkese açığız. :A Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor. :A

Kanal D'mize katılacak herkese açığız. :A Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor. :A
Düşünmem lazım. :lol:

İşin o tarafı da var tabii, bak orda sınıfta kalır. Anca tv2 ci aşamasına kadar yükselebilir. :A

Kanal D'ci olmanın önemli kuralları var en önemlisi de totalle tüm ilişiğini kesmek zorundasın. :A Öyle yoldan geçen herkesi alamayız kanala. :A

Gönderme de yapma. :T:
Senin kalbin taş olmuş. Bu ne kraliyet hassasiyeti :A kanal d nin bulunduğu yer, ist bırak türkiyenin en ağır total yeri olan esenlerde. Tabii kapının önünden totalikler geçecek. Üstelik totali 15 ab si 2 olan figürler :kiki:

Senin kalbin taş olmuş. Bu ne kraliyet hassasiyeti :A kanal d nin bulunduğu yer, ist bırak türkiyenin en ağır total yeri olan esenlerde. Tabii kapının önünden totalikler geçecek. Üstelik totali 15 ab si 2 olan figürler :kiki:
Evet o güzel bir ironi olmuş. :kiki:

Guldur guldur cok ıyı gıtmıs ıkı gruptada ozellıkle abde artmıs :D artık saatını erkene alsınlar ya dun ızleyemedım :D bu allahın belası dizi yine cok ıyı gıtmıs tebrıkler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...