Maskeli Fedai
Favori Üye
küçük ağadan önce tepeden emir alarak yazılan senaryolar bitsin bence panpaGuldur guldur cok ıyı gıtmıs ıkı gruptada ozellıkle abde artmıs artık saatını erkene alsınlar ya dun ızleyemedım bu allahın belası dizi yine cok ıyı gıtmıs tebrıkler
Ah bi özet uzasa neler olacak da..Küçük Ağa'ya bak şow yapıyor yakında 14-15 'leri görcek dizi
Uzasa kimbilir neler olacak)Ah bi özet uzasa neler olacak da..
Totalde de zirveye oynar uzasa Küçük Ağa'm diyecektim de Kurt Seyit'i hatırladım. Kurt Seyit olmasa 15'e kadar yolu vardı.Uzasa kimbilir neler olacak)
Kurt Seyid'de bu gidişle engelliyemeyecekTotalde de zirveye oynar uzasa Küçük Ağa'm diyecektim de Kurt Seyit'i hatırladım. Kurt Seyit olmasa 15'e kadar yolu vardı.
Acun busene baya geçildi)acuna yazık
Biraz darbe vurur bence hatta ab'de alabilir zirveyi.Kurt Seyid'de bu gidişle engelliyemeyecek
en kötüsünün küçük ağa yaşatır ne de olsa halkın dizisiKurt Seyid'de bu gidişle engelliyemeyecek
Acun busene baya geçildi)
@pompy izliyomuydu bu diziyien kötüsünün küçük ağa yaşatır ne de olsa halkın dizisi
Evet Ab'de bu kadar yüksek almasına şaşırıyorum zatenBiraz darbe vurur bence hatta ab'de alabilir zirveyi.
bilmem ki reyiz dizi yazmaktan izleyemeiyordur
Evet o meşgul sadece a.s bakıyorbilmem ki reyiz dizi yazmaktan izleyemeiyordur
izliyorumbilmem ki reyiz dizi yazmaktan izleyemeiyordur
Evet o meşgul sadece a.s bakıyor
izliyormuş reyiz helal olsunizliyorum