10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
perşembe günü şu konuya mesaj yazmak nasip oldu şükürler olsun
haftaya inşallah burdayım sınavlarda bitti oh be vadi şov geliyo konularım hazır süper konularım var agalar
vadiyle ilgili

haftaya inşallah burdayım sınavlarda bitti oh be vadi şov geliyo konularım hazır süper konularım var agalar
vadiyle ilgili
Hoş gelmişsin kardeş. Konulari bekliyoruz. Çabuk ol.

vadiyle ilgili
Heyecanlandım şimdi :

hoşbulduk müthiş vadi konularım var ama biraz bekleticem

gençler...şu 10.yıl özel bölümüyle ilgili bir konu yazında yorumları bir yapıştırak hele..(H)

- - - Ekleme - - -

hoşbulduk müthiş vadi konularım var ama biraz bekleticem
takas haftaki 10.yıl özel bölümüyle ilgili birşey bulursan konuyu aç hemen...10.yıl konusu sana nasip olsun...(H)

BNen açıom o konuyu !!!

- - - Ekleme - - -

Neyse vazgeçtim. 15 Ocak'ta açarız o konuyu şimdi gereksiz bence

beyler çarpıcı konular açtım vadi bölümüne akın akın konularım var 10.yıl polat dönüyo

İlk olarak 1.20 dk degil 1.30 dk reklamsizdi.
vadide esit kosullarda yarisir diyosun ama inmtikamin 2. Bolum, vadinin 10. Yil oldugunu unutma.
dunku hesap sendin, adim gibi eminim.. Bunu biliyoruz.
bu arada o kucumsedigin obgZk'den bile az reklam vermis kvp.

bile demişsin ama yanlış dedin kardeş vadi 21.40 dan sonra 2 kez uzun reklam verdi hele son reklam upuzundu

nasıl öbgzk strateji gereği özetsiz başlıyosa vadide 1 saat reklamszı çünkü dananın kuyruğunun kopacağı haftalar 2-3 haftaya herşey rayına oturur o zamana kadar işleri sıkı tutmak lazım vadi şu an star ve kanal d nin en önemli işlerine karşı 16 reyting aldı
o hesap ben değildim o bensem şikayet et eğer bensem forumu bırakıyorum

bir dizi 10 yıl geçsede müthiş oranlar alabiliyorsa ülkenin en iyi talkshowcusunun hazırladığı yarışma programını ve bir kanalın en önemli reyting silahı dizisine reytinglerde 2 katı fark atabiliyorsa üstelik başrolsüz yayınlanıyor...ben olsam şapka çıkartırım...vadi izlesemde izlemesemde....:haha:

- - - Ekleme - - -

takas cevap yazman anlamsız...sen birşey yazcan o başka şey yazcak..sen karşılık yazcan o karşılık vercek...uzayıp gitcek konu....ben vadi konusuna geçiyom...yazcağımızı yazdık..daha doğrusu bir tarih yazdık...konuda işimiz kalmadı...geçek vadi konusuna oraya yazak...:ban:

Ben senin oldugunun gorusundeyim, daha ilk nesajinda hosgeldin demeden direk siralama yapmissin..haluk olmayacagina gore... İster birak ister forumda sabahla o beni ilgilendirmiyor.

bomba bölüm haftaya olcakmıs yönetmen öle yazmısss :=) takas analizini sonra okucam

Ben senin oldugunun gorusundeyim, daha ilk nesajinda hosgeldin demeden direk siralama yapmissin..haluk olmayacagina gore... İster birak ister forumda sabahla o beni ilgilendirmiyor.

niye karalıyon onu anlamadım ben değilim diyorum bensem adam değilim ben fake açtığımda hemen belli oluyo ve kimse onaylamıyo özür dilemeni bekliyorum

Ben kaliteye sapka cikariyorum, siz polata sapka takiyosunuz aradaki fark bu

niye karalıyon onu anlamadım ben değilim diyorum bensem adam değilim ben fake açtığımda hemen belli oluyo ve kimse onaylamıyo özür dilemeni bekliyorum

Ozur dilecek bisey yok. Ben kendi, hur fikrimi soyledim. Ozuru filan beklersen sabahlarsin soyliyim. Ozur falan yok.

haydin vadiciler gidiyokvadi konularına hayde gidelim vadiye hayde gidelim haydeeeeeee..........(H)