Daha ne yükselecek kim 13 reyting bekliyordu bu diziden?küçük ağa 13 almış eğer haftaya da 13 alırsa daha da yükselemez demektir
2 hafta ne maçı olacak? benim bildiğim 1 hafta bizim chelsea ile maçımız varDaha ne yükselecek kim 13 reyting bekliyordu bu diziden?
Bence hala 22.00'ye kadar yayınlanmaya devam eder. Gelecek 2 hafta Starda maç olacak böylelikle maçla 15 dakika çarpışacak.
Şimdi baktım biri Salı biri Çarşambaymış.2 hafta ne maçı olacak? benim bildiğim 1 hafta bizim chelsea ile maçımız var
Dün dedim çok sevinmeyin Küçük Ağa için SBT o.Benim Hala Umudum Var ciddi ciddi yükselmiş. Umut ve Ozan oldu reytingler arttı harcadılar diziyi..
Kanal yüzünden değil senaryo yüzünden düştüğü kanıtlandı. 😉
çarşamba günkü maçı göstermiyolar bizim salı günkü maçları gösteriyolar karıştırdın iyiceŞimdi baktım biri Salı biri Çarşambaymış.
18 Şubat Salı: Manchester City - Barcelona
26 Şubat Çarşamba: Galatasaray - Chelsea
zaten ne demişler memleketin %60 totoştur ya da öyle bi şeybi gün gelecek memlekette herkes Küçük Ağa seyredecek
o gün geldiğinde memleketi terketmek lazım işte )
zaten ne demişler memleketin %60 totoştur ya da öyle bi şey
Salı günü Barcelona - M. City maçı olacak Starda. Galatasarayın Çarşamba maçı Starda olmayacak o zaman.çarşamba günkü maçı göstermiyolar bizim salı günkü maçları gösteriyolar karıştırdın iyice
özetin 6 dakkalık olması da bi avantaj millet yeni bölümün hemen başladığını bildiği için direk açıyolar özet zaten hemen bitiyo diyo izliyolarSalı günü Barcelona - M. City maçı olacak Starda. Galatasarayın Çarşamba maçı Starda olmayacak o zaman.
Neyse ama gelecek hafta maç var yani Starda. 15 dakika çakışacak.
@takas Küçük Ağa`nın 6 dakikalık özeti 6.51 almış. Ne diyorsun bu konuda? Demekki Salıya gelen rakipler de artık özetle yarışacak. Hele bir de özet uzasa.
Valla rakipleri ezip geçiyor şu an bu yüzden tebriği hak ediyor. TNS deneklerine uygun bir dizi olduğu için geçilmeme ihtimali de var.özetin 6 dakkalık olması da bi avantaj millet yeni bölümün hemen başladığını bildiği için direk açıyolar özet zaten hemen bitiyo diyo izliyolar
hele bi dur daha 3 bölümlük dizi 1 ay sonraki halini görelim hele daha gelecek rakipler var gazı çabuk bitecek belli