11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya gercekten kurt seyit iki gurpta da zirveyi alir diye dusunuyordum ama bugun totalde ozellikle sıkı bir zirve yarisi olacagini dusunmeye basladim .... tebrikler vallaha kucuk agaya ve erler filme :)

Küçük Ağa iki grupta da açık ara zirvede yer almış tebrikler.

Hükümet Kadın yine ikinci kere yayınlanmasına rağmen çok yüksek oranlar alarak akıllıca bir hamle yapılmış oldu.

Benim İçin Üzülme totalde düşüş olmasına karşın AB oranlarını çok az arttırdı.

Çalıkuşu bu hafta düşüş yaşamış ama AB oranları fena sayılmaz yine de 7 reyting altına düşmemeli.

Çalıkuşu acunu geçiyor ab de bu önemli bence düşüş yaşamış ama toparlanır yine 6 yı kanal d de hangi yapım pt2 de yayınlanıp 6 küsür alıyor arkadaşım hoşgeldin dışında tabiki de hiçbiri:)
Çalıkuşu en azından oranlarını korur veya yükseltir.Bu oranlarla rahatlıkla sezon sonunu görür ama arttırırsa oranlarını biraz daha kanal d alır diziyi:)

karagul - kvp - kuçuk aga - kuçuk gelin - arka sokaklar - karadayi - MY : 6K1M
6K1M ye 12-14 reytingi yaşatan denekler iki yeni K'li diziye 10-15 reytingi yaşata bilir mi?

Benim Hala Umudum Var ciddi ciddi yükselmiş. :( Umut ve Ozan oldu reytingler arttı harcadılar diziyi..

Kanal yüzünden değil senaryo yüzünden düştüğü kanıtlandı. 😉

Bakalım Kurt Seyit Küçük Ağa'nın liderliğine son verebilecek mi?
Küçük Ağa baya yükseklerden gidiyor

küçük ağa 13 almış eğer haftaya da 13 alırsa daha da yükselemez demektir

küçük ağa 13 almış eğer haftaya da 13 alırsa daha da yükselemez demektir
Daha ne yükselecek kim 13 reyting bekliyordu bu diziden? :D

Bence hala 22.00'ye kadar yayınlanmaya devam eder. Gelecek 2 hafta Starda maç olacak böylelikle maçla 15 dakika çarpışacak. :)

bi gün gelecek memlekette herkes Küçük Ağa seyredecek

o gün geldiğinde memleketi terketmek lazım işte :))

Daha ne yükselecek kim 13 reyting bekliyordu bu diziden? :D

Bence hala 22.00'ye kadar yayınlanmaya devam eder. Gelecek 2 hafta Starda maç olacak böylelikle maçla 15 dakika çarpışacak. :)
2 hafta ne maçı olacak? benim bildiğim 1 hafta bizim chelsea ile maçımız var

küçük ağa şova evam etmiş :oley: a bde yine zirveyi alici gibi bu hafta totalde de artmış :F
çalıkuşu düşmüş geçen haftaki bölüm tam tns likti :F
acunum macunum çok zorlaniyi küçük ağanın özetine geçilecek :F
@xBUGRAx bhuv çalıkuşunun düşen reytingini almış :)

2 hafta ne maçı olacak? benim bildiğim 1 hafta bizim chelsea ile maçımız var
Şimdi baktım biri Salı biri Çarşambaymış.

18 Şubat Salı: Manchester City - Barcelona

26 Şubat Çarşamba: Galatasaray - Chelsea

Benim Hala Umudum Var ciddi ciddi yükselmiş. :( Umut ve Ozan oldu reytingler arttı harcadılar diziyi..

Kanal yüzünden değil senaryo yüzünden düştüğü kanıtlandı. 😉
Dün dedim çok sevinmeyin Küçük Ağa için SBT o. :J :A

Şimdi baktım biri Salı biri Çarşambaymış.

18 Şubat Salı: Manchester City - Barcelona

26 Şubat Çarşamba: Galatasaray - Chelsea
çarşamba günkü maçı göstermiyolar bizim salı günkü maçları gösteriyolar karıştırdın iyice

18.03.2014 teki chelsea rövanş maçı starda olacak

çarşamba günkü maçı göstermiyolar bizim salı günkü maçları gösteriyolar karıştırdın iyice
Salı günü Barcelona - M. City maçı olacak Starda. Galatasarayın Çarşamba maçı Starda olmayacak o zaman. (b)

Neyse ama gelecek hafta maç var yani Starda. 15 dakika çakışacak. :)

@takas Küçük Ağa`nın 6 dakikalık özeti 6.51 almış. Ne diyorsun bu konuda? :A Demekki Salıya gelen rakipler de artık özetle yarışacak. Hele bir de özet uzasa. :D

Küçük Ağa bu hafta daha da iyi gitmiş Tebrikler:)
Çalıkuşu bu hafta her iki gruptada sert olarak düşmüş:(
Yeteneksiz Türkiye yarı final olduğu için çok iyi gitmiş:)
Benim için üzülme ortalama gitmiş eski reytingler yok ama🙄
Güldür Güldür çok iyi gitmiş:)
Benim Hala Umudum Var da yükselmiş:)
Seksenler her iki gruptada düşmüş dizi bu sezon biter:(

Salı günü Barcelona - M. City maçı olacak Starda. Galatasarayın Çarşamba maçı Starda olmayacak o zaman. (b)

Neyse ama gelecek hafta maç var yani Starda. 15 dakika çakışacak. :)

@takas Küçük Ağa`nın 6 dakikalık özeti 6.51 almış. Ne diyorsun bu konuda? :A Demekki Salıya gelen rakipler de artık özetle yarışacak. Hele bir de özet uzasa. :D
özetin 6 dakkalık olması da bi avantaj millet yeni bölümün hemen başladığını bildiği için direk açıyolar özet zaten hemen bitiyo diyo izliyolar
hele bi dur daha 3 bölümlük dizi 1 ay sonraki halini görelim hele :) daha gelecek rakipler var gazı çabuk bitecek belli

özetin 6 dakkalık olması da bi avantaj millet yeni bölümün hemen başladığını bildiği için direk açıyolar özet zaten hemen bitiyo diyo izliyolar
hele bi dur daha 3 bölümlük dizi 1 ay sonraki halini görelim hele :) daha gelecek rakipler var gazı çabuk bitecek belli
Valla rakipleri ezip geçiyor şu an bu yüzden tebriği hak ediyor. TNS deneklerine uygun bir dizi olduğu için geçilmeme ihtimali de var. :)

Hele bir de 23.15'e kadar uzasa daha da yükselebilir bence. :)

Çoğu kişi 15 tatil bitince göreceğim ben diziyi dedi ama 15 tatil bitti dizi daha da yükseldi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...