10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen Beren'in işi hep kolay oldu aşkı memnu,fatmagül ve şimdide İntikam hep daha önceden çekilmiş işler onları izlemesi yeterli :) bugün Revenge'i izlerken Emily karakterinin o ifadesi dikkatimi çekti poker surat derler ya aynen öyle duygularını pek belli etmiyor mesafeli ama Beren'de böyle bir durum yok hazır önünde yapılmışı varken hemde repliklerine kadar aynı bir iş otursun izlesin :)

beyazsoyla edi büdü gibi oldunuz birde farklı bir laf yapın dişimi kırayım :)))

- - - Ekleme - - -

oha polat cıktı

nereye ??

Aynen Beren'in işi hep kolay oldu aşkı memnu,fatmagül ve şimdide İntikam hep daha önceden çekilmiş işler onları izlemesi yeterli :) bugün Revenge'i izlerken Emily karakterinin o ifadesi dikkatimi çekti poker surat derler ya aynen öyle duygularını pek belli etmiyor mesafeli ama Beren'de böyle bir durum yok hazır önünde yapılmışı varken hemde repliklerine kadar aynı bir iş otursun izlesin :)
Tubanın salı günü ezilişine nasıl dayanacaksın merak ediyorum :)

tubanın işi de hazır yapılmş farkındaysan :)

Aklıma süper bir senaryo geldi ama bilemiyorum polatın yüzümü değişti acaba yeniden neden açmıyor ki. :ok:

beyazsoyla edi büdü gibi oldunuz birde farklı bir laf yapın dişimi kırayım :)))

Aynı durum senin ve xemrexx içinde geçerli destere sizde indir kaldır hep aynı şeyleri söylüyorsunuz
Ben geçen hafta Revenge'i izlememiştim o yüzden beyazsoy'un yorumlarına bir şey yazmadım ama bugün izledim ve doğru tespitler yaptığını gördüm beyazsoy'la bazen birçok konuda ayrı düşeriz ama burda kendisine hak verdim