10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikamın elbiselerini elişteren arkadaş ;
Kıyafetler harikaydı berenin üzerine tam olarak oturmuştu. Kıyafetlerin her biri ayrı bir güzellikteydi. Şahikaya gelince kıyafetleri gayet sade ve şıktı 😉

eliseler harikaydı ama herkese o kıyafetler uymaz oyuncu olmak lazım beren gibe aynı giysileri tubaya giydir yine tubayı kurtarmaz :)

olmuslari saysak daha mantikli :)))) dizide olmuslari bulmak maharet ister :)))

sayalım bakalım:
yağmur-hakan sahnelri orjianklindeki gibi süper olmuş
rüzgar-barış kardeşler orjinalinden daha iyiler
şahika ihtişamı olmasa da kötülükte victoria dan aşağı kalmıyor azıcık zayıflıyıp totosunu az çıkaran kıyafetler giyse tam olacak
geçmişle olan bağalr duygusal olarak çok daha iyi kurulmuş ta da ceren çok iyi oynuyor
orjinalinde sağdan soldan çıkan yan karakterler burada fazla göze batmıyor izleyicinin kafası karışmıyor

9 da baladı 1 uçuk saat reklamsız gitti diğer proğramlar bitince 15 e çıktı boşluk dizisi diyorum kabul etmek lazım artık :))

boşlukta pepenin bile gideri var :))

bugün yeteneksizsiniz bile geçti bereni.Vadi katladı ikisini de.Kimin boşluk dizisi olduğu belli oldu intikam boşluk dizisi:).boşlukta pepenin bile geliri var :d

kalabalıkta kaçırdım kim ne diyor çorba olmuş

dream bana kışkırıcı mesaj yazmış ben bulamadım mesajı biri Allah rızası için şikayet etsin :))

Birde İntikamı izlerken fark ettim koskoca şirkete yağmur nasıl olurda fark edilmeden girip o bilgileri alabiliyor güvenlik,kamera filan onlara ne oldu :D

İntikamın elbiselerini elişteren arkadaş ;
Kıyafetler harikaydı berenin üzerine tam olarak oturmuştu. Kıyafetlerin her biri ayrı bir güzellikteydi. Şahikaya gelince kıyafetleri gayet sade ve şıktı 😉

beren bugun ne giyseme katilsa doverler vallahi ne o kiyafetler ikinci elmi :))))

beren saat büyük bir şok yasıyor acunla basa çıkamadı vadinin özetini geçemicek gibi

ilk bolumde bende ayni yorumu yaptim bana kizmistilar :))) objektif yorum bu iste ...beren biraz gitsin emilyden oyunculuk dersi alsin hazir oynanmisi var izleyip diziyi ceksin :))))))

koçana kalite diyen tubaya oyuncu diyen bir değerli zattan kalite dersi almak beni bozar :))

Birde İntikamı izlerken fark ettim koskoca şirkete yağmur nasıl olurda fark edilmeden girip o bilgileri alabiliyor güvenlik,kamera filan onlara ne oldu :D

senin bir mesajında belirttiin gibiflashbackler zamanla doldurulucak yağmur öyle nasıl bilgileri farkedlmedenalmanın eğitimini almış 2.sezonda izlicez az sabır :)

ilk bolumde bende ayni yorumu yaptim bana kizmistilar :))) objektif yorum bu iste ...beren biraz gitsin emilyden oyunculuk dersi alsin hazir oynanmisi var izleyip diziyi ceksin :))))))

Aynen Beren'in işi hep kolay oldu aşkı memnu,fatmagül ve şimdide İntikam hep daha önceden çekilmiş işler onları izlemesi yeterli :) bugün Revenge'i izlerken Emily karakterinin o ifadesi dikkatimi çekti poker surat derler ya aynen öyle duygularını pek belli etmiyor mesafeli ama Beren'de böyle bir durum yok hazır önünde yapılmışı varken hemde repliklerine kadar aynı bir iş otursun izlesin :)