Burası ff , burda işine gelinen anında unutulurSon yazdığım Kanal D'ye övgü dolu köşe yazısını ne çabuk unutun.
Burası ff , burda işine gelinen anında unutulurSon yazdığım Kanal D'ye övgü dolu köşe yazısını ne çabuk unutun.
En azından bir Lordly değilim.Burası ff , burda işine gelinen anında unutulur
ben de show a karadağlar yüzünden kızgınım bitirdiler güzelim diziyi nurhayat oldu diloşEn azından bir Lordly değilim.
Daha öncede demiştim, Kanal D'ye Kayıp Şehir sebebiyle halen kızgınım. Onun dışında bir sorunum yok..
Ben de Show'a Ustura Kemal sebebiyle kızgınım hala.En azından bir Lordly değilim.
Daha öncede demiştim, Kanal D'ye Kayıp Şehir sebebiyle halen kızgınım. Onun dışında bir sorunum yok..
ben de show a karadağlar yüzünden kızgınım bitirdiler güzelim diziyi nurhayat oldu diloş
Karadağlar'ı çok sıkı izlerdim o boynu altında kalasıca Acun için 23.45'e atmışlardı. Ne küfürler ederdim hem Show'a hem Acun'a.Ben de Show'a Ustura Kemal sebebiyle kızgınım hala.
Kimse bir o olamaz zatenEn azından bir Lordly değilim.
Öbgzk harcadı onu. Show'a ne kızıyosunKaradağlar'ı çok sıkı izlerdim o boynu altında kalasıca Acun için 23.45'e atmışlardı. Ne küfürler ederdim hem Show'a hem Acun'a.
Ustura Kemal'i harcadı, haklısın..
Kanal D'mize katılacak herkese açığız. Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor.Kimse bir o olamaz zaten
Sorunun yoksa yeni sezon da kanald ci ol. ne kanal d ci , berenciler ; vadici , starcı oldu 1 gün içinde
Hem @Bully kokulu öpücüklü davetiye göndercekmiş kanal d'ye bir müttefik kazandırma bağbında sana.
Zirveyi almasına 1.5 reyting kalmıştı.Öbgzk harcadı onu. Show'a ne kızıyosun
Sen öyle san. öbgzk hışmından nasibini alıp pılını pırtını toplamış pazara kaçmıştı.Zirveyi almasına 1.5 reyting kalmıştı.
Kimse bir o olamaz zaten
Sorunun yoksa yeni sezon da kanald ci ol. ne kanal d ci , berenciler ; vadici , starcı oldu 1 gün içinde
Hem @Bully kokulu öpücüklü davetiye göndercekmiş kanal d'ye bir müttefik kazandırma bağbında sana.
Düşünmem lazım.Kanal D'mize katılacak herkese açığız. Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor.
İşin o tarafı da var tabii, bak orda sınıfta kalır. Anca tv2 ci aşamasına kadar yükselebilir.Kanal D'mize katılacak herkese açığız. Tabii önce ağır ab testinden geçmesi gerekiyor ki kendisi ağır total olduğu için işi zor görünüyor.
😱 Show'u da kardeş kanal ilan ederiz süper olur.Düşünmem lazım.
Aynen onu önce tv2'de staj yapmaya yollayıp çeşitli testlerden geçirecem kendini kanıtlarsa neden olmasın?İşin o tarafı da var tabii, bak orda sınıfta kalır. Anca tv2 ci aşamasına kadar yükselebilir.
Kanal D de bana hiç hitap etmiyor neyse en azından eleştiri yapmam.😱 Show'u da kardeş kanal ilan ederiz süper olur.
Çok zalimsin kanal d nasıl dizilerine acımıyorsa bir nevi küçük irfan😱 Show'u da kardeş kanal ilan ederiz süper olur.
Aynen onu önce tv2'de staj yapmaya yollayıp çeşitli testlerden geçirecem kendini kanıtlarsa neden olmasın?
Kanal D'ci olmanın önemli kuralları var en önemlisi de totalle tüm ilişiğini kesmek zorundasın. Öyle yoldan geçen herkesi alamayız kanala.Çok zalimsin kanal d nasıl dizilerine acımıyorsa bir nevi küçük irfan
Gönderme de yapma.Kanal D de bana hiç hitap etmiyor neyse en azından eleştiri yapmam.
Senin kalbin taş olmuş. Bu ne kraliyet hassasiyeti kanal d nin bulunduğu yer, ist bırak türkiyenin en ağır total yeri olan esenlerde. Tabii kapının önünden totalikler geçecek. Üstelik totali 15 ab si 2 olan figürlerKanal D'ci olmanın önemli kuralları var en önemlisi de totalle tüm ilişiğini kesmek zorundasın. Öyle yoldan geçen herkesi alamayız kanala.
Gönderme de yapma.
Bak işte o zor biraz ama gayret ederim.Kanal D'ci olmanın önemli kuralları var en önemlisi de totalle tüm ilişiğini kesmek zorundasın. Öyle yoldan geçen herkesi alamayız kanala.
Gönderme de yapma.
Evet o güzel bir ironi olmuş.Senin kalbin taş olmuş. Bu ne kraliyet hassasiyeti kanal d nin bulunduğu yer, ist bırak türkiyenin en ağır total yeri olan esenlerde. Tabii kapının önünden totalikler geçecek. Üstelik totali 15 ab si 2 olan figürler
Cumartesi 22.45'e alsalar uçar.Guldur guldur cok ıyı gıtmıs ıkı gruptada ozellıkle abde artmıs artık saatını erkene alsınlar ya dun ızleyemedım bu allahın belası dizi yine cok ıyı gıtmıs tebrıkler